Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszkaa_1988

WIĘZIENIE!!

Polecane posty

Gość myszkaa_1988

Pomóżcie mi proszę, bo zaraz po prostu zgłupieję. Mój narzeczony siedzi w więzieniu, jest już po sprawie. Jutro mają go przewozić, ponieważ mają go doprowadzić do prokuratury. O co może chodzić? Nic nie zrobił, jest po sprawie więc po co go doprowadzają teraz nagle do prokuratury i to z dnia na dzień?

Gość ABDUCZJA mujua
ale glupia jestes naiwna prosta - kazdy z nich nic nie zrobil jakie to biedne , pewnie kawal gnoja mendy chuligana a ty zakochana glupia

Gość git maszyna
kadzienniak - cos zrobil w kryminale np. kogos zgwałcił czy pobił, poszkodowany zgłosił sprawe i twoj luby bedzie miał za to nastepna sprawe. niestety kadzienniaki odpierdala sie od dechy do dechy.

napisz zazalenie do sądu wyższej instancji , że Twój narzeczony to chlopak morowy , sorry niewinny , ze swewj niewinnosci na wszystkich salach sądowych w polsce znany

Gość do pana słoiczko
gurek w twoim cukierkowym POlandzie czeka sie do endokrynologa 8 lat ... co ty na to ?>?

Gość myszkaa_1988
Nie mówię, że nic nie zrobił. Chyba skoro siedzi to niewinny nie jest. Chodzi o to, że miał już sprawę za to co zrobił i nagle dowiaduje się że mają go doprowadzić ponownie do prokuratury mimo, ze dostał już wyrok...

Gość git maszyna
mycha ty jebana tepa strzało facet nie mowi ci prawdy. odpierdolił cos w kryminale i dowoza do prokuratora ... albo jeszcze lepiej bedize swiadkiem w jakiejs sprawie. np. za zbicie wyroku rozpruje sie jak ostatni frajer na kumpla z celi bo ten mu cos powiedział, np ze kogos zabił i gdzie jestciało. i twoj facet jedzie do proroka strzelic z ucha . ale po takiej akcji pewnie strzeli mu kakao .

Gość studentsocjologii323
myszka- zostaw bandziora , chcesz miec gnoja kryminaliste w domu ? - ilu porzadnych grzecznych chlopakow jest

Gość myszkaa_1988
Mój facet nie jest frajerem, który kabluje na prawo i lewo wszystko czego się dowie, więc nie masz racji.

Gość myszkaa_1988
Jeśli się kogoś kocha to się go nie zostawia przy pierwszym poważnym problemie. Każdy ma prawo do błędu, on zrobił akurat taki. Czasu nie cofniemy, a ja będę go wspierała. Martwię się tylko o co może chodzić skoro nic złego podczas odsiadki nie zrobił a jest dowożony do prokuratury.

popuszczaj mu śmiało szpary na widzeniach, zajdziesz w ciążę, urodzisz dziecko, potem on wyjdzie z pierdla, pójdzie do ciebie i bedziesz codzienna prana po gębie przez zdemoralizowanego kryminalistę :D:D ot, szczęśliwa rodzinka z was będzie :classic_cool: BO ZUPA BYŁA ZA SŁONA!

Gość myszkaa_1988
Bardzo mało wiesz na temat tego jak wyglądają nasze widzenia. ;]

Gość myszkaa_1988
może ktoś miał taki przypadek i wie w jakich sytuacjach więźniowie są dowożeni do prokuratury. Ja niestety nie jestem w stanie dojechać ponieważ mam trochę km a wolnego niestety nie.

Gość gitowiec
pewnie w kakao - ladowali kogos - ten ktos poskarzyl sie i teraz dostanie 5 - piataka za kakao nastepne latka

Gość git maszyna
ok widze zen ie dociera... wiec czemu go nie zapytasz w kryminałach sa telefony. gutek - dalej jestes bezrobotny ??

Gość myszkaa_1988
Gdyby wiedział o co chodzi to by mi powiedział. Niestety pytałam, ale on też nie wie o co chodzi.

Gość ale koorwa pierdolicie
Większość osadzonych w Polsce to nie są żadni mordercy czy gwałciciele, tylko alimenciarze, fani jazdy rowerem po pijaku, dłużnicy, palacze zielska etc itp Mniej telewizji 🖐️

Gość myszkaa_1988
Żelisław nie wypowiadaj się lepiej w temacie skoro nie masz nic mądrego do powiedzenia...

Gość git maszyna
jesli mowi prawde to jest jedno wyjscie. na wolnosci wyszła jakas sprawa do ktorej on nalezy. jedzie do prokuratora na przesłuchanie pytanie jaki ma status ... swiadek , podejrzany , oskarżony ... GUTEK - TO JAK PRACUJESZ GDZIES ??

Gość git maszyna
GUTEK JAKA BRANZA ,.. piekarz bo masz cos w stopce o chlebie ... chyba ze na swoim dupsku zarabiasz . a moze tester słoików.

Gość myszkaa_1988
Może jutro dowiem się coś więcej jak go przewiozą... Przynajmniej mam taką nadzieję, najgorsze jest to że on na tą chwilę sam nie wie o co chodzi.

Gość git maszyna
GUTEK JAKA BRANZA ,.. piekarz bo masz cos w stopce o chlebie ... chyba ze na swoim dupsku zarabiasz . a moze tester słoików.

Gość studentsocjologii323
CO TO SA CELE Z OCHRONKA 1 OSOBOWE MALE CELE z ochronka? mowi sie- ze siedzi w celi z - ochronka - 1 osobowej? kto tam trafia?

Gość autorko a za co on siedzi ?
za co siedzi Twój narzeczony?

Gość myszkaa_1988
widze ze ktos sie lubi za mnie podawac. Za włamanie.

Gość myszka 1988 ,,
kolege po pijaku - zapinal w kakao , kolega doniosl i dostal 3 lata

Gość ciekawy swiata
nie wstyd ci pokazywac sie ze złodziejem? czym imponuje ci człowiek ktory okrada innych?