Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miss poniedziałku

Fragment listu miłosnengo - kto zna piękniejszy

Polecane posty

Gość miss poniedziałku

Kto zna piękniejszy?

Gość miss poniedziałku
niż ten "Czułem smak migdałów na końcach Twoich palców i pierwszy raz w życiu ogarnął mnie przemożny apetyt i pragnienie, żeby kogoś pochłonąć, gryźć i jeść i mieć każdą cząstke Ciebie, zatracić siebie i Ciebie w tej jednej chwili na ulicy, zatrzymać czas i obroty gwiazd, żeby nie było nic prócz tej jednej jedynej chwili... O czym ci mogę napisać? Piszę te słowa, żeby czuć, jak Twoje oczy je czytają. Żeby przynajmniej w ten sposób czuć, że dotykam Ciebie, że jesteśmy połączeni drżeniem każdej litery, którą kładę na papierze, a Ty podnosisz wzrokiem..."Niall Williams "Dotknięci Miłością"

Gość miss poniedziałku
tylko fragment.

Gość pappaa
mam gdzieś listy miłosne są dla idiotów!

Gość OnSkoryDoPomocy
jesteś misss ?

Gość miss poniedziałku
jasne, że jestem :)

Gość OnSkoryDoPomocy
To jest kawałek moejgo listu: I jak brzmi ? nie jestm już z nią :C tą dla której to pisałem :CCC I sawed an angel, she falled from heaven,what stars on sky shining forever. Black haired-woman like that day night..Is she the one i wanted got? Amazing height one-sixty,tin, and perfect body, mortal cant win. So those blue eyes, like waves of sea where drop of tears will never be. Isnt she beautiest of beautiest girls what passing earth in number ways? You can say "yes" i must refuse this simple answer can baerly fuse. The only girl went trough my soul, like by the window of windy blow. She striked uncussious but done it well,now feel this feeling an every day. So months were passing I been alone,I couldnt focus I wished to go!! To meet my angel,seen her again and didnt care is where, but when... Finally happens,my dreams fullfilled,I never thought Iam almost killed.. Killed by the love what she picked new, that was authenthic "De Ja Vu" This time was pain I kindly gained,never expected Im not for her, But thanks to luck what i have tons,she suufferd more and this phrase comes: "I know its You,Im sorry Jizzz...Can You forgive and come back please?" What would i said?What would i done?The best solution already done. We are so perfect togeother now,like singing bell,music so rare.. The master piece out from my soul , annd hanged sad life in lovely home;

Gość poeta za dychę
Jizzzzzz ile błędów! :o

Gość miss poniedziałku
szkoda, że po angielsku...kiepsko znam.

Gość OnSkoryDoPomocy
albo taki. tez mojego wykonania :P Czym że jest miłość czcigodny Panie? Czy to jak serce na marcepanie? Nie drogi chłopcze Ona nie jest słodka,ale na pewno wchodzi do żołądka.. A Ty dzielny książe dopowiesz coś więcej?Ciebie kobiety kochają goręcej.. Myśle rycerzu że nie dam dziś rady, wytyczyć tej cnoty większej ilość wady, ale za pewne wiem kto Ci pomoże,tamta niewiasta na królewskim dworze. Witam ma piękna, przyszedłem z pytaniem,czy zechcesz szczerze odpowiedzieć na nie? Wielki Viktorze miłość to wyklnięcie,przez wczorajszą zdrade,pójdziemy na ścięcie.

Gość OnSkoryDoPomocy
albo taki... Kocham Cię :*

Gość miss poniedziałku
OnSkoryDoPomocy Znasz mnie? Czy mam urojenia?

Gość miss poniedziałku
rozwielitka dafnia hehe...to zamykam ten topic.