Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kroopelka92

YAZ Brak krwawienia podczas brania tabletek placebo

Polecane posty

Gość kroopelka92

widzę Ze u każdej sie to inaczej odbywa.. Stosuje yaz od 7 miesięcy. Przyjmuje tabletki w miarę możliwości o stałych porach , od dwóch miesięcy okres dostawałam w 4 dniu placebo a dziś zaczęłam nowe opakowanie a okresu ani śladu.. Dwa dni temu (czyli 3 placebo) bolal mnie brzuch jak zawsze przed okresem. W 1 dzień placebo wspolzylam .. Martwię sie i mimo tego ze brałam wszystkie tabletki regularnie mam obawy . Pooooomozcie!!!

Gość Perw mobilna
Raz na 3-4 opakowania w ogóle nie dostaje krwawienia z odstawienia. Często dostaję dopiero drugiego dnia nowego opakowania. Według mnie okres bez hormonów jest po prostu dość krótki i organizm nie zdąży odczuć spadku hormonów zanim zacznie się nowe opakowanie. Natomiast ja zawsze zauważam inny niż podczas brania tabletek śluz i wydaje mi się, że ta odrobina śluzówki po prostu złuszcza się bezkrwawo. :classic_cool:

Gość iosjoshas
tez biore YAZ i zawsze dostaje okres dopiero w pierwszym dniu nowego opakowania a wie ktośczy te placebo trzeba brac? bo jeśli to placebo to chyba nie?

Gość Perw mobilna
Nie trzeba. Ja nigdy nie biorę.

Gość kroopelka92
Lepiej wziąć nie bez powodu sa w opakowaniu a bie maja żadnych hormonów.

Gość Perw mobilna
Są w opakowaniu, żeby nie zapomnieć w odpowiednim momencie o rozpoczęciu kolejnego opakowania. Nie mają żadnego wpływu na skuteczność tabletek.

Gość kroopelka92
Perw mobilna : ja biorę z przyzwyczajenia bo tak leci, a co do sluzu to czuje jakby to był okres a nie jest i to mnie dezoroentuje, dodam ze yaz brałam przez dwa lata i nic takiego ni sie nie działo pózniej rok przerwy i od maja 2012 biorę do dziś

Gość Avradi
mam do sprzedania 2 opakowania tabletek Yaz, termin waznosci 2016 rok. warszawa proszę o info w odpowiedziach