Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kłoda 1234

Kłoda w łóżku.

Polecane posty

Poradzi ktoś? Co ma facet na myśli gdy np mówi że nie chce mieć kłody w łóżku, co kobieta ma robić?

Gość malibu z pinacoladą
Ma być aktywna w łóżku, a nie położyć się i rozkraczyć. To tak w wielkim skrócie.

No ale na czym ma polegac ta aktywnośc bo po za całowaniem, dotykaniem lizaniem sutków i td nic mi do głowy "aktywnego" nie przychodzi co można zrobić facetowi. Owszem moge go dotykać wystawiac mu dupe ale co jeszcze?

Gość krrre
Ruszaj się w trakcie stosunku. I dla ciebie i dla niego większa przyjemność. Tak naprawdę to ciało podpowiada...

Gość malibu z pinacoladą
Możesz mu zaproponowac różne pozycje, zrobić mu dobrze ustami. Możesz go wymasować z oliwką w ramach gry wstępnej, albo uzyć bitej śmietany i owoców i zjadać i zlizywać z niego. Pomysłów jest mnóstwo.

Zrób mu dobrze ustami, zmien pozycje. Ujezdzaj go. Gryz po szyi, po uszach. Bądź spontaniczna, ruszaj sie razem z nim kiedy on dyktuje tempo.

Gość faka faks
Gryz po szyi, po uszach. WTF ?!

Gość deptaj im
fiuty oni to lubią zwłaszcza jak masz małą zgrabną stópkę

Gość djdhjdshjdsds
Zesraj się, rozsmaruj na klacie, wydawaj odgłosy bekania i mlaskania

Gość wwwwwwwwwwwwwwrrrrrrr
tylko że kobiety mają coraz większe stopy zwłaszcza młode coraz bardziej przypominają mężczyzn nie czytasz ?

Gość tak to prawda
la plus belle Jarasz mnie

Gość Bubulinka pomocna
kopa w dupsko dzaidu niby czemu jakieś kutasiaste dziwadło ma mieć radochę dla człona?

Gość Bubulinka pomocna
Obsrałam sobie cipkę :( a tata chce mnie pukać w moją pussię :(

Sama tez zacznij go dotykać jak zasypiacie/po obudzeniu. Ja tak meczylam mojego ostatniego. Ok, idziemy spać. Ale moja raczkach zawsze wedrowala po jego klatce piersiowej i niżej i niżej. Uwielbialam spać na lyzeczki, ale ja z tylu z udem miedzy jego udami.

Gość tak to prawda
la plus belle Chciałbym pomiziać twoją cipcię zobaczyć jak twoją twarz muskają piękne włosy jak jesteś tylko w obcisłym prześwitującym mokrym podkoszlku i .....:D

dziwna ta nasza aktywnośc wyginanie się, jęczenie, wystawienie dupy w prawo wystawienie w lewo i po aktywnosci hahaha

Gość Ewa z Krakowa
Przejmij dominację oni to lubią i trochę go tak lekceważ i rządź nim jak robi ci dobrze to przytrzymaj mu głowę złap za włosy dodaj troszke pikanterii

Cipcie? A co ja 5 lat mam? Na szczęście nigdy nie spalam z Polakiem! Język polski jest okropny jeśli chodzi o seks :O

Gość tak to prawda
dobra cofam z tym "jarasz mnie" :D

Kloda- nie zawsze musisz sie wic jak wąż. Jeśli facet bierze Cię od tylu to po prostu 'nadziewaj' sie sama. Jeśli ujezdzasz go to ruszasz sie jak Ci pasuje. Jeśli facet bierze Cię na stojąco to tez wycinać sie nie musisz ;-) Mój ostatni nawet po misjonarce był przeszczesliwy ;-) nogami go oplotlam, podrapalam po plecach, pomruczalam troche. Poruszalam sie z nim. DLATEGO UWAŻAM, ZE SEKSU NIE DA SIE NAUCZYĆ! MOŻNA POZNAĆ POZYCJE, ALE SEKS SIE ALBO 'CZUJE' I UMIE, ALBO NIE.

Gość Madziula123
Polacy z zagranicy żyją ułudą lepszego życia a ich życie nie różnie się wiele od nas Polska juz dawno jest krajem zachodniej cywilizacji i jeśli ktoś umię sobie radzić to coś osiągnie a nie być popychadłem za granicą ale każdy robi jak chce a tam mogą mieć tylko jeszcze gorzej wiadomo za granica nie ma o nas dobrej reputacji Polacy są uważani za awanturników i pijaków choć cenią ich za pracowitość i wytrwałość a na Polki patrzą jak na kurwy i ogólnie na polacy są tam trakowani jak najnizsza warstwa społeczna

Gość ewtsedfvg
Tylko ciule bez kreatywności jeżdżą za granicę :D pewnie na pomidorki do holandii lub jako dziwka dla czarnego wa anglii :D i później się dziwią nieobtye polki że za granicą wykorzystują nie szanują :D parodia życia

Gość Ewa z Krakowa
Czy ktoś pytał skąd jesteś głupia zdziro ? 🖐️