Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola nx

mój młodszy brat sie onanizuje czy to normalne

Polecane posty

Gość ola nx

Mam 18 lat ostatnio widziałam jak mój młodszy brat ma 15lat najprawdopodobniej musiał sobie walić. To wyglądało w ten sposób. Mamy pokoje naprzeciw siebie na srodku jest korytarz i korytarzem idzie się do łazienki. Dobra to dom opisałam ale zacznę już. Położyłam się spać mój brat terz poszedł spać ja jeszcze nie mogłam zasnąć myślałam że on już śpi. Ale po chwili usłyszałam jakieś szmery w jego pokoju. Podeszłam po cichu do jego dzwi i słyszałam jakieś jego wzdychania sapania i tak jakby odgłos trzepania ręką o jego penisa. Trwało to krótko. Po chwili usłyszałam że on wstał z łużka wiec szybko poszłam do swojego pokoju. Za momęt wyszedł z pokoju i poszedł do łazienki zostawił uchylone drzwi i poszłam zobaczyć co on tam robi. Patrzę przez szparkę i zauwarzyłam ze on sobie walił przy sedesie po chwili trysnoł do sedesu nie było tego dużo. Bardzo wtedy się podnieciłam. Zaczołam sobie wtedy masować cipkę gdy on walił sobie. Puzniej włożyłam palec do cipki byłam cała mokra z tego widoku. Widziałam jeszcze ze jak już się spuścił to mył penisa nad zlewem nie mniał długiego jakieś 14cm a gruby może 12cm. Potem poszłam do pokoju i tam dalej sie onanizowałam a mój brat za chwilkę poszedł do pokoju i spał. A ja musiałam pózniej przebrać piżamę bo była mokra. Co myślicie o moim bracie czy to normalne w jego wieku? Dopowiem że to było pare razy już takie coś.

Gość maryyanna
Twoj brat jest normalny ale Ty nie:D:D

Gość ola nx
Napiszcie dziewczyny czy widziałyście faceta który sobie walił.

Gość G98
ola nx -----Ale macie fantazje ;/

Gość @ ola nx
pomóż bratu i zwal mu sama :)

Gość @ ola nx
spoko spoko jak mu zwalisz raz czy drugi to jeszcze nic takiego a resztę ma w necie :)

Gość noger
Czepia sie brata a sama tarmosi myszke:D Heh chociaz pewnosc ze to na pewno Twoj brat bo cos was laczy:P a z tego co wiem to masturbacja jest zdrowa:) sam z tego korzystam bo z moja kobietka widuje sie w weekend a caly tydzien niebede chodzil ze sztywnym ku**sem:P

Gość ola nx
Kto jeszcze kogoś przyłapał jak się masturbował

Gość brrrummmmm
przestan sie obnosic ze swoimi zachciankami na kaffe tylko mu obciagnij ale pamietaj , ze kazirodzctwo jest w tym kraju karane swoja droga to ci sie dziwie dziecko ale o twoja sprawa

Gość odsj
podnieciłam sie

Gość Ponurak jestem
szkoda że jestem facetem bo dała bym mu

Gość Ponurak jestem
odsj a ty jesteś jego bratem pedale

Gość dallekowidz
Normalne to jest ja tez czasssem paluszkiem pieszcze c**eczke

Gość Duszek
Dnia 28.11.2012 o 00:29, Gość ola nx napisał:

Kto jeszcze kogoś przyłapał jak się masturbował

Ola podnieciła cie ta masturbacja czy widok penisa co?

jesli chcesz o tym pogadać to napisz   obojetne20@poczta.fm

Gość Hrabia

Myśle ze nie potrzebnie robisz problem ,to normalna reakcja organizmu na napięcie seksualne. Ja o wiele starszy i robię sam sobie dobrze . Mam pytanie do was dziewczyn ,dojrzałych kobiet ,jakie macie odczucia gdy widzicie mężczyznę jak się onanizuje , czyrobicie raban lub jesteście oburzone? Opiszcie co czujecie widząc taka sytuacje 

Gość Jan

To normalne, jeśli nie ma kobiety to  musi sobie chociaż raz w tygodniu spuścić aby poprawić samopoczucie, bo inaczej go jajka bolą.