Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość złoooooooooooooo

Jestem złą metalówą i nienawidze hipsterów!!

Polecane posty

Gość złoooooooooooooo

najchętniej skakałabym hipsterom glanami po głowie w rytm Infernal War. :classic_cool: czy jest tu ktoś kto ma podobne odczucia? :classic_cool: P.S. Nie, nie jestem gówniarą, mam 21 lat. :classic_cool:

Gość spoko loko
Do cna czarna dusza :D

Gość złoooooooooooooo
nie mam duszy, jestem zbyt zła aby ją posiadac :classic_cool:

Gość XasthurrrFelaa
ja tez jestem metalowa:P ale nie jestem zla:P znaczy sie po czesci:p

Gość XasthurrrFelaa
marduki i Gorgoroty to moje idole najwieksze:classic_cool:

Gość XasthurrrFelaa
kto sie podszywa? owszem Marduka lubie,gorgotha tez:D Nie może zabraknąć Burzuma:D

Gość XasthurrrFelaa
I Biebera czasem :(

Gość złoooooooooooooo
No ja tez w 100% nie jestem zła, dla mojego kota jestem dobra, opiekuńcza i pełna miłości, no i dla mojego nawet chłopaka czasami też, ale rzadko :classic_cool: Ja słucham wszystkich rodzajów metalu od heavy, poprzez folk metal do black. Ale najbardziej lubie Ensiferum, znacie? :classic_cool:

Gość złoooooooooooooo
fuuuj nightwish to nie metal :-o tez sie tym jarałam, ale jak miałam 14 lat :classic_cool:

Gość złoooooooooooooo
To ja tu ustalam reguły ortograficzne, więc zamknij mord..buzie :classic_cool:

Ja bibera nie slucham,nasralam bym mu na ten szpetny pedalski ryj!!! znam tylko jedna piosenke,nie slucham mtv! czy tam vivy,for funa tez nie!!! ogolnie radia nie slucham,jak juz cos to antyradio!!! ja słucham tez każdego metalu od heavy po black:))) Ensow ubóstwiam!!:D I Eluveitie tez genialne polecam:)) A co Nightwish to tez lubie,aczkolwiek to taki llzejszy power metal/symfoniczny metal.

kręgu kłerwa. wszystkie popowe stacje potrafi wymienić, palec przytrzymac na wykrzyknikach, ale zapoznac z orto to juz srednio

po to, by ktos , kto Ciebie czytal nie uznal Cię za tepotę. a takie sprawiasz pierwsze wrażenie. Ortografia to podstawa. Słuchasz obcojezycznych kawałków, a masz problem z ojczystym jezykiem-dziwne i smutne

Gość jaki tam metal
to je amelinium !

raczej? czyli nie masz polskiego pochodzenia w ogole? Ale mieszkasz w PL mowisz po polsku, do czegos to zobowiazuje. i nie wciskaj kitu, b o juz chyba wiem, co bys chciala powiedziec. obcokrajowcy akurat najmniejszy problem maja z ortografia, w sumie zaden. Polski jest na innych skomplikowany sposob pojebany

Gość ja sie nie znam
to je k***wa amelinium, tego nie pomalujesz:D🖐️

Gość krolestwo krola krolow
ja jestem gangsterem ale to nie znaczy ze cie zastrzele. kumasz to w ogole?

Urodzilam sie w miasteczku Villmar w Niemczech,tam mieszkalam do12 roku zycia,od tegoz roku zamieszkuje w Polsce.Rodzice sa pochodzenia polskiego,wyjechali do pracy i tam matka mnie splodzila. Mam do dzis problemy z wymowa,pismem i co? gowno ci do tego!

jakie amelinium? to jest metal! ,,ja jestem gangsterem ale to nie znaczy ze cie zastrzel'' to hyba w jakims hiphopie bylo,kolezanka ktora slucha rapu tego puszczala.

czyli masz 13 lat? nie masz problwmow, cos sciemniasz. bardzo dobrze piszesz po polsku, nawet jesli musialabys sie uczyc od podstaw nadal wtracala bys dziwne slowa lub tez zle odmieniala. a po prostu piszesz jak tluk. i powtarzam, obcokrajowiec nie ma takiego problemu jak ortografia uczac sie nowego jezyka. kazde slowo po prosu pamieta jak sie pisze, bo tto wchodzi automatycznie. ktos kto ma problem, to najwyzej ze skladnia, czy deklinacja

Gość patyk do ucha
kciukiem, jestes wporzo;) i tep gimbusiarstwo kiedy masz okazje, bo nastepne pokolenie nie bedzie potrafilo sie nawet podpisac:o

Już nie potrafi. Jakiś czas temu przegladalam zeszyt pewnego chłopca lat 14. wyobraź sobie, ze istnieje pisarz, ktory nazywa sie Chenryk Sienkiewicz. bede tepic, bo i ja przez matke i babke polonistke tepiona bylam i na zle mi to nie wyszlo

Gość złoooooooooooooo
Takich pojebów pierdolących bez przerwy o ortografii i wytywakjących innym błędy to normalnie powinni rzucac na pożarcie lwom w cyrku. Ortografia jest pedalska :classic_cool: