Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZĘ TYLKO O CHWILĘ

MÓJ FACET NIGDY NIE WYZNAŁ MI CO CZUJE! proszę o radę!

Polecane posty

Gość PROSZĘ TYLKO O CHWILĘ

Jesteśmy ze sobą 5 lat, mamy roczne dziecko i jeszcze nigdy nie usłyszałam słów "KOCHAM CIĘ". Wiem, że to może dziecinnie brzmi, ale tak bardzo chciałabym to od Niego usłyszeć. Zdarzyło sięze 3 razy w ciągu tych kilku lat, że zapytałam wprost "KOCHASZ MNIE?" Tak czule, a On wtedy udawał, że spi i chrapie. I nigdy mi nie odpowiedział. Po prostu tak naprawdę nie wiem na czym stoję, potrzebuję takiego wyznania. Musiałam się wyżalić...

Gość oj no powinien
sie juz okreslic po tak dlugim czasie to az dziwne moim zdaniem

Gość IzabeLLLLa
Mój wyznal mi miłość po tygodniu i do teraz mówi mi to często. Pięć lat i nic, to chyba facet nie kocha, tylko jest z Tobą bo jest, nie wiem.

Gość stopkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
po 1 dniu;)

Gość Avangarda91
Mój poprzedni powiedział kocham po miesiacu, a obecny juz piąty miesiac i cisza ;] a dziecko chce mi zrobic ;]

"Mój poprzedni powiedział kocham po miesiacu, a obecny juz piąty miesiac i cisza ;] a dziecko chce mi zrobic ;]" i jeszcze go kochasz :O kobieto szanuj się!!!

Gość moim zdaniem jak ktos kocha
to powie w koncu te kocham Cię.Nawet jesli nie jest ten ktoś wylewny, ale powie. A le czekać piec lat i dalej nie powiedzieć, podejrzane

Gość taki jeden facet 28
jak na moje oko to facet Cie nie kocha .. co jak co ,ale po tylu latach nie potrafi ...musi Ci być niezwykle przykro jak na takie pytanie jest olewka

Gość taki jeden facet 28
po tygodniu jak ktoś tu pisze to trochę chyba za wcześnie ;P ...

Gość tak sobie czytam czytam
Moim zdaniem też On Ciebie nie kocha, jak się kocha to się to powie i na pewno nie czeka sie z tym tyle lat... Smutne to, ja bym nie wytrzymała, jakby mnie tak zlewał, gdybym Go zapytała o to czy mnie kocha...

Gość a jaki jest na
codzien? Jesli dobry, dba o rodzine, stara sie jej byt zapewnic to co tam slowo :kocham.Licza sie czyny a nie klepanie slow bez sensu.

Gość I ja się dołączę do dyskusji
Mam znajomą, która jest z facetem i nie ma ani grosza, mają dziecko. On nie daje jej nic, bo twierdzi, że ją utrzymuje zapłatą za mieszkanie, prąd i wodę. I dziewczyna tak siedzi u niego z tym maluszkiem i musi prosic rodzinę o pieniądze,a Oni co? Dla maluszka wszystko. Dodam że nigdy nie wyznał jej miłości, ona mu tak:/

Gość hjguygug
ma jakas blokade moze sie wstydzi moze jego rodzice nie mowili mu kocham cie wiem co pisze bo mam tak samo meza dziecko kocham ale nie mowie tego slowa szczescia nie daja bardziej licza sie czyny.

Gość fajny tekst, fajny
gwiazda chciałaby od gościa usłyszeć to czego nigdy nie słyszała a co jej wogóle nie interesowało jak robiła sobie z nim dziecko fajne, fajne do czego potrzebne ci jest to jego KŁAMSTWO?

Gość fajny tekst, fajny
"Po prostu tak naprawdę nie wiem na czym stoję" a jak mu się podkładałaś to myślałaś, że na czym stoisz?

Gość fajny tekst, fajny
"zapytałam wprost "KOCHASZ MNIE?" nigdy mi nie odpowiedział" czy nie rozumiesz, że brak odpowiedzi na takie pytanie JEST ODPOWIEDZIĄ?

Gość fajny tekst, fajny
"3 razy w ciągu tych kilku lat, że zapytałam" tzn, że 3 razy ci już jednoznacznie odpowiedział przestań już truć dupę kolowi