Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość artificial flavour

chciakem sie pozegnac.....

Polecane posty

Gość artificial flavour
Nie wiem. Po pprstu bije sie ze dteraz cis jest a potem nie bedzie juz nic ....ze teraz jestem mamnmyslincierpie cko prooawda ale potem juz nie bedzie mnie nie bedzie tej walki no i nie bedzie moich planow,,,,

Gość artificial flavour
Jantak napraede przez chorobe nie moglem sie naciezzyc doroslym zyciem, mialem fajnendziecninsrtwo i tyle wejscie w dorosoosc zaczeoo skie od choroby .

Gość artificial flavour
Cisgle czekanie na wyniki na badania konsultacje testy zabiegi chemie ..... tsk mineoo oststnie kilka lat,

Gość przepraszam , jesli to prawda
🌼

Gość artificial flavour
I dni kiedy pytalem sie o to kiedy koniec , byly dni ze modlilem sie na stolemu lekarza o kojiec wle byky dni kiedy czulem sie ok podejrzanie ok.

Gość smutna ja:(
Smierc to tylko sen. Jak spisz to juz sie nie boisz, nie cierpisz. Poza tym wszyscy z tego snu sie obudza. Ty na pewno sie obudzisz, dostaniesz nowe życie. To co teraz doświadczamy, nie jest rzeczywistym życiem, to taka wersja demo świata. Zabawne ale ja mam dokładnie na odwrot niż ty, bo chciałabym się nie obudzić, przynajmniej nie w tym świecie. Żyje z dnia na dzien, nic nie planujac, kazdy moj dzien wyglada identycznie, az sie rzygac tym chce...

Gość artificial flavour
Strachu i leku , po jakims czasie juz prosilem rodzicow zeby mi nie mowili jic tylko wozili nwnkoljnee wizyty zobojetnialem nanmaksa ,, alemzawsze gdziesn bylanchcec walki,

Gość artificial flavour
Dzis mial byc normalny dziem. Wstalem rano bo mialem jechac z mam domsiostyr do szpitala bi zlamala nofge i potem mialem jechac nanbasen bo to jejdyne co moge z wyzilku fozuycznegon robic, i bylo ok. Mielismynwycjodzic i poszedlem do lazienki inzakrekcio mi sie wmglowiew. !to ze siemzakrekcio zadnankowosoc bio ostatnio non stop mialemmzaw,roty alempoczulem cieplo nantwarzy i zobaczuoem plame krwi na bluzie

Gość artificial flavour
Wybueglem z lazienki mama kazala mimsiempol8zyc inprobowala to Zatamowac alemske nie dala rady tejnkrwimbylomtylr ze siemdusilem w gardle. Wezwali pogotowie jakies 5 minut imprzyjechala ksretka otemmdruga z krwia i zawizli mnie w karetce tracilem przytomnosc z uplyeu kriw .

Gość artificial flavour
Do godz 15 to trwal zabiegi proba zstamowania trgo w kincu mi pod cisniemiem wsaldzili tampon i podlsczyli transfuxje dostslem leki cala mase lekow szybkiemtrsty i kazali mi z8stac.lekarz powiedzial ze jakmsie nie zstamujemkrowtok kto juznniemmamratunku.

Gość artificial flavour
Podlaczony jedtrm do mega aparstuiow leze w sali minitorowanej siostra onok co chwile mnie pogania ze mam odlozyc tsblet sle powiedzialem jej ze jakmto mam byc koniec to chce sie chociaz ze znajomymi pozekgnac

Gość artificial flavour
Dopiero teraz dostalem zadtrzykmuspokajajajcu i jakos dochodze do siebie..

Gość smutna ja :(
Jeszcze będzie normalny dzień. Myśl o tym że będziesz mógł biegać, pływać, co tylko zechcesz. To co teraz sie dzieje nie bedzie trwało wiecznie.

Gość artificial flavour
Najgorzejmprzezywajamto rodzice . Kurea ich mi najbardziej szkoda piswicilimna mnie swij karieiry majatrk a ja ich zawiode jakmprzegram. Podejrzewam ze spiamw samicjodzie na dole ki jiempojechali do domu. Ojciec mimtyloomtelefony pruzywiozl i tsblet wieczorem i rzeczy potrzeben do szpitala

Gość artificial flavour
Ok ale jakmdlugo.... pisalem waze 48 kilomprzy wzroscie 180 pare,.!!!! Nje pomaga diets cokolwiek jem tomzwracam albo niemjem wcale.

Gość artificial flavour
Zal mi rodzicow naprawde. Zeby oni mogli o mniemzapomniec nieatrzec teraz na mnie. Kurwa rozumiem jakmsiemczuje matka jak umieramjej dziecko. Mammto nancodziem.

Ale jakie przegranie, o czym ty mówisz, nie wolno ci tak mysleć nawet! Żadna w tym twoja wina, że jesteś chory i oni to rozumieja. Bardzo cie kochaja, i na pewno nie dopuszczaja mysli ze umrzesz. Jasne ze cierpia ale czlowiek jest silniejszy niz mu sie w rzeczywistosci wydaje. Smutna sprawa, moge ci oddac troche sadła swojego jak chcesz, mam dosc tkanki tluszczowej nadajacej sie do przeszczepu, co ty na to?

Gość artificial flavour
Ok znikam...oby dobjutra i tsk nie zasne bo msm zs duxl mysli i za bardzo mi ten tampon boli

Gość artificial flavour
Hehe chetnie przyjme...

Gość artificial flavour
Imwcalemsiemniemdokuj ze masz nadmiarn tkankimtluszczowej w takichnsytuacjach siemprizydaje imjedt z czego chudnac..

Trzymaj się :-) Nie przejmuj się niczym i myśl pozytywnie. Przytulam Cię mocno. Aha i ja też mam do przeszczepu jakieś 10 kg tkanki tłuszczowej :D

Gość artificial flavour
Branoc. Jakmdam rade jutro napisze ale pewnienbeda mniemkatowac zniwunrano do zooo....

pheh, trzeba tez miec silna wole by sie odchudzic... Dobranoc, spij dobrze :)

Gość to nie prowo
art...?

Gość jhvbfdaubh
trzymaj się...myślę o Tobie

Gość skasowana
wierze ze autor zna klawiature na pamiec , nie widzi ale pisze ale trudno mi uwierzyc ze czyta na monitorze uwazam ze to prowo i taką mam zresztą nadzieję

Gość jhvbfdaubh
też mam taka nadzieję

Gość artificial flavour
Noc i dzi3n jakos minely.alempoprawy nienma zadnej

Gość artificial flavour
Caly dzien na badnaniach dooiero mnie odstawiki dompokoju.