Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agata778866

Czy to moze byc ciąża ? PILNE

Polecane posty

Gość Agata778866

Witam W poprzednim miesiącu okres zaczął mi się tydzień wcześniej niż powinien. W tym miesiącu też pojawił mi sie wcześniej ( tydzień wcześniej niż ostatnio ), dokladnie dzisiaj . Od ok 4 tyg boli mnie caly czas brzuch . Początkowo bolał po lewej stronie pod żebrem. Teraz obszar zwiększył się. Boli prawie cały. Seks uprawiałam 1 raz . Partner zabezpieczył się. Brzuch mam trochę twardy. Tabletki antykoncepcyjne (koncatept) zaczne dzisiaj przyjmować. Robiłam test ciążowy, który pokazał brak ciąży. Czy mimo to jest opcja , że mogę byc w ciąży? Mam prawie 20 lat.

nie jestes w ciazy!!! widocznie skraca Ci sie cykl, radze troche poczytac i zainteresowac sie wlasnym cialem

Gość ererter
o matko, ale ciemnota! Wiesz, ze istnieje cos takiego jak lekarz ginekolog, jak sie bierze tabletki/przylepia plastry to sie chodzi tam w miare regularnie i on robi badanie zawsze o maaaaaaaaaaatkoooo

Gość Agata778866
U lekarza bylam raz i tabletki biore nie caly tydzien. Seks byl zanim poszlam do lekarza. A jak bylam u niego to zadnych badac mi nie wykonywal

Gość Agata778866
Czytalam, ze okres moze byc nawet do 5 miesiaca ciazy. Zapisalam sie do lekarza le wizyte mam dopiero 07.12.2012

Gość Agata778866
Ten okres co mialam teraz byl bardzo skąpy. Nigdy wczesniej takiego nie mialam . Przypominal kolor blazowy

Gość kompania
a widzisz ale to i tak nie jestes bo ostatni mialas - ciaza wykluczona tak czy inaczej nie masz sie czego bac a kiedy po tabletki poszlac ?

Gość Alojzy beczka
moja zona miała 3 miesiące okres:) właśnie wcześniej niż zwykle,krótki i brązowy tak mówiła:)

Gość kompania
no tak ale pierwszy tez taki miala a autorka mowi ze pierwszy okress byl ok i od 4 tyg boli ja podbrzusze ... nie miala by okresu i to nie jeste OKRES!!!!!!!!!! TYLKO PLAMIENIE

Gość Agata778866
Wiec mozliwa jest w koncu ta ciąża czy nie ?

Gość Agata778866
Po stosunku okres byl normalny. dopiero pozniej gdy mial sie pojawic bylo to co okreslilas jako plamienie

Gość co za świat
idz do lekarza i opowiedz o swoich podejrzeniach. ja mam plamienia lekkie co kilka dni, a testy wykazuja brak ciazy. moze nie jestem. ale wszystko jest mozliwe.... w twoim przypadku ten jeden seks to byl chyba jako twoj pierwszy raz, tak? mogly nastapic zmiany hormonalne w organizmie lub ciaze...

Gość Agata778866
tak . pierwszy raz . chlopak mial prezerwatywe . najpierw powiedzial ze nie pekla a potem dodal ze tak mu sie wydaje. po stosunku wtedy kiedy piwinnam dostalam okres - byl normalny. pozniej wykonalam test - wynik negatywny ale gdy ponownie powinnam dostac okres pojawily sie te planienia zamiast normalnej miesiaczki. wtedy tez zaczelam stosowac tabletki anty. Czy mimo wszystko jest mozliwe ze jestem w ciazy ?

jezeli mialas stosunek przed okresem, pozniej dostalas okres, pozniej zrobilas test- byl negatywny. a w miedzyczasie nie mialas seksu, to jak ty chcesz byc w ciazy? cudowne zaplodnienie? to bylo tylko raz i to ponad 2000 lat temu. jezeli bierzesz tabletki to mozliwe, ze bedziesz miec skape okresy przypominajace plamienia. mozesz rowniez miec plamienia miedzy okresem....

Gość casablanca92
Ja juz zadalam to pytane wczesniej i juz jedna odpowiedz dostalam chcialabym jednak poznac inne zdania bardzo prosze o pomoc Dlugosc cyklu 30 dni okres krwawienia 7 dni Witam 17 wrzesnia mialam miesiaczke, ktora trwala 7 dni (normalna) nastepna dostalam 4 dni po planowanym terminie krwawienia tj. 28 pazdziernika z czego pierwszego dnia miala normalne krwawienie a kolejne 3 dni byly brazowym sluzem . do dzisiejszego dnia tj. 28 listopada nie mam krwawienia . Bylam juz u ginekologa lecz nie sadze ze byl on kompetentny bo kazal mi przyjsc za 2 tygodnie przy czym niczego konkretnego mi nie wyjasniajac. Moje pytaniem brzmi czy moge byc w ciazy i jesli tak to czy traktowac 28 pazdziernik jako termin ostatniej miesiaczki . Bardzo prosze o odpowiedz pozdrawiam

Gość casablanca92
Czy ktos mi pomoze to dla mnie wazne !!!!!!!!!!!!!!!1

Gość Agata778866
Wiec skad to plamienie ? Jaki moze byc powód tego, ze nie bylo normalnego okresu ?

Gość Agata778866
Niech mi ktos odpowie na to pytanie. Czy mimo to co wczesniej napisalam (normalny okres, wynik testu negatywny, pozniej plamienia gdy mial byc okres ) moge byc w ciąży ?

Gość Agata778866
Bardzo prosze o odpowiedź