Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niewiedzace c

dwa dni cwiczenia

Polecane posty

Gość niewiedzace c

trzy centymetry w pasie i dwa kg mniej:) hurra!

Gość di kioto
he he he co za debilka to już lepiej nie ćwicz bo za miesiąc znikniesz:O

Gość synergie
Pewnie sie porządnie wysrałaś:O

Gość FactoryBody
raczej sama woda z organizmu. W dwa dni jeszcze nikt takiego cudu nie dokonał. www.factorybody.blogspot.com

Gość Byś się
Chociaż nie osmieszala i istotom ludzkim wstydu nie przynosiła takimi glupotami,znasz się na spalaniu tłuszczu tlenowym i beztlenowym?

Gość Byś się
Chociaż nie osmieszala i istotom ludzkim wstydu nie przynosiła takimi glupotami,znasz się na spalaniu tłuszczu tlenowym i beztlenowym?

Gość Byś się

Gość Byś się

Gość Nooooo
Pewnie że sama woda to te kg a cm to że kaldun nie wzdety teraz się nazre i to samo będzie

Gość cincirdia
a co ćwiczyłaś w parze czy solo i jak długo?

Gość 2 noce
Rvchania i mi jakoś tak zlecialo hihi tak z uprzejmości napisałam ćwiczenia a to było ostre rzniecie :p

Gość niewiedzace c
co za debile... mowie co widze. moze i pozbylam sie wody. teraz waga stoi w miejscu. a w pasie kolejny cm mniej. tylko ze nie obzeram sie tak jak wy calymi dniami nie zre. jem trzy razy i cwicze poltorej godziny dziennie cwiczenia na brzuch i rozciaganie i jakos sie udaje a wy biedaki zalicie sie ze schudnac nie mozecie

Gość niewiedzace c
to do tych co wyzej pisali

Gość Nie przejmuj
Się dziewczyno i cwiczeniu dalej to zazdrość że dupy sprzed tv ruszyć nie mogą trzymaj się

Gość niewiedzace c
"nie przejmuj sie" dziekuje slicznie za ladna odpowiedz:) a do tego pije duzo wody herbaty ale nie stosuje diety i codziennie wieczorem wmasowuje c uda posladki i brzuch krem ujedrniajacy przez co moja skora jest troche bardziej sprezysta. mozna? mozna...:)

Gość Nie czytaj
Głupich postow osła jakiegoś czy oslicy bo szkoda nerw kobieto cwicz a oni niech patrzą sama waze koło setki i dzięki właśnie cwiczeniom codziennym przez ponad godz schudlam 22 kg w 2 miesiące cwicze 2 x dziennie po 45 min przed i po pracy mimo że mam rodzinę dzieci dom itp i głodne i brudne nie chodzą jakoś także tłumaczenie że brak czasu to lenistwo

Gość niewiedzace c
"nie czytaj" gratuluje niezly wynik;) no wlasnie:) moze im sie wydaje to niemozliwe ale ja widze efekty po sobie. i narzeczony tez widzi po paru dniach a to jest najwieksza motywacja dla mnie:) ale tez nie waze 100 kg tylko 56 kg i mam taka oponke na brzuchu i pewnie dlatego tak widac efekty a i jeszcze powiem ze brzuch mierzylam po jedzeniu;)

Gość hahaahahaaaaaaaaaaaaaa
ale ubaw dawno sie nie usmialam z tak durnego topiku

Gość niewiedzace c
a smiej sie smiej:) nikt ci nie zabrania:)

Gość Nie czytaj
Ja zawsze wazylam 85 do 90 kg mam bardzo umiesnione ciało może stąd trochę się wstydzę mówić ale jestem zawodową bokserską niewiedzace i mimo że mam płaski brzuch to waze 85 i do tej wagi dąże a po śmierci dziecka zalamalam się i wyszło jak wyszło leki depresja lenistwo zawalilam ruch i treningi jestem dużą kobieta;)i bez sadla a znim to już wogóle heheheh ale spada to najważniejsze

Gość Nie czytaj
Więc będę bronić słabszych;)a której się nie podoba to zapraszam do konwersacji ze mną