Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juruś

Nieudany pierwszy raz

Polecane posty

Gość Juruś

Cześć, jestem prawiczkiem a moja kobieta dziewicą. Postanowiliśmy współżyć, ale niestety pierwszy raz był nieudany, wiedzieliśmy że tak będzie, ale nie sądziłem że aż tak. Otóż po długiej grze wstępnej, moja partnerka była suchutka, nie pomaga nawet gel intymny, gdyż wysychał za szybko, każde wprowadzenie nawet palca sprawiało ból, co najgorsze gdy założyłem prezerwatywę (durex extra safe) momentalnie penis robił się słabszy, zauważyłem że trochę białego w nim było i rozlewało się po bokach, tak jakbym doszedł, a przecież nawet nie włożyłem, w końcu opadł totalnie. Odczekaliśmy trochę i spróbowaliśmy ponownie, tym razem trochę udało mi się wejść na wpół opadłym penisem ale ból był tak mocny partnerki, że aż krzyczała. Mówiła mi, że musi mnie czuć by się podniecić, ale przez mój skrzywiony członek w dół jest mi trudno w pozycji na misjonarza wejść, trochę pobudzanie łechtaczki pomagało ale chwilowo, aż wkradała się frustracja. inne pozycje też nie dawały rezultatu, gdyż partnerka moja chcę mnie czuć, a od tyłu mnie już nie widzi. Wiem że dużą role odgrywa psychika, ale wydaje mi się, że było wszystko ok a jednak lipa. Chciałbym się dowiedzieć czy to normalne na początek, że członek opada w gumce? czemu partnerkę tak boli najmniejsze wejście, to wina błony? oraz czemu mimo wszystko ma sucho, skoro później sama mi mówiła, że była podniecona, a może za mało?

Gość zanetkaa93
Boli ją bo to jej pierwszy raz i nie jest rozciągnięta, ale każda dziewczyna musi to przeżyć niestety. Niektóre boli mniej a niektóre bardziej. Mnie też bardzo bolało na początku, ale dużo tu zależy od partnera. Nie możesz robić tego powoli, tak jak ci pewnie niektórzy radzą. Trzeba zrobić porządny szybki ruch i będzie po sprawie. Na początku mój partner też próbował powoli ale to strasznie boli, trzeba to zrobić raz a porządnie... A ona jest sucha może dlatego że się za bardzo stresuje, powiedz jej żeby się nie stresowała tak bardzo i przed rozpoczęciem może porządny seks oralny... Na pewno się uda za którymś razem, próbujcie :) Powodzenia

Jesli zrobisz to szybko to mozesz sprawic jej bol i tym samym zrazic ja do tego. Pierwszy raz jest najwazniejszy bo wlasnie od pierwszego razu zalezy to jak bedzie dalej wygladalo zycie seksualne partnerki. Moze po prostu nie jest jeszce gotowa na to? Musisicie sie do tego przygotowac...gra wstepna jest najwazniejsza. Najlepiej zapytaj jej czy jej sie podoba to co robisz..bo moze cos robisz nie tak i dla tego nie sprawia jej to przyjemnosci..

Gość Juruś
No właśnie w naszym związku rozmawiamy o wszystkim, więc raczej byliśmy gotowi, uznaliśmy że najlepiej jak to wyjdzie na spontanie, bo myśląc o tym tylko gorzej, co do gry wstępnej, to oczywiście oral też był, ciężko zrobić szybko, gdyż jest bardzo ciasno i ciężko wejść, a też nie chcę jej sprawiać bólu. Właśnie tak jak Żanetka pisała, chcemy zrobić na szybko, by wejść i z głowy. A powiedzcie mi proszę jeszcze, dlaczego w prezerwatywie penis tak szybko tracił wzwód i gumka się flak robiła. to normalne na początku? bez gumki raz dwa i już jest ok, dzięki za odp i pozdrawiam:)

Gość Omtpjmtp
pusc jakiś film erotyczny od razu będzie podniecenia,:)

Gość Zuzka:)
Bo dziewice powinni rozprawiczać ci doświadczeni a nie prawiczki z krzywymi penisami.

Ból zależy od budowy dziewczyny. Ja też niedawno przeżyłam swój pierwszy raz i również on się pojawił niestety i nie tylko za pierwszym razem, bo przy kolejnym razie też. A może po prostu dzieje się tak, ponieważ stresujesz się tą sytuacją? Z doświadczenia wiem, że przebijanie błony dziewiczej powoduje u facetów lekki stres :) Hm? :)

Gość ekspert światowy
Nie martw się też tak miałem z moja dziewczyna. Udało nam się dopiero za 3 razem. Po pierwsze i najważniejsze stres robi z Ciebie flaka, tak jak z niej pustynie. Po drugie prezerwatywa skutecznie nam odbierała wigoru, ponieważ trzeba to zrobić szybko, co by nie było niezręcznie. Po trzecie zapytaj się czy Twoja dziewczyna się nie wstydzi nagości swojej. Zróbcie to przy minimalnym świetle. No i najlepiej żebyś nie musiał jej z początku między nogi patrzyć, bo też dużo, kobiet wstydzi się tego jak tam wygląda. Niech sama ręką poprowadzi Twojego bohatera ku celu. Pozdrawiam

Gość Juruś
Fakt trochę to frustrujące, że nie idzie. Najgorsze jest to, że gdy majstruje coś niżej to partnerka chcę bym na niej leżał by mnie czuła, ale nie zawsze tak się da, przebić nie przebiłem tylko dotarłem jakimś cudem do ścianki błony, bo w ogóle już myślałem, że nie wejde:/ Film oglądaliśmy też, ale chyba nie podziałał, może troszkę:P. Zuzka masz rację, ale doświadczony facet, doświadczonym się nie urodził, a co do krzywizny byłem z tym u urologa, który stwierdził bym się nie martwił, gdyż w moim przypadki może to być atut a nie wada, chociaż ja uważam inaczej, jak to mówił lekarz taka moja uroda. Ale czemu w gumce penis robi się słabszy, to normalne?

Gość blurp
mój każdy jest nieudany :(