Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dawno i nieprawda ,

Piosenki które kojarza wam sie z stara, mlodziencza, niespelniona miloscia :)

Polecane posty

Gość dawno i nieprawda ,

ja zaczne Iglesias Enrique- Hero to bylo najczystsze uczucie jakiekolwiek kogokolwiek darzylam, przyjazn, niewinne spojrzenia, rozmowy ktore trwaly az do rana.. ;) az serce drzy na sama mysl... :) ale to bylo daaaaaawno, lata lata temu. jednak powspominac milo! a wasze piosenki? piszcie :)

haha troche obciach ale verba-moglismy i jak na falochronie :D pamietam jak tego sluchalam i plakalam z rozpaczy :P

Gość krowa z jamajki
chryzantemy złociste

Gość krowa z jamajki
Tekst piosenki: Zdradziłaś kur*o mnie pod pociąg się położę ale nie przejedzie mnie bo kur*a jedzie po innym torze Chryzantemy złociste w półlitrówce po czystej stoją na fortepianie i nie podlewa ich kur*a nikt Zdradziłaś kur*o mnie rzucę się w morskie fale ale nie utopię się bo kur*a pływam doskonale Chryzantemy złociste... Zdradziłaś kur*o mnie rzucę się z wysokości ale nie połamię się bo kur*a mam gumowe kości Chryzantemy złociste... Zdradziłaś kur*o mnie pistolet sobie kupię ale nie zastrzelę się bo kur*a mam cię głęboko w dupie Chryzantemy złociste... Chryzantemy złociste...

Gość dawno i nieprawda ,
Volver - Volveremos :):):)

Gość jmmcv
U mnie tez verba - moglismy i sluchaj skarbie teraz mi sie przypomnialy te piosenki ale wspomnienia.. jak pzesluchalam po tylu latach