Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wieronika

chemia pomiedzy kobieta a facetem

Polecane posty

Gość wieronika

Powiedzcie mi co to jest właściwie chemia pomiędzy kobieta a mężczyzna? Otóż od dawna znam faceta, fajny, zadbany,uśmiechnięty no i zajęty niestety. Zawsze traktowałam go jak dobrego kolegę i nagle nie wiem jak to się stało, odbiło mi na jego punkcie. Kiedy go widzę zachowuje się idiotycznie,a o tym co się dzieje z moim ciałem nie wspomnę. Cały czas mam go przed oczami i to niestety w sytuacji jednoznacznej. Co się stało , czy tak działa właśnie chemia, pojawia się nagle? Najgorsze jest to że on widzi te moje maslane oczy.

Gość co za czlowiek
to nie chemia tylko pozadanie. chemia jak np.w moim przypadku. pierwsze spotkanie, spojrzenie (niechcacy) gleboko w oczy i czujesz w tym momencie jakbys byla w szoku stoisz jak kamienny posag bo nagle masz wrazenie ze znacie sie od zawsze. niesamowite i niepowtarzalne uczucie.... pozniej dociera dociebie ze to jest milosc i to odwzajemniona.. :-)

Gość wieronika
Pożądanie które nagle przychodzi...dziwne. ciekawe tylko czy działa w jedną stronę. Ją jego pożądam ale czy on mnie też..?

Gość zielony kwiatek
czyli chemia jesli jest odwzajemniona?

Gość wieronika
Ale skąd mam wiedzieć że jest odwzajemniona?

Gość o losie....
gosciu gdyby czul cos do ciebie to by zerwal z tamta. A jak wciaz zajety to znaczy ze chce tylko jednonocnej odmiany. ile masz lat dziecko? Ze takich damsko-meskich spraw nie znasz???????????????