Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AHAHAHH

Jakie miałam ryzyko HIVa i czy duże?

Polecane posty

Gość AHAHAHH
milonka nie masz zadnej merytorycznej odpowiedzi na moje pytanie a wiec probujesz się wykazać i dowartościować, oceniając moją nieskromną osobę, choc mnie wcale nie znasz

Gość juz teraz zdychasz na hiv
zadowolona? takiej odpowiedzi chciałaś idiotko?

Gość AHAHAHH
nie zadowolona oczekuje szczerej odpowiedzi. Weigl piszesz sensownie. Ale. Byl przypadek gdzie wirus przeniosl się w warunkach domowych i to wiele takich wypadkow bylo. 1. Z rodzicow na dziecko podczas podobno uzywania tej samej szczotki do zebow. 2. z syna na matke kiedy opiekowala się nim w poważnych dolegliwościach skórnych. 3. z syna na ojca (doroslego) podczas ugryzienia go w rękę. Wirus byl w ślinie.:( 4. byly tez inne ale nie pamietam

Gość jakaś paranoja, do psychiatry
autorko kapeczkę cię pogięło! Nie stwarzaj sobie na siłę problemów! Jeżeli obawiasz się, że ktoś mógł Cię w taki sposób zarazić HIVem, to ja Ci wkręcę kolejną korbę, że mógł Cię też zarazić WZWb - to przenosi się znacznie częściej niż HIV.

Gość N. Weigle
Jeśli chory bierze leki ARV i ma NORMALNE relacje i kontakty z domownikami to NIE MA PRAWA kogokolwiek zarazić. Te przykłady, o których piszesz, to albo brednie, albo jakieś skrajnie niefortunne przypadki, gdzie chorzy nie byli poddani leczeniu (ale w przykład ze szczoteczką absolutnie nie wierzę, no chyba że używano jej w tym samym czasie myjąc wspólnie zęby - co jest mało realne; w pozostałych przypadkach ugryzienie musiałoby być do krwi albo człowiek musiałby mieć uszkodzony naskórek - jednak prawdopodobieństwo takiego zdarzenia jest małe tudzież znikome). Myślę, że powinnaś odwiedzić psychologa. Poważnie.

Gość AHAHAHH
Wole odwiedzic laboratorium i zrobic testy. Wiec dziekuje ale nie skorzystam z twojej propozycji, chodzenie do psychologa jest teraz takie modne ale ja za moda nie daze wiec tym bardziej nie skorzystam. Nie mam problemow psychologicznych tylko pytania odnosnie HIVa. Wiec jesli ty masz problem to idz do psychologa. A moze sam nim jestes, wiec tyle powiem - taki sposob znajdowania nowych klientow jest zalozny. Wstyd. A co do przykladow nie kaze ci w nie wierzyc, jak zostal opisany to na pewno sie zdarzyl, bo nikt nie wymysla takich historii ot.

Gość 1111111Elizkaaaa
Ja sie strasznie boje przed testami

Gość AHAHAHH
Ja sie strasznie boje przed testami