Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luiza emilia

Nienawidzę mojej pracy!

Polecane posty

Gość luiza emilia

Tak jak w temacie. Poprostu mam dość! Chciałabym w życiu robić coś co lubię. Pracuje jako sprzątaczka mam państwową pracę, studiuję zaocznie. Pracuję już 3 lata, miałam ciężką sytuację i dlatego podjęłam tą pracę, ale to nie jest to co chciałabym robić w życiu, mam ambicję a moje zajęcie sprawia że czuje się gorsza. Wiem że nie jest w tych czasach łatwo o pracę, niewiem czy powinnam rezygnować..

Gość luiza emilia
up

Gość przypatrz sie religiom i kulto
szukaj innej pracy, ja swojej też nie lubię więc szukam

Gość weerrt5yty
są gorsze zawody, nie narzekaj, ja bym chciala nawet sprzatac, byle miec umowe o prace, ubezpieczenie i wszystko

Gość luiza emilia
Tylko boje się że tak szybko jej nie znajdę a żyć z czegoś trzeba... Nie powiem że nie przeglądam ofert pracy ale jest ciężko bo wszędzie wymagają jakiegoś doświadczenia.

Gość weerrt5yty
a ile zarabiasz netto i to umowa o prace tak? to daj mi tą pracę, ja chce. i gdzie sprzatasz? w biurze, w szkole?

Gość edyta1986
szukam osoby do nawiazania wspolpracy mam bardzo tanio firmowe kosmetyki z Uk plus chemia i wiele innych dobrej jakosci rzeczy. szukam odbiorcy. ceny naprawde bardzo niskie

Gość fugaaa
zadna uczciwa praca nie hanbi!!! powinnas sie cieszyc ze masz prace!!!

Gość luiza emilia
czyli wy byście nie rezygnowali?

Gość luiza emilia
ale ja mam zimą naprawdę ciężko, to nie jest praca tylko w pomieszczeniu, muszę odśnieżać również na zewnątrz i grabić liście, które są ciężkie bo mokre.

Gość przypatrz sie religiom i kulto
przynajmniej się ruszasz, a nie tak jak ja: przykuta do komputera :O

Gość edyta1986
czy ktos chetny do nawiazania wspolpracy? mozesz sprzedawac nawet z 50% zyskiem;)

Gość gość
Zapanowac nad stresem wcale nie jest latwo. Zreszta nie znam osob ktore na zawolanie moga sie zrelaksowac . Jesli ten stres sie pojawia to znaczy ze pojawia sie w jakims celu np zmotywowanie czy zmobilizowania. Pierwszym krokiem na pewno jest rozpoznanie czy nasz stres jest w stanie zmienic cokolwiek. To co moze ewentualnie pomoc to wlasnie spacer ze spokojna muzyka, jazda rowerem, jakis sport, ciepla kapiel, dobry suplement np. Forstres, rumianek albo kakao albo w pracy meliska jak nie ma sie innej mozliwosci.