Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diamentowa4321

Mój facet ma dużego kutasa.

Polecane posty

Gość diamentowa4321

Mój facet ma dużego kutasa bo aż 21 cm. Często podczas seksu czuje jakby mnie rozrywał od środka. Coraz mniej mam ochote na seks. Z drugiej strony wiem że to nie jego wina i nic on na to nie poradzi. Wole żeby miał dużego niż małego ale wydaje mi się że 21 cm to za dużo. Co zrobić żeby mniej odczuwać ból przy stosunku ? Czy wy też tak macie dziewczyny ?

Gość acordeon
to zależy czy ma jeszcze grubego bo długi i cienki to nie problem

Gość diamentowa4321
Ma dość grubego i dużego i wlaśnie dlatego mam z tym problem

heh, dobre, a ile ma wzrostu? Moj ma 195 cm....wiec...proporcje zachowane...

Nie róbcie tego w pozycji "od tyłu" ani z Twoimi nogami uniesionymi do góry. Dbajcie o to, byś była porządnie "rozgrzana" przed "akcją". Kontroluj głębokość penetracji, To chyba wszystko, co mogę poradzić

Gość acordeon
wiem,że niektóre pary rozpadają się przez (nadwymiarowego) kutasa zamiast przyjemności sprawia on ból może jest nie delikatny w tym co robi

Gość diamentowa4321
Mój ma 188 wzrostu

Gość acordeon
wzrost nie idzie w parze z wymiarami

Gość wielki menele so
Mój facet ma 205 cm wzrostu 120 kg i 10 cm penisa

Gość boze boze bozenka
moj ma 29 cm i 21 obwodu

Gość ferrari201
29 cm hahah nie piertol glupot :D

Gość acordeon
29 w baicepsie?:)

Gość vanRompuj
ciekawe co by miała do powiedzenia na ten trmat Dek@

Gość gość
Kalectwo

Gość gość
diamentowa4321 Lepszy taki niz 10 cm, ale racja ze moze za bardzo bolec , ale znowu 10 cm nie czujesz wiec:) porozmawiaj ze swoim zeby byl bardziej delikatny

Gość gość
A Ty gościu powyzej jakiego masz?

Gość gość
Mam 10cm wlasnie :)

Gość gość
Moja była też czasem narzekała w pozycji od tyłu i uniesionymi nogami, ew. pozycja kowadło. Mam 19,5 i dość grubego, więc czasem jak się rozpędziłem to bolało. Szkoda tylko że jak jest fajnie to można się zapomnieć i zrobić komuś mniej przyjemnie niż przyjemnie.

Gość gość
Taki penis to kalectwo zbyt długi :-D

Gość gość
Dużego? Długiego ma, duży to może być długi i gruby albo średni i gruby. A taki długi i cienki jest tylko długi nie duży. To tak jak by powiedzieć że facet wysoki jest duży :-D A co ma wzrost do rozmiaru penisa, dzieci za dużo fejsa za mało wiedzy :-D Czy im wyższa kobieta tym większy biust :-P Wakacje się kończą gimbusy he he :-D A brak wiedzy dla wielu z was skończy się urodzeniem za 9 miesięcy he he :-D Kara za głupotę musi być :-P

Gość gość
Jaka kara, 500+ a przez czwartej wpadce emerytura na stare lata :D

Gość gość
lol jak dobrze pokombinujesz to taki wacław na starość niewładny to jeszcze renta :D Dodaj wszystko i żyjesz jak król To ja koleś od tego wpisu o 19,5

Gość gość
Nigdy nie miałam przyjemności poczuć jak to jest mieć takiego olbrzyma w sobie. Zapewne ból z przyjemności albo przyjemność z bólu.

Gość gość
To sobie ogóra zapakuj takiego 20 cm i grubego poczujesz tą przyjemność he he :-D

Gość gość
No to może ja się trochę podzielę doświadczeniem. Mam penisa o wymiarach w cm 19+ dł i jakieś 4.5 śr. Jak dla mnie wydaje mi się że taki rozmiar to nie jakiś straszny nad wymiar ale myślę że to już sporo pałki. Myślę że dla wielu kobiet taki rozmiar byłby optymalny. Moja żona (kiedy jeszcze nią była) zawsze podkreślała że bardzo wyraźnie i przyjemnie go czuje jak się w niej poruszam. Z początku była ciasna i niezbyt głęboka ale z czasem po około 7-8 miesiącach jej pochwa odpowiednio się uformowała. Często podczas głębokiej rytmicznej penetracji, bardzo łatwo łapał ją orgazm. Penetrację od tyłu wręcz uwielbiała. Pozycja na jeźdźca i na pieska były jej ulubionymi i typowymi pozycjami do orgazmu. Często panie uskarżają się że przy penetracji od tyłu je boli. Uważam że mają rację bo przy penetracji od tyłu bardzo łatwo jest oddawać mocne intensywne pchnięcia a panowie często tylko pchają zamiast najpierw obadać czy przy pełnym zanurzeniu z panią jest wszystko ok. Ja w tej pozycji faktycznie wchodziłem bardzo głęboko i czasami główką dojeżdżałem do końca pochwy. Doskonale czułem jak głęboko mogę wejść żeby obojgu było w sam raz. Bardzo, ale to bardzo rzadko ale czasami usłyszałem "kochanie odrobinkę płycej proszę". Wystarczyło że dawałem około centymetr płycej i znowu robiło się bardzo przyjemnie. My z tym nie mieliśmy problemów. Zwyczajnie można było się "doczuć" lub zwyczajnie dogadzać co i jak. Myślę że to dopychanie na maxa dopracowałem do perfekcji więc śmie stwierdzić że kobiecie dużym penisem można robić dobrze :-) Jeżeli mi się udało to znaczy że inni też mogą to dopracować. Trzeba testować pozycje i technikę. Była pozycja w której nie było szans na stosunek. Niestety nigdy nie mogłem jej penetrować nawet płytko w pozycji z nogami do góry. To był dla niej totalny dyskomfort dlatego odpuściliśmy tą pozycję całkowicie. To tyle w temacie penetracji nie małym penisem. Bez względu na wiek czy wymiary seks może być fajny. Jeśli ktoś poważnie podchodzi do tematu seksu i ma jakieś pytania czy problemy pytania może napisać na: x-x-x-x@poczta .pl

Gość gość
Co z tego że ma 21 cm. jak leń albo krzywdę zrobi, takiego to wsadzic pod dupę i osrać. 18 cm i grubasek mojego chłopaka spowodował to że pierwszy raz z nim i ... puściłam kleksa. Dzisiaj po dwóch latach nie mam problemu.