Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sephora2009

Jak myślicie, czy jak zacznę olewać faceta to on zacznie się bardziej starać i

Polecane posty

Gość sephora2009

i znowu będę dla niego ta atrakcyjna? Przykładowo po pracy odzywa się około 18, to zamiast od razu lecieć do telefonu to ja odczekuję pół godziny, czasem godzinę. Wcześniej odpisywałam, odbierałam od razu. No i jak już wracał to pisaliśmy i gadaliśmy do 21 czasem do 19 bo często zasypiał bez słowa pożegnania i ja często robiłam o to jazdy. Wczoraj zasnął to nawet nic nie napisałam do 15 dzisiejszego dnia. O 15 napisałam: ''Dzień Dobry'' w odpowiedzi na jego poranne "Znowu wczoraj zasnalem, Dzien Dobry(moje imie)'' To tylko kilka przykładów na początek, postaram się go bardziej olewać. Ale czy to rzeczywiście może zadziałać czy wręcz przeciwnie, pomyśli że mam go gdzieś i znudzi mną? Ps. Jesteśmy razem 4 lata

Gość pat i kot kot i pat
kuźwa no nie wierzę jesteś z facetem 4 lata a gierki rodem z gimnazjum :O

mnie olewała 'złotowłosa' ja olałem ją, i to nie odośobniony przykład :classic_cool:

Gość traktorzysta3344
No nie wiem, jak mnie dziewczyna zaczęła olewać to ja olałem ją i to na dobre.

Gość zanetkaa93
Zależy od faceta, ale lepiej nie ryzykuj

Gość małąmija
nie wiem czy to cos da.Mnie akurat by to odsuneło jeszcze bardziej.Jak mnie facet olewa, to ja robie to samo a w koncu zapominam, bo po co myslec o kims kto nie mysli o o mnie?

Gość fmhj
Kopnie cię w 4 litery. I to szybciej, niż myślisz. Baw się tak dalej. Powodzenia!!!

JAK CI ZALEZY TO GO NIE OLEWAJ - 4 lata moze mu to byc na reke i ci wypomni ze to twoja wina-uwazaj