kasia2121 0 Napisano Listopad 28, 2012 jestem w 6 tygodniu ciazy na 5 grudnia jestem umowiona z moja pania ginekolog ktora kazala mi zakupic kwas foliowy i brac dwa razy dziennie rano i wieczorem. dodam ze mam tylozgiecie macicy jestem troszke nie pewna gdyz wiem ze istnieje ryzyko poronienia. dodam ze to moja pierwsza ciaza i chcialabym sie dowiedziec jakie jest ryzyko ze moge poronic? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja sie na tym nie znam za bard Napisano Listopad 28, 2012 ale moja znajoma ma tyłozgięcie macicy i urodzila dwoje zdrowych dzieci. Ciąze przeszła spokojnie i zdrowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Listopad 28, 2012 no tak rozumiem, ale nie wiem jakie ryzyko wystepuje u mnie tzn. jakie jest prawdopodobienstwo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mirinda seven up Napisano Listopad 28, 2012 tyłozgięcie może utrudniać (chociaż to też są niczym nie potwierdzone plotki :) ) zajście w ciążę, ale na jej donoszenie to już absolutnie żadnego wpływu nie ma, więc wyluzuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Listopad 28, 2012 duzo czytalam i bylo napisane ze kobiety majace tylozgiecie czesciej moga poronic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Listopad 28, 2012 moglby sie wypowiedziec ktos obeznany z tematem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jorek Napisano Listopad 28, 2012 Ja mam tyłozgięcie, w ciąze zaszłam w 5 cyklu, jestem obecnie w 24 tygodniu ciąży, mój lekarz powiedział że tyłozgięcie macicy nie ma nic wspólnego z poronieniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia2121 0 Napisano Listopad 28, 2012 no to sie bardzo ciesze, duzo leze odpoczywam i mam nadzieje ze ciaze doniose. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach