Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przestraszona3030

ona starsza, on nie chce ślubu:(

Polecane posty

Gość przestraszona3030

Witam Każdego forumowicza!:) Nie jestem taka stara, właśnie wkraczam w trzydziestkę. Mam młodszego chłopaka od siebie. Ale niestety:( do zaręczyn chyba nie dojdzie:( nie daje żadnego znaku ani nic. Chodzimy ze sobą tak jak każda inna para, ale on pewnie nie myśli o przyszłości ze mną. Jak mu to powiedzieć albo naprowadzić na temat zaręczyn lub ślubu? Jestem od niego starsza tylko o kilka lat. ktoś pomoże?

Gość lskzdgjioes
powiedz w zartach, ale jestem stara matko, stara panna :D i zobaczysz jego reakcje

Gość o naiwnosciiii
przestraszona3030,widac,ze masz parcie na zaręczyny i na ślub.Desperatka.

Gość malutka:D:D:D
szkołę skończyłam, mam stałą pracę i najzwyczajniej w życiu chcę mieć rodzinę.Z nim! Bardzo go kocham i chcę się przy nim zestarzeć, a on nic a nic o tym nie wspomina. jesteśmy razem już 6 lat.

Gość malutka:D:D:D
i co ja mam powiedzieć? Ale to nic... zawsze sobie mówię, że jakoś to będzie i jest:D

Gość uhuhuuuu
Jakos nie rozumiem tego całego parcia na ślub. Ja mam chlopaka dlugo i nie wazne czy mamy ślub czy nie. Dla mnie jest rodziną i mnie każdy traktuje u niego jak część rodziny.

Gość przestraszona3030
do uhuhuuu: a ile jesteście ze sobą? jesteś od niego starsza? Mnie tyka zegar biologiczny!

Gość takie gadanieee:)
Litosci "czemu masz parcie na ślub", "dla mnie jest rodziną".. Pewnie jak się facet nie chce określić i nie wyjdzie z inicjatywą sformalizowania zwiazku to się plecie takie brednie!!:) Jak kocha to zakłada z Toba rodzine i nikt nie wmówi ze jest inaczej, nawet najgorsi podrywacze, faceci skaczący z kwiatka na kwiatek i wieczni młodzi gniewni jak trafią na "TĄ" swoją połówkę to nie chca jej wypuscić i mało tego biegną po pierścionek zeby wszyscy dookoła widzieli ze jest już "zajęta":P Inne pitu pitu to tylko zwyczajna chec posiadania wyjścia awaryjnego, lub niecheć do obowiazków i odpowiedzialnosci:) Zapytajcie każdego mądrego faceta - każdy Wam to powie

Ja byłam z młodszym o 12 lat. Mam 35, 2 lata temu poznaliśmy się , mam 7 letnią córkę z poprzedniego związku. Na początku były obietnice , zapewnienia miłości po grób. A potem się skończyło nagle po 2 latach odszedł bez słowa , bo nawet nie miał odwagi spojrzeć w oczy. Okazało się że większym autorytetem są koledzy i mamusia , a ja dałam za krótką smycz...........

Gość tiny love...
ja mam męża młodszego o 6 lat, ale ja niemiałam parcia na slub nigdy, nigdy tez niechciałam na niego wpływac i wywierac presji, zeby potem niebyło ze ja młodego zaciagneła, i ze to moja wina :)) po 3 lat bez zadnej presji z mojej strony , a ku moejmu wielkiemu zaskoczeniu sam sie oswiadczył:)) zgodziłam sie bez zawachania. dzies jestesmy szcesliwym małzenswtem, jak mu cos nie pasi to mu mowie ze sam sobie taka zone wybrał :P teraz 3 lata po slubie czekamy na nasze maleństwo.

Gość przestraszona3030
uważacie, że te kilka lat robi różnice? Na wakacje gdzieś razem pojedziemy, jego rodzina mnie zna, w końcu mieszkamy w tym samym mieście. Zawsze też miał młodsze dziewczyny albo w swoim wieku - wiem tylko o trzech takich, ale od jego kumpli

Gość Szkop3322
Ile lat różnicy jest między wami? Ja ostatnio całkiem głupieje dla 4 lata starszej dziewczyny wiec wszystko jest możliwe. W naszym przypadku to ona ma wątpliwości w stylu ze jest za stara a ja musze jej ciągle mówić jaka jest cudowna (bo jest:) )

jak wygląda wasza sytuacja zarobkowo-mieszkaniowa? mieszkacie u ciebie? bo być może on jest w tym związku tylko z wygody...