Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda mama bardzo

isc do lekarza????????

Polecane posty

Gość mloda mama bardzo

corka wczoraj wieczor zaczela kichac.. ale widzialam ze ma nos zatkany i chyba dlatego..mąz jest chory tj juz mu przechodzi-bol gardla, glowy lekki katar, duzo stycznosci z corka przez to nie miał, bo pracuje i spal w osobnym pokoju w nocy.. dzis w nocy mala miala 38 podalam paracetamol. spala,wstala wesola ale oczy ma niewyrazne od rana i taka nijaka jest teraz śpi.... temp jest caly czas taka sama- 36,9 - 37.1 no i niewiem co robic,dzis lekarki juz niema... jak dalej w nocy bedzie miala temperature to isc jutro do lekarza?????czy wciaz czekać?

odciągaj gluty z nosa, mierz temperaturę i nie lataj do lekarza, bo coś gorszego możesz przywlec, jak do piątku będzie dalej miała temp. to wtedy idź

Gość mloda mama bardzo
niema kataru,kichala tylko takze glutow niema, jest tylko 37non stop i te okropne niewyrazne oczka..

Gość mloda mama bardzo
najgorsze to to ze ona niechce brac lekow:(ma23 miesiace, wciskam na sile krztusi sie wymiotuje, to mnie przybije wiem ze juz panikuje bo 2 mies temu przeszlismy zapalenie gardla ze hoho. wsyzstko bylo na sile co 4 godz lek na goraczke, antybiotyk itp;(

Gość mloda mama bardzo
po prostu juz schizuje, boje sie ze to znow to cholerstwo a podanie leku graniczy z cudem ile ja mam nerwów:(

a herbatę z sokiem malinowym i cytryną wypije? albo yrop z cebuli? jakby wypiła z czosnkiem to by było idealnie... nie schizuj i nie wciskaj jej leków póki co na siłę, to może być zwykły wirus

Gość mloda mama bardzo
herabate z sokiem malinowym pije czesto dzis tez piła, bo mam sok domowej roboty, nurofen tez z biedą w tej herbacie ale jak sie jej niechce pić to musze na sile, teraz jęczy przez sen ale zmierzyłam i ma 36,9. mleka z czosnkiem na 100|%nie tknie:o ciekawe czy rozwinie sie czy przejdzie skoro wciaz jest tak samo...

a cebion? dajesz jej? lipomal ma niezły smak, też można dać na rozgrzanie,a le jak pojawi sie temperatura powyzej 38 stopni to raczej do lekarza kropelki do nosa i wodę morską i czekać

i wszystkim radzę duzo wit C, kiwi, cytrusy, mozesz sok z pomarańczy wycisnąć

Gość mloda mama bardzo
podaje jej vibovit bobas od 3 dni akurat wtedy jak maz zachorował

Gość mloda mama bardzo
wstala bawi sie oczy wciaz mętne i 37 w ogole nic nie chce pić dziś

ale wit c, cebion w dawce po 20 kropli to nie to samo co vibovit czy jak mu tam na siłę nie zmuszaj, daj pić dopiero jak zechce

a czym mierzysz tą temperaturę? czy termometr jest dokładny? moze ma znacznie wiecej, zalezo od pomiaru

Gość mloda mama bardzo
no mam cebion multi juz długo ale nie podawałam nigdy a jak to się dawkuje?

Gość mloda mama bardzo
termometr mam bardzo drogi na podczerwien pomiar po sekundzie w czoło tylko w taki sposob jest mozliwosc by jej zmierzyc:( a czy dokladny to jest pewna roznica nigdy tak samo nie wyjdzie ale choc w przyblizeniu pewnie zalezy jak dziecko się rusza/ruszy ale no w nocy bylo 37,9 38 37,7... a w dzien pokazuje mi 36,9 37, 37,2 ot tak to wygląda.

oj wiesz 37 to nawet stan podgorączkowy nie jest, w nocy miała jednak ten stan zapobiegaj narazie i obserwuj a ile córka ma lat? miesięcy?

Gość solejowaaaa7999
sama miałam ten problem niedawno :/ niestety gorączka wzrosła w sumie była 4 dni , ale katar zrobił sie okropny a nastepnie kaszel, ktory meczy go niesamowicie ! jesli nie ma kaszlu to ja bym nie szła bo w przychodni same chore dzieci :( ja byłam i nie wiem czy tam go nie doprawiłam bo w poczeklani 3x3 z 15cioro chorych kaszlacych dzieciaków i moj jedyny tylko z gorączka :(

Gość mloda mama bardzo
5stycznia bedzie miala 2 latka

Gość mloda mama bardzo
up

Gość mloda mama bardzo
nie bylo w nocy goraczki ale wstawalam 10razy:( wiercenie krecenie jęki i cos nie dawalo jej spac a niewiem co...

Gość mloda mama bardzo
i to jest najgorsze:( gdyby juz umiala mowic...