Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kewwjekej

Tabletki antykoncepcyjne.

Polecane posty

Gość kewwjekej

Stosuje tabletki daylette, jestem dopiero na drugim blistrze. Jednak numerki mają one "zygzakiem" i zamiast 15 wziełam 21 i potem poszłam po prostu rządkiem. Czy to mogło mieć jakiś zły wpływ na ich działanie? Nic nie znalazłam na ten temat w ulotce.

Czytaj uważnie ulotkę, a nie po łebkach. Nie może pomieszać tabletek o różnych kolorach. Tabletki w tym samym kolorze możesz mieszać dowolnie, obyś tylko wiedziała zawsze czy żadnej nie pominęłaś.

Gość kewwjekej
czytałam całą, nie po łebkach, skoro wzięłam 21 zamiast 15 to wiadomo, że kolor ten sam, bo tylko w przypadku placebo, które są 4 ostatnimi mogą mieć inny kolor.

Na 100000% jest tam informacja, że wszystkie tabletki w kolorze X (nie pamiętam już jaki kolor w przypadku tabletek Daylette mają tabletki z hormonami) mają ten sam skład. Dla myślącego człowieka jest to informacja wystarczająca.

Gość kewwjekej
kocham takie przemądrzałe kobitki jak ty, które wypełniają swoje życie bycie najmądrzejszym i najlepszym na forum takim jak kafeteria :) Dziękuje za informację dla niemyślącej, mam nadzieję że w życiu Ci się trochę bardziej zacznie układać. Dobranoc.

ja biore te same tabletki i moj gin kazal mi sie bardzo pilnowac numerkow bo podobno w kazdy dzien jest troche inny sklad hormonalny, dlatego sa poumerowane a nie oznaczone dniami tygodnia. No ale moze moj gin wie mniej od wszechwiedzacej Perwersji

Gość kewwjekej
w końcu jakaś rzetelna odpowiedź :) Dziękuje bardzo za informację, wygląda na to, że jak najszybciej muszę udać się na wizytę.

MAtko! Co za bzdury. :D :D :D Albo masz lekarza debila albo nie umiesz słuchać ze zrozumieniem. :D 🖐️

Gość kewwjekej
wolę już wierzyć "lekarzowi debilowi", niż pannie "perwersji"

Twój problem. :D Jak nie masz co z czasem robić to se lataj do lekarza bez sensu. :D 🖐️ Swoją drogą to jest przerażające, że nie macie podstawowej wiedzy na temat tabletek, które przyjmujecie. :o

Gość kewwjekej
więc byłam u lekarza, nie bez sensu tylko tak czy siak musiałam iść. I no na niekorzyść pani drogiej perwersji to tabletki różnią się składem i trzeba się pilnować numerków. Pomylenie ich osłabia działanie tabletek, nie w jakimś tak ogromnym stopniu, ale jednak. Więc samotna kobieto, zanim zaczniesz wyzywać ludzi od debilów i "bez podstawowej wiedzy" to sama zaczerpnij jej trochę. W ulotce także jest to napisane, wiec perwersjo złóż reklamacje do tego co dał Ci taki świetny umysł i uszczypliwa zarozumiałość.

Gość kewwjekej
Ci co ulotki piszą też debile? No kurde, jak dobrze że istnieje taka perwersja i wszystko WYTŁUMACZY. No żarty, żarty istne.

Gość Perw mobilna
Wręcz przeciwnie. W ulotce Daylette jak byk jest napisane, że każda biała tabletka ma TAKI SAM SKŁAD. I że nie można pomylić białych z zielonymi. 🖐️