Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Deminges

Pink test i druga kreska

Polecane posty

witajcie... czy któraś z Was miała podobną sytuację... starmy się o dziecko, dziś jest 21 dc... rano zrobilam test... pink test... od razu nic nie wyszło, natomiast jak teraz patrze na test juz po dłuższym czasie widac cień drugiej kreski.... sama nie wiem co mysleć... bo to dopiero 21 dc... i "coś tam widać" ale nie po 5 min tylko po ok 2-3 godz.

Gość przestrachana
no ja sie nie staram i mam taka sytuacje.. wyszlo mi po pol godz druga kreska

Gość dożartek
nie no to już za długi czas tyle godzin. Ale zamiast wydawac kase na testy- które i tak będa ci przysparzały wątpliwości idź na bete-22 zł a wiesz wszystko:)

tak mnie cos podkusiło i dlatego go zrobiłam;) bardziej dla zabawy bo jakoś strasznie sie nie napalam na te ciaze...;) mialam jeden i go zrobiłam wiecej nie mam wiec nie robie czekam do terminu @ ;) wyszła Ci normalna gruba kreska....??

Gość przestrachana
blada ale widoczna

Gość przestrachana
tylko ze robilam tez inny i wyszedl negatywny takze juz nie wiem.. mam zamiar ta bete zrobic zeby miec pewnosc

Gość Po 2-3 godzinach
to i ze trzy kreski mogą ci wyjść :P Ja robiłam pink test w 32 dniu cyklu i miałam bladą kreskę.

;) dzieki za opinie czyli wynik nie biore pod uwage chcialam zapytac czy ktos tak moze juz mial z pink testem i moze on tak ma ze po dl. czasie cos tam sie pojawia

przestrachana a kt dzien cyklu masz... u mnie 21 wiec dosyc wczesnie i chyba zaden test nie wyjdzie ;)

Gość W teście po dłuższym
czasie zachodzą reakcje chemiczne dlatego po 10 minutach nie bierze się pod uwage wyniku...

Gość przestrachana
u mnie 39 ale tak jak juz pisalam wczesniej bo sama post zakladalam to ja i odstalam okres i nie, bo mialam jeden dzien a pozniej 2 dni plamienia no i na tym sie skonczylo