Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adzior

Mój facet od jakiegoś czasu dziwnie sie zachowuje

Polecane posty

Gość adzior

Witam :( Mam 24 lata i jestem w moim chłopakiem od około 5 miesięcy, od jakiegoś miesiąca mój facet zaczął się dziwnie zachowywać. Stał się bardzo nerwowy, wręcz czasem boje sie cos powiedziec by nie było jazdy. On sam mówi, ze nie wie co się dzieje, ze ma dośc mojej zazdrości i że się ze mna po prostu nudzi. Teraz spotykamy się tylko w weekendy. Kiedyś przyjeżdżał do mnie praktycznie co drugi dzień. Kocham go bardzo i boli mnie to, bo gdy nie ma go blisko to tesknie, on sam mówi, ze tego tak nie odczuwa i nie potrzebuje sie ze mna widziec co dziennie, ze wystarczaja mu weekendy. Ja traktuje ten zwiazek powaznie, sadze, ze móglby byc moim mezem i mogłabym miec z nim dzieci, ale czasem jego zachowanie i słowa sprawiają mi taki ból, ze mysle ze on wale mnie nie kocha i jest ze mna na siłe. sam mówi, ze ma humorki bo ma okres, ja nie wiem czemu tak jest i mam tego dośc bo ciagle tylko mysle, dlaczego, wczesniej byl inny. Nie wiem co mam robić...

Gość nie bo
on cie nie kocha, sorry ... chcesz takiego związku? z facetem który cię olewa?

Gość adzior
Mówi mi, ze mnie kocha. Bardzo mi pomagał, czekał na mnie gdy wyjechałam. Gdy jesteśmy razem jest dobrze. Boje sie cierpienia, kocham go i pragne z nim byc.

Mówi mi, ze mnie kocha. - pamiętaj , że liczą się czyny a nie słowa

Gość powiem i ja......
dokładnie zgadzam się z setunią że w miłości nie liczą się słowa a czyny ja myślę że facet po prostu nie jest gotowy na poważny związek jesteście raptem 5 miesięcy ze sobą a Ty już mówisz o tym że mógłby być mężem ojcem no weź przestań myślę że minęła u niego euforia jaka towarzyszy nam na początku nowego związku sama piszesz że kiedyś spotykaliście się co drugi dzień a teraz wystarczy mu weekend .....może zaczynasz mu się nudzić ...denerwuje go Twoja zaborczość a facet chce jeszcze pocieszyć się wolnością ...trudno powiedzieć nie wiem sama co Ci radzić ...może dajcie sobie czas na to żeby związek się powoli rozwijał