Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przykawieznow

czy to możliwe, aby uczuciowy, normalny facet tak się zmienił?

Polecane posty

Gość przykawieznow

przypadek jest następujący: młody, dwudziestokilkuletni chłopak spotyka sie z mlodsza od siebie dziewczyną. oboje fajni, ciekawi ludzie, zakochani w sobie. facet uczuciowy, choc nie jakis "misiek"/"ciapa", wrazliwy moze nie nadmiernie, ale jednak. spotyakaja sie ze soba około 8 miesiecy i dziewczyna go rzuca. on po tej sytuacji, a wczesniej był w normalnych zwiazkach, takze z nia, przechodzi na jakies dziwne układy kolezenskie z innymi dziewczynami, takie FF raczej, jest powierzchowny w uczuciach. jak uwazacie? nadal kocha ex? czy rzeczywiscie nie chce sie znow "sparzyć" byc porzuconym czy cierpiec? dodam, ze to fajny facet, ma powodzenie u dziewczyn, nie jakas ciota.

Gość rzut Berettem
rozważmy to...

Gość przykawieznow
??? nikt nie pogada?

Gość zanetkaa93
Myślę, że nie chce się sparzyć kolejny raz...

Gość przykawieznow
i woli byc taki płytki, uciekac od zaangazowania?

Gość vin80
O czyżbyś była jego FF liczącą, że dla Ciebie się zmieni? ;)

Gość fererooo
Faceci kobietą dzielą na takie ktore mogłyby być potencjalnymi partnerkami i na takie które nadają sie tylko do ruchania czyli wszelkich "układów". Ot cała filozofia. Nie dorabiaj sobie ideologii do jego życia bo jesli jestes z nim jakims seksualnym układzie to nie dlatego ze ma problemy z zaangazowaniem tylko jestes dla niego worem na spermę. Jak znów pozna własciwą dla siebie kobietę to "problemy" znikną w jednej chwili

Gość przykawieznow
ja z nim nie jestem w zadym ukladzie, tym bardziej sex ukladzie. a problem polega na tym, ze on wszystkie dziewczyny teraz juz tak traktuje. i nie chodzi o sex. tylko o to, ze poprostu jest zimny, nie angazuje sie.

Napisałaś, że to układy raczej FF, więc jak nie chodzi o seks? To nielogiczne.

Gość vin80
Nie jesteś - ale chciałabyś być?

Gość przykawieznow
nie wiem sama jakie uklady, tak napisalam ze ff, moze niewlasciwie. ja nie wiem, czy on z nimi sypia, czy nie. chodzilo mi o to, ze od czasu do czasu (od momentu rozstania z tamta dziewczyna) widywalam go z roznymi dziewczynami, ale wlasnie kazda traktowal jak "kumpele", zadnych czulosci, zadnego trzymania za raczki itp.

Gość vin80
No ale do czego zmierzasz? Chciałabyś z nim być, czy co?

Gość przykawieznow
vin, no wlasnie kiedys na niego patrzylam zupelnie inaczej. a teraz sama nie wiem... tzn wydaje mi sie taki jak napisalam "zimny" ze sama juz nie wiem, czy to zmiana po tamtej ex czy nadal ja kocha.

Gość przykawieznow
vin, no napisalam wyzej:) podoba mi sie, to fajny i inetersujacy facet, ale taki jakis dziwny mi sie teraz wydaje :I

Gość pila elektryczna
spoko, jak sie znow zakocha przestanie byc powierzchowny :)

Gość vin80
Jego najbliższa będzie "plasterkiem". Szybko z nią skończy - potem możesz próbować :) Powodzenia.

Gość facet zrozumiał
wreszcie na czym polega życie !

Gość przykawieznow
no chodzi o to, ze tych plasterkow juz bylo kilka... tak jak wczesniej pisalam. rozumiem jeden plasterek, ale kilka? ja moge okazac sie nastepnym.

Pchaj się do niego, bo twój temat niemal ocieka śliną, jaką toczysz na mysl o nim :o

Gość facet zrozumiał
a po co facetowi kobieta tylko do ruchania 😴 pewnie to zrozumiał i teraz tylkoo puka i zostawia

Gość przykawieznow
7snack niezły z z ciebie prymityw.

Faceci sa tacy ze jak ich kobieta porzuci to szukaja ukojenia w innych ramionach i szybko to znajduja ale uwazajcie dziewczyny na tych porzuconych jestecie tylko materacami ,oni potrzebuja wiecej czasu zeby wejsc znowu w normalny zwiazek,rok,to minimum jak byl zaangazowany.

Gość fgfgfgggh
mysle, ze ten facet to zwyklu KU R W I A R Z i nie tlumacz go tak glupio. mnie tez rzucil facet a jakos nie wchodzilam w zadne ff, wiec to nie ma nic do rzeczy, on wczesniej juz byl ruchaczem

Gość fgfgfgggh
przeciez wielu rzuca dziewczyna a jakos nie stają sie ruchaczami wiec to nie ma nic do rzeczy, a ty uwazaj na tego dziwkarza, bo to zwykly dziwkarz i zawsze taki byl, to ze dziewczyna go rzucila to nie ma nic do rzeczy

Gość rzut Berettem
dalej rozważamy...

Gość nie333333333nie
możliwe

Gość nie333333333nie
MIAUMIAU, czy ty uwazasz ze on kocha nadal ex czy nie jest gotowy na związek, boi się ponownego zranienia?