Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jdjdadwmxp

Kobiety bez duzych piersi nie są atrakcyjne

Polecane posty

Gość jdjdadwmxp

facet ktory lubi deski to pedau. Duze piersi są kobiece, a male nie. To tak jak z facetem, duza dupa i maly penis nie są meskie. Taki facio ma zbyt duzo estrogenow

Gość 67iy67oy7ol
Takie geny...

jeszcze maly biust ujdzie gorzej jak po miescie chodza takie godzille ktore maja wieeelkie cyce a male tylki i chude nogi to jest dopiero masakra...

Gość heiippp
najgorsze są malutkie cycki i WIELKIE STOPY powyzej 40-41 oraz wąskie usta, fuj kruella demon

Gość ta ram
Auto jest pedałem :) Ja nie lubię takiech dużych cyców :o widać, że autor pragnie się tu dowartościować i pokazać swoją "męskość"

Ale mlode dziewczyny nie maja za duzych piersi,ot takie srednie,i faceci na to leca,bo fajy tyleczek czy ladna buzka nie kazdy leci na maciore z wymionami.Takie wielkie cyce to tylko pot i smrod.Jak kto woli ,jeden lubi maciore a drugi sarenke,kwestia gustu a nie ze od razu Pedal

Gość Kubaz
Dziewczyna z dużym biustem - jak najbardziej! Ale do tego szczupła i zgrabna. Miodzio.

Gość a jak zdejmie stanik
to cyce wiszą do pasa, a brodawki wielkie to okropieństwo! Takie jak krowie wymiona. Piersi powinny być dziewczęce, sterczące z małymi brodawkami!

Gość a jak zdejmie stanik
no i wielkie cyce odparzają się i pocą...

szczegolnie starsi panowie leca na duzy biust,to ich podnieca,i nic wiecej sie nie liczy.

Gość kamil1979jgora
nieprawda, są fajne piersi które nie muszą być wielkie

Gość fike mikeee
nie załamujcie mnie :(

Gość kamil1979jgora
nieprawda, są fajne piersi które nie muszą być wielkie

Gość duze piersii
mau mau widac ze chcesz sie dowartosciowac bo masz male, ja mam duze i jakos nie ma smrodu ani potu a moj facet je uwielbia i wcale nie jest stary :))

@MIAUMIAU:racja, najlepsze są takie średnie,jędrne.Po co duże,takie to co najwyżej do "hiszpana" są dobre,ale to też raz na kiedyś,a nie normalnie.Co za dużo,to niezdrowo ;)

Gość duze piersii
oj niedowartosciowane dziewczynki ;)) male cycuszki probuja sie dowartosciowac, pewnie nawet w reke sie nie zmieszcza a jak lezycie to zupelne deski

Gość duze cycki to Mutacja
nic normalnego, nie sa do niczego potrzebne od strony biologicznej:D

Gość duze piersii
od strony biologicznej moze i nie ale ile facet ma zabawy to ja wiem :) zaloze sie ze jak stanie ladna dziewczyna z malymi cyckami a sredniej urody z wiekszymi to facet najpierw spojrzy na ta z duzymi i nawet jesli wam mowia ze wola male to was tylko pocieszaja cytrynki, nie mowiac o tym ze po karmieniu zostana wam woreczki z piaskiem ;)

Gość duze piersii
no wlasnie kwestia tego co dla kogo jest duze... czasami widze dziewczyny z duzo wiekszymi niz moje i jest mi ich szkoda bo ciezko cos znalesc do ubrania i one przeszkadzaja w zyciu

jestem kobieta ale cycki zawsze przyciagaja wzrok jak sa wyexponowane ale to nie ma nic wspolnego z moimi zainteresowaniami.

Gość duze piersii
male cycki po ciazy rzadko kiedy sa jedrne tak samo jak i duze, mam duzo kolezanek ktore narzekaja po ciazy i te co mala male i te z wiekszymi...

Gość bmmb
Male piersi są aseksualne, nie mógłbym się zadawać z dziewczyną z małym biustem choćby była najwspanialsza. Bo w łóżku zawsze brakowałoby tej iskry, po co się męczyć. Duży ładny biust i zgrabność u dziewczyny to jest naprawdę sexy.

Gość duze piersii
tylko ze male piersi mozna powiekszyc a malego penisa nie bardzo ;-)

"Kobiety bez duzych piersi nie są atrakcyjne" tak samo u ciebie bez dużego kutasa jesteś nieatrakcyjny

NO WLAŚNIE BEZ PRZESADY NAJPIĘKNIEJSZE PIERSI TO ROZMIAR C-D-E TAKIE MONSTRUALNE SA OHYDNE JUŻ LEPIEJ MIEĆ B NIŻ JAKIEŚ KROWIE PLACKI

no te małe to jeszcze estetycznie wyglądaja i ogólnie mówmy o ladnych piersiach a nie wielkoch jak u maciory z sutami na pol cycka przeciez to obrzydliwe takie cycory małe ładne-mozna powiększyc a z takimi kapciami to niewiele da sie zrobić