Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv

kto był wczoraj na tym topiku?

Polecane posty

Gość xxxxxxxxvvvvvvvvvvvv

http://www.youtube.com/watch?v=nfxF2JQFfvk, ktos wczoraj założyl temat z tym linkiem, ale nie miałam czasu siedziec, czy ktos byl na nim? ja pierwszy raz to odsłuchałam, i stwierdzam, ze ta wizja jest wrecz identyczna do tego co mówią naukowcy, co moze sie wydarzyc.

Gość Adrenanina
nie siej paniki, głupia

Gość no nieee wierzę
co za bzdety, no ręce opadają... jednak ludzie to idioci...

Gość Adrenanina
dzięki Ci Panie, że czytam Biblię i jestem wolna od tych szaleństw. Jak to dobrze poznać Boga, wtedy wiele spraw się wyjasnia i przestaje się wierzyć w szatańskie bzdury.

Biblia jest tak napisana, ze kazdy moze ja rozumiec jak chce, np. johowi! nie o ty mowa, moja droga skoro znasz pismo, i to co sie dzieje na ziemi to chyba widzisz ze sprawdza sie to co jest napiane

Gość takkaaajeddddna
zobaczyłam ten watek dzisiaj, poszukałam po innych forach i ... nie wiem co o tym myśleć. może to prawda? kto wie... wszystko mi na to wskazuje - cała moja sytuacja w życiu :( a w ogóle czy można wymyślić coś takiego???? pamiętam tylko jak ok. roku 2000 nie mogłam uwierzyć, ze 3 tajemnica fatimska tak mało hmmm... interesująca??? jest. moze tak mało tajemnicza czy nie wiem jak to nazwac. a tu takie cos. tylko czy takie coś można wymyślic? nie wiem. może to ktoś wymyślił. nie wiadomo. żeby siac zamęt. tylko czy takie coś można wymyślic. tylko tyle.

Gość takkaaajeddddna
zobaczcie - pełno jest takich linków - nawet księża się wypowiadają, że to co powiedziano w 2000 roku to nie jest prawda. zaraz wam tu dam linka - czy ujawniono 3 tajemnice fatimska? taki wykład nawet ksiądz wkrakowie miał. nie mam pojęcia co to warte, ale jesli to jest prawda to kościoł to oszust co nie? czemu nie powiedzieli prawdy - dlaczego? co by się stało? nie rozumiem tego. ktos to rozumie? wprawdzie jest to treść objawienia prywatnego, ale we wspołczesnym świecie człowiek nie rozumie jak straszny jest Bóg i jakim zerem jest człowiek w porowónaniu - nie ma się co porównywać, a każdy najmądrzejszy. i czemu tego nikt nie powiedział kiedy miał- wczesniej. ludzie by sobie tyle nie pozwalali. a niektórzy tyle tylko mieli z całej wiary w polsce no i w 2000 roku się dowiedzieli, że chyba coś komuś walnęło w głowe czy jak to nazwac. a oto 2 zalączniki: najpierw anonim: http://www.apokalipsa.info.pl/objawienia/sekret_fatimy.htm a tu ksiądz: http://www.youtube.com/watch?v=JOMubbxPppg