Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia pyrasia

jak odczepić klips zabezpieczeniowy z ubrania ?

Polecane posty

Gość kasia pyrasia

męczę się z tym od rana i nie mam pomysłu żarty typu że ukradłam albo nie zapłaciłam mnie nie obchodzą zapłaciłam w kasie samoobslugowej i nie wiem jak ściągnąc ten klips

Gość krolestwo krola krolow
:D a moze to taka ozdoba? :D

Gość no ja tak miałam kiedyś
i musiałam się wrócić do sklepu żeby mi ten klips odczepili, a na wszelki wypadek wzięłam jeszcze paragon

Gość olewkka
ja tez jestem ciekawa jak to zrobic bo moje dziecko dostalo ubranie wlasnie z tym klipsem :-D

Gość no ja tak miałam kiedyś
nie próbuj sama go odczepiac bo dziura ci się zrobi w tym ubraniu i tyle będziesz mieć

Gość kasia pyrasia
masakra z jednej strony plastik z drugiej blacha , jakbym chciała przeciąć kołek między materiałem a blachą to zniszczę ubranie :(

Gość zxzx
paragon i do sklepu idź.

Gość takasobiebajeczka
sama nie odczepiaj.ja tak zrobiłam i dziura jak ta lala.

Gość Evvvvvka
idziesz do pierwszej lepszej sieciowki odziezowej, prosto do kasy i prosisz o zdjęcie klipsu. Wszystkie zabezpieczenia działają na takiej samej zasadzie niezaleznie od sklepu wiec jaki problem?

Gość olewkka
jest problem bo ja bylam z tym ubrankiem synka w sieciowce i laska nie chciala zdjac - powiedziala ze generalnie powinna wezwac ochrone wiec to nie takie proste dodam ze ten ciuch nie pochodzi z zadnej sieciowki

Gość Evvvvvka
to idziesz do innego sklepu bo trafilas na idiotke. Niby czemu miałaby wzywac ochrone, bo masz niezdjety klips z ubrania z innego sklepu? Bzdura. Pracowałam na studiach w sieciowkach odziezowych i takie sytuacje były bardzo czeste. Czesto ludzie wchodząc do sklepu uruchamiali alarm i byli speszeni bo nie wiedzieli co się stało. A naszym obowiązkiem było podejscie i zapytanie się czy mamy pomóc znalezc i usunąc zabezpieczenie chociaz nie nalezało do produktów naszego sklepu

Gość kasia pyrasia
udało mi się , trochę się nagimnastykowałam ale znalazlam taką instrukcje w necie : Musisz mieć zwykły magnes i przyłożyć go do tego plastiku. W środku to ma kształt stożka i w nim są trzy kuleczki, które zaciskają igłę. Kiedy przyłożysz magnes kuleczki odblokowują igłę.

Gość kilmandgaro
udało się?

Gość kasia pyrasia
mam metalowy stolik więc wcisnęlam to na metalową blachę i ugiełam oraz przyłozylam magnes teraz nie wiem czy wyszło z powodu uginania o blachę czy magnes cos zdziałał nie wiem ale udało sie bez zniszczenia