Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczyna dziwoląga

Mój facet jest tak niedomyślny, że ręce opadają...

Polecane posty

przeprowadzam się dzisiaj, mam do przeniesienia w chooj rzeczy i ciut, ciut, ale po co ma mi przyjechać i pomóc... Lepiej się obijać albo chlać z kumplami. Masakra.

Gość Anastasssja
a kto sobie takiego dupka wybrał?

A ja muszę koorwa gębę otwierać skoro wie, że się przeprowadzam? :-o Trzeba wam wszystko najlepiej na papierze zapisywać drukowanymi, żebyście przypadkiem nie przeoczyli? 😠

A to zajebiście. Nie potrzebuję takiego faceta :-o 😠

Gość Żelisław zbanowany
on ma CZYTAC W MYSLACH :classic_cool:

Gość Bardzowyrafinowanypan
Ale faceci tak mają - trzeba im stawiać konkretne zadania. Jeżeli się ochoczo nie weźmie do roboty wtedy dopiero możesz stwierdzić, że to dupek. nie proś się o pomoc tylko wydaj polecenie. ma pomóc i hooj. Jak nie to do lamusa.

Gość qLimona
Facet widocznie jest typem lenia, który widzi tylko czubek własnego nosa. Pogadaj z nim szczerze i poważnie, jeśli to nie przyniesie skutku to przemyśl rozstanie, bo takie coś na dłuższą mete się nie sprawdzi. Kobieta ma być wspierana przez faceta.

A po co ci taki facet? Kobiety, wy zacznijcie sie szanować. Na świecie jest kilka miliardów facetów , po co kurczowo trzymacie przy sobie takich ćwoków i fajansów? Po co robicie sobie gorzej jak możecie mieć lepiej? Nie rozumiem.

zadzwonilam i powiedzialam ze zrobie mu loda z polykiem, on na to czy moze z kumplami przyjechac :) ma ich byc 5, ale przynajmniej za te 5 lodow nie bede dzwigac bo mam chory odbyt i nie trzymam kupy przy wysilku.

Czytać w myślach? Gadałam o przeprowadzce od dawna, mam mnóstwo ciężkich rzeczy do przewiezienia, ale na wielkie szczęście mam bardziej domyślnych kolegów.

Gość reyggttuy
lol