Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dvjhwvnwuevoew

ROJASNIACZE DO WŁOSÓW-JAKIE POLECACIE??!!

Polecane posty

Gość dvjhwvnwuevoew

Zdecydowałam się na rozjaśnienie włosów ze średniego brązu do blondu i chciałabym się dowiedzieć do jakich rozjaśniaczy jesteście przekonane??

Gość cirrusik
z naturalnych to woda utleniona i rumianek ;D

Gość dvjhwvnwuevoew
bez głupich komentarzy, proszę. Swój naturalny kolor mam ciemniejszy blond z pasemkami jasnego blondu.

Gość dvjhwvnwuevoew
Nie chodzi mi o naturalne...

tylko do takiegoz abiegu profesjonalne. kupisz w sklepach fryzjerskich w malych porcjach. tylko ty bys musial miec wode 12 do tego... i wez platyne zebys zolcieni nie miala na glowie. wlosy masz naturalne czy farbowane?

Gość dvjhwvnwuevoew
farbowane..

Gość dvjhwvnwuevoew
a z takich, które można dostać w drogeriach, sklepach...nikt nie stosował??

takie tradycyjne to wez z joanny najlepsze tylko sprawdz w ktorych jest mozniejsza woda bo nie pamietam czy w tych do pasemek czy do calego porostu. to sie niczym innym nie rozni tylko woda a ty musisz miec 12 i pamietaj by najpierw nalozyc od odrostu w dol a potem na koncu jak calosc nalozysz to na odrost bo jak zaczniesz od czubka glowy i rowno nalozysz to przy glowie bedziesz mial biale a na reszcie kanarkowe. i nie rozczesuj bo ci sie siano zrobi. po umyciu wytrzyj wlosy recznikiem i gubo odzywki naloz. po 5 min splucz i dopiero susz

no rozjasnianie wlosow w domu to niezezpieczna zabawa. mowie ci co masz jak zrobic bo jestem fryzjerka ale polecam wizyte u fryzjera

Gość dvjhwvnwuevoew
ja juz stosowałam rozjaśniacz z joanny... co mi wyszło na głowie to nawet cięzko opisac.Na czubku głowy nałożyłam 20 minut pożniej, a mimo to i tak wyszły mi od czubka głowy białe jak mleko, grzywa jasny rudy, a końcówki, czerwone z brązem i rudym ciemnym...

Gość grtrgtgh
u mnie sprawdza się spray rozjaśniający z joanny, super naturalny efekt za jakieś 13zł

Gość niewiedzace c
ja kiedys uzylam rozjasniacza z joanny. na poczatku efekt fajny ale potem strasznie mi sie wlosy plataly. w ogole rozczesac ich nie moglam. od tamtej pory nie farbuje i nie rozjasniam

Gość dvjhwvnwuevoew
farbuje od około 3 lat a co do farb to różnie... marion, pallete, joanna-te najczęsciej

Gość małgocha rodzenek
perchydrol napewno Ci rozjaśni

Gość dvjhwvnwuevoew
podnoszę temat

Gość dvjhwvnwuevoew
?

Gość wor z koziej dupy
kup se Joannę i nie czytaj tych bzdur o fryzjerach, trzymaj tyle, co na opakowaniu, wyjdzie spoko, tylko przy skórze tam gdzie przedziałek krócej, jak masz brąz