Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Worek na sperme

W weekend był seks a on milczy

Polecane posty

Gość pat i kot kot i pat
jeśli ten facet biegał za Tobą po to by zaliczyć,to musi być zakompleksiony,myśli że będzie bardziej wartościowy gdy zaliczy więcej lasek. śmiesznie będzie gdy okaże się że chodzi o coś kompletnie innego a myśmy faktycznie się uwzięli że na pewno chodzi o loda albo o zaliczenie. Tak naprawde to wszyscy gdybamy tylko na jego temat. A może matka mu zmarła i po prostu nie myśli teraz o Tobie.Może ma jakiś inny poważny problem. Może jest zapracowany. A my tu nadajemy o tym jaki z niego drań :D faktycznie przesadziliśmy troszeczkę :classic_cool:

Gość szparek
Ciekawe, czy były był Ci wierny przez ten rok...

Gość pat i kot kot i pat
przez rok..pewnie nie był.O tym samym pomyslałam. Jak ta kafeteria zmienia sposób postrzegania świata :( przecież on musiał zdradzić bo jest facetem. A poważnie to naprawdę prawdopodobne.Rok to jednak dużo. Czasem miesiąc to dla faceta za dużo ;) Na szczęście nie musze o tym wiedzieć z własnego doświadczenia..

Gość szparek
Chodzi o te jazdy, że Ty go nie kochasz...

Gość szparek
Cóż rób dalej karierę, będzie dobrze, tamtym się nie przejmuj, tylko nie pisz, nie dzwoń pierwsza, a jak się kiedyś spotkacie przypadkiem, to nic się nie stało, może sam rozpocznie rozmowę, ale musisz być na to przygotowana, jak już wcześniej wspominałem. Głowa do góry, powodzenia.

Gość autorko jestes fajna
twoj nik :-I zabawny i odwazny :-) trzym sie :-) on sie zglosi do ciebie :-) jutro przysiegam ci :-)

Gość taki sobie facet w srednim wi
Poczekaj, nie panikuj! Daj mu nabrac powietrza w pluca. jezeli sie nie odezwie w ciagu 10 dni, no to jest dupek i skresl go z listy. Gdyby mnie dziewczyna zrobila na pierszej sex rndce loda z polykiem to dbalbym o nia jak o jakis skarb, bo to znaczy ze drzemie w niej demon sexu. a o to wlasnie w zyciu chodzi.

Gość autorko jestes fajna
23:07 [zgłoś do usunięcia]Worek na sperme "autorko jestes fajna" dziekuje Twoje slowa to miod na moje serce, odrazu człowiek się lepiej czuje na duszy mam teraz banana na twarzy xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx ciesze sie :-) za duzo sie martwisz ale ja Cie rozumiem :-) tez bym sie tak czula :-) i dlatego bardzo mnie bawi Twoj nik nawet jesli jestes anonimowa to trzeba miec odwage zeby sie tak nazwac ale napweno nie jestes workiem na sperme. nie wmawiaj sobie. on sie zglosi zapewne jutro :-) facet nie lata rok za laska by raz bzyknac sobie...never ever... napisz co nowego pozdrawiam

Gość dziewczyno olej gościa
jest ewidentnie zwykłym pukaczem, który nieudolnie nad tobą pracował, bo dużo czasu mu to zajęło. z drugiej strony jest także zwykłą świnią pozwalając ci dojść do wniosku, że skoro tyle czasu za tobą łaził to zalezy mu na związku. nie odzywaj się do niego, ani przez tel ani na gg ani nigdzie. chociażby miało cię skręcać, zachowaj honor i spraw żeby poczuł się jak najmniej istotny epizod twojego życia. niech myśli, że masz miliony lepszych rzeczy do roboty i tabuny lepszych mężczyzn do spotkań.

Gość dziewczyno olej gościa 2
też tak uważam, trzymaj się :) przeczytałam cały wątek, jestem jakby nie to pokolenie , nie pochwalam, nie potępiam . Jesteś szczera , spontaniczna i taką pozostań Pozdrawiam

Worek na sperme co zrobisz to oczywiście Twoja sprawa....ale przy następnych facetach pamiętaj jedno: masz być sobą !!!!! On jest także dla Twojej rozkoszy a nie tylko tak, że ty masz jemu zrobić dobrze. Dbaj o siebie dziewczyno:)

Gość xt
To nie tak. facet Cię nie docenił. A to całkowicie zmienia postać rzeczy. Pozostań sobą i nie zwracaj uwagi na niedojrzałych emocjonalnie ludzi. 3 maj się.

wybacz ale widocznie był pojebem. Ja odnosiłem się do twojej wypowiedzi: "kiedy zdecyduje sie kiedys pojść z innym facetem do łózka to trema mnie chyba zje. Napewno nie będę się zachowywac naturalnie. " I to błąd - chcesz przed nim grać kogoś innego? Skoro pójdziesz z innym do łóżka - to świadomie. Tremę trzeba zostawić razem ze stringami...:) Będzie zajefajnie zobaczysz :)

Gość kochana to nie jest tak
ze nagle jestes dla niego lachociagiem. bylas nim juz dla niego przedtem zanim z nim do lozka poszlas. nie przejmuj sie.

Gość dobra tam....
podaruj sobie tego loda (z połykiem) na pierwszej nastepnej i będzie git :D A tak w ogóle to wyluzuj, do czego tu Cię kazdy namawia ❤️ :)

Gość dziewczyno olej gościa
słuchaj, niezależnie od tego co robiliscie w łóżku, myślę, że normalny facet, któremu zależy na kobiecie, odezwałby się do ciebie i to szybko. jeżeli pewne elementy seksu go zaskoczyły czy uważał je za nieodpowiednie podczas pierwszego zbliżenia to mógł oponować w trakcie. nie zrobił tego, więc jeżeli teraz miałby uważać, że zrobiłaś coś dziwkarskiego to jest wyłącznie hipokrytą. pomijam już fakt, że dorośli ludzie raczej pownni zostawić za sobą zasady typu "seks na 3 randce" bo stosowność seksu oralnego na pierwszym spotkaniu to raczej dyskusja dla nastolatków próbujących odnaleźć się w dorosłym świecie.

Gość dobra tam....
jeśli taki jest z Tobą seks jak ten topik ...to : ❤️ ❤️ ❤️

Worek na sperme szczerze mówiąc...to nie rozumiem faceta - co mogło się stać że milczy? Ja po takim numerku byłbym wniebowzięty i chciałbym szybko powtórki. A on albo jest hipokrytą albo idiotą...:)

Gość dobra tam....
idiota i dupek uśmiech na buzi i do przodu :)

Gość kochana to nie jest tak
oj przeciez nie mowie ze mial powod aby cie uwazac za lachociaga :-) raczej ze tylko tego szukal: objektu. i tyle. a teraz nie placz juz. podobalo ci sie chociaz? MIALAS ORGAZM? bo jak nie to zapomnij o tym beznadziejnym imbecylu i znajdz sobie innego kochanka :-)

Gość szparek
Jesli siedzi na gg, to można go jakoś sprowokować opisem, tylko nie bardzo wiem jakim...

Gość szparek
Odnośnie przedpiscy, jeśli nie szczytowałaś daruj sobie faceta, bo jest kiepski w łóżku.

Gość dobra tam....
odnośnie przedpiscy daruj go sobie nawet gdy byłaś w "raju" ;)🌼

Gość szparek
Zasadniczo też racja. :-D

Gość dobra tam....
zasadniczo poprawny , to stanowczo za mało dla takiej Damy ;)🌼:)

Gość dobra tam....
i nie pisz i nie dzwoń i jak go spotkasz, to powiedz ze jakoś kiepsko wygląda .. :P

Gość Mahuradżaaa
A ja myślę, że trafiły na siebie takie dwa memłaki, które zachowują się w sposób gimnazjalny. Jeśli po numerku miałaś ochotę z nim pogadać, to dlaczego po prostu nie zadzwoniłaś i już? No nie, bo to ON musi pierwszy sie odezwać. I teraz czekasz i czekasz, na jego ruch. A co, jeśli On właśnie robi to samo? Nie znam gościa, nie wiem jaki ma charakter, ale może też jest takim ciapciokiem, co to teraz nie wie jak do dziewczyny zagadać jak już się "stało", wstydzi się, nie wie jak zacząć?! Może też sobie postanowił, że zaczeka aż się Ty odezwiesz. Może sądzi, że skoro milczysz, to go olałaś i potraktowałaś jak "ludzki wibrator"?! Nie wiem jak dorośli ludzie mogą się tak bawić, i zadręczać emocjonalnie, rozkminiać itp. Co to szkodzi sięgnąć po słuchawkę, bez zbędnych rozmyślań? Jeśli faktycznie chciał Cie tylko jednorazowo przelecieć, to i tak powtórki nie będzie i to wyczujesz. Babskie rozumowanie komplikuje najprostsze sprawy, a do normalnych czynności (telefon, napisanie na gadu) dokłada jakieś złożone emocjonalne łatki.