Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anitasmaga

biały grudkowaty sluz

Polecane posty

Gość anitasmaga

witam, okres mi sie spoznia tydzien a wczoraj pojawil sie bialy grudkowaty sluz lekko rozciagliwy, wlasciwie to prawie takie kulki bez zapachu, robilam test i wyszedl negatywny. Co moze oznaczac taki sluz???

Gość zau
grzybicę np.

Gość albabetaomega
infekcja grzybiczna - nie żartuję. Weźmiesz kilka leków i przejdzie. Idź do gina.

Gość anitasmaga
ale nic mnie nie swedzi ani nic, na jakims forum wyczytalam ze to objaw ciazy ale testy wychodza negatywnie,

Gość aaaj
a masz jakieś inne objawy? swędzenie, pieczenie? miewałaś juz infekcje grzybicze?

Gość zau
dwie ciąże za mną i ani razu nie miałam grudkowatego śluzu na początku. Pierwszy raz słyszę o takim objawie ciązy.

Gość anitasmaga
nie mam zadnych objawow infekcji ani grzybicy, nic mnie nie swedzi ani nie piecze,

Gość cuukier puuder
ostatnio rozmawialam z ginem i właśnie takie białe grudki to mówil że to jest grzybiczne jakieś pleśniawki też mogą być więc napewno jakieś globulki dopochwowe pomogą. Też takiego objawu ciąży nie miałam a mam za sobą ciążę.

Gość aaaj
nie zawsze swędzi, nie zawsze piecze przy infekcji. może to być jednak trochę bardziej gęsty śluz przed miesiączką.

Gość qLimona
Mi się to czasem zdarza, przez pare dn i w miesiącu. To nie jest objaw ciąży ani żadnej choroby :) Bądź spokojna, ale oczywiście badania kontrolne nie zaszkodzą :)

Gość anitasmaga
ale to nie jest zluz taki serkowaty tylko taki gesty mleczny i rozciagliwy

Gość aaaj
no to może być to objaw zbliżającej się miesiączki.

Gość qLimona
Tak, tak rozumię. Właśnie o takim pisze. Rzadko u mnie występuje ale zdarza się czasem. Nie jestem chora i nie jestem w ciąży. Może dla pewności zrób badania kontrolne. Będziesz spokojniejsza a im dłużej się zastanawiasz i szukasz odpowiedzi i czytasz wypowiedzi innych to strach rośnie i różne hipotezy.

Gość anitasmaga
dokladnie ale nie ukrywam ze bardzo chcialabym zeby okazalo sie ze jestem w ciazy

Gość aaaj
wcześniej pisałaś ze grudkowaty, żadna odpowiedz nie zadowala cie, wiec pewnie chcesz usłyszeć ze to objaw ciąży. Ale to nie jest żaden pewny objaw ciąży....może byc ale nie musi...kilka razy tak miałam gdy spoźniała mi się @ i zawsze później dostawałam @

Gość anitasmaga
kto powiedzial ze mnie nie zadowala, wiem ze to nie jest konkretny objaw ciazy ale chcialam wiedziec czy na poczatku ciazy taki sluz wystepuje

Gość hmmmmmmmmmmmmm*
a kiedy masz dostac okres, ze juz teraz zrobilas test ciazowy?

Gość aaaj
mam wrażenie że chcesz usłyszec ze to objaw ciąży...więc odpowiem jeszcze raz... może byc ale nie musi....zrób jeszcze jeden test najlepiej rano

Gość anitasmaga
powinnam dostac tydzien temu

Gość anitasmaga
wrazenia czasem sa mylne

Gość hmmmmmmmmmmmmm*
czyli sama juz sobie odpowiedzialas na pytanie. Gdybys byla w ciazy, to test po tygodniu od spodziewanej miesiaczki juz dawno powinien wyjsc pozytywny

Gość anitasmaga
powinien ale znam przypadki wsrod znajomych ze testy byly negatywne a jednak byly w ciazy bo mialy niskie stezenie hcg

Gość uuuula
wiec to albo grzybica albo niedługo będziesz miała okres (skoro nie chcesz usłyszeć ze to objaw ciąży)

Gość hmmmmmmmmmmmmm*
nakrecasz sie, ale jesli juz tak bardzo chcesz wiedziec, czy to ciaza, idz do ginekologa

Gość gosia2361
nie wiem w ogole o co wam chodzi, juz sie normalnie czlowiek zapytac nie moze bo zaraz jakies podteksty, nie sluchaj ich bo masz duze szanse byc w ciazy, a wy zamiast oceniac kogos to moglybyscie pomoc

Gość aaaj
w jaki sposób pomóc? przecież odpowiadamy, że to może wiele znaczyć, niekoniecznie ciążę, ale również i ją....więc gosia2361 o co chodzi...

Gość hmmmmmmmmmmmmm*
ale co mamy zrobic, w jaki sposob konkretnie pomoc??? Wyciagnac szklana kule i przewidziec przyszlosc??? Mysle, ze pojscie do ginekologa jest tu najlepszym rozwiazaniem. Zycze autorce, zeby udalo jej sie zajsc w ciaze, trzymam kciuki.

Gość gosia2361
o to ze mowicie dziewczynie ze sie nakreca i ze chce uslyszec ze jest w ciazy, a wy juz bylyscie w ciazy?? nie wiecie jak to jest jak czlowiek chce miec dziecko?? to szuka najdrobniejszych objawow, ja anite doskonale rozumiem

Gość aaaj
ja też życzę udanego poczęcia....ale tu naprawdę nie znajdzie odpowiedzi, czy jest w ciąży...

Gość anitasmaga
dzieki dziewczyny