Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jushatbaksynhdnsstha

błagam o pomoc jak opoznic okres

Polecane posty

mam zapłacony już dzien w hotelu gdzie mozna w cenie noclegu korzystac z basenu i sauny, jest to jutro, niestety czuje ze bede miala okres i tak mi on wypada. czy istnieje jakas mozliwosc opoznienia okresu, gdyz chce skorzystac z basenu u sauny a NIE MOGĘ KORZYSTAĆ z tamponów gdyż ginekolog powiedział ze nie powinnam tego robic z powodu budowy błony dziewiczej.

Gość oj Laura, dziecko drogie...
szkoda, ze tak pozno o tym myslisz...trzeba bylo wczesniej isc do gina i po prosic o tabletki

dopiero niedawno zarezerwowalam nocleg a wydawalo mi sie ze okres dostane dopiero na poczatku grudnia

półka czytamy, czytamy.... Ona idzie JUTRO na basen. A jutro nie jest początek grudnia.

Czytać , czytam ale bez zrozumienia to zacznę robić za jakieś 3 godziny 💤 A skąd ona wie ze ten okres jutro dostanie wróżka czy co? I po jakiego chooja wykupiła ten dzien przed okresem?

Gość aaaaaaaaaaababab
No teraz to juz niestety mic nie zrobisz....ale moze jednak nie dostaniesz jeszcze i skorzystasz :)

niestety juz dostalam... czytalam gdzies ze jesli woda jest zimna to okres zmniejsza sie i mozna plywac bez zadnego zabezpieczenia ale boje sie bo w czasie okresu latwiej cos zlapac a do sauny mozna isc?

Taaaa, dostaniesz krótki i będzie strasznie fajnie, potem jeszcze popłynąć znacząca basen wstęgi czerwieni :O

pisalam wczesniej ze nie mam mozliwosci uzywac tamponow a w podobnym watku czytalam ze woda jest zimna i okres ustaje na jakis czas