Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lknkln

165 -60 kilo-biust D-twarz przecietna-brunetka-bralbys?

Polecane posty

Gość dylematos
Uwazasz sie za towar, ze tak o sobie piszesz? Jestes żałosna :-( żal mi cie...

Gość większość
większość kobiet tak podchodzi do sprawy traktuje swoje ciało jako kartę przetargową nam wmawiają, że my patrzymy tylko na ich wygląd, że jesteśmy wzrokowcami tymczasem to one przyklejają nam taka łatę sugerując się własnym podejściem do tej kwestii dziś liczy się tylko powierzchowność

w sumie to nie wiem jaki to jest wole małe ale tak naprawdę wygląd dla mnie jest najmniej istotny

Gość Mario Bolucci
Co to jest biust D? 60D czy 80D? bo to jest różnica.

Gość ej ej bez takich
A ten biust D, to co to niby jest? Ja mam 65D i piersi małe :o Faceci chyba myślą, że to duży biust więc nie wprowadzaj w błąd :o

Gość ej ej bez takich
No ok, do sylwetki jest proporcjonalny i średni, ale obiektywnie wg tabelki jest z początku, więc jest z tych małych, ja bym powiedziała, że średnie zaczynają się od E, na pewno nie jest duży;)

trzeba to porownywac do tego jakie ma wiekszosc kobiet i jak czesto wystepuja dane rozmiary wedlug mnie sporo kobiet ma mniejszy niz d

Gość ajzis
a ile masz w pasie i w biodrach? bo cos mi sie zdaje, ze jestes gruba przy tej wadze

Gość ej ej bez takich
Ta, większość to nosi źle dobrane biustonosze ;) Ajzis, pitolisz, ja mam 2 cm mniej ważę też niewiele mniej i gruba z pewnością nie jestem.

Gość qwetewe56
no przecież przy tak niskim wzroście i wadze 60 kilo, to raczej nie nosi stanika 60D, tylko pewnie z 75D, czyli spory cyc i jakby sie miała wciskać w 65, to miałaby pewnie literkę G. poza tym nie pierniczcie, ze D, to nie sa duże cycki- chyba się naoglądałyście za dużo bab z silikonowymi protezami, bo w naturze miska D u szczupłej kobiety, to jest sporo. wiekszość ma mniej[oczywioście nie mówiąc o tłuściochach i kobietach z protezami tylko o szczupłych i normalnej budowy]

Gość ej ej bez takich
Jak jest gruszką to może i nosi. Ale pisze to w takim tonie, że najpewniej ma z 75D. 65D to nie są duże cycki! 75D, ok, ale nie 65D. Miałaś kiedyś w ręku taki stanik? Dużo do tych misek to nie zmieścisz :o Ja pitolę :/ Po co to się mądrzyć jak się wie mało na jakiś temat :o Nie ma kurna miski w oderwaniu od obwodu, nauczcie się w końcu!

Gość hm............................
75D to nieduży biust u nie bardzo szczupłej kobiety. Skoro jest też rozmiar 75G czy 75J to jak 75D może być duży? no, wystarczy pomyśleć! Chyba, że ktoś ma źle dobrany stanik, to wtedy inna rozmowa. Ja noszę 65G, czasami nawet 65H i to już jest ładny biust u szczupłej dziewczyny (mam 27cm różnicy między biustem a POD biustem), bo w talii mam 62cm. No i jest różnica między 75G a 65G. 75G jest większe, ale PROPORCJONALNIE DO CIAŁA biust jest taki sam jak 65G do szczuplejszego ciała.

Gość ej ej bez takich
No tutaj raczej jest mowa o dziewczyna która z pewnością ma źle dobrany stanik. No właśnie, więc już teraz może będzie wszystko jasne. I nikt nie będzie na mnie krzyczał że 65D to duży biust, dzięki hm za komentarz.

Gość qwetewe56
sama noszę 65D i uważam, ze to spory biust. wolałabym mieć C albo B. co myślę o rozmiarze 65H, to nawet nie napiszę, zeby nikogo nie urazić. wiem o czym piszę- po prostu mamy inne standardy estetyczne i inne poglądy na temat tego jaki biust jest duży.

Gość ej ej bez takich
qwetewe56 No ok, jeśli mówimy o subiektywnym odczuciu, to nie ma o co się sprzeczać ;) Dla mnie to średni biust, bo miałam mniejszy i wtedy był dla mnie malutki i mówiłam, że jestem płaska, a większy z jedną miskę chciałabym mieć :)

jak zwykle baby spierają się o cycki, a to jest to zupełnie nieistotne. ­ laska jest po prostu za gruba i w pasie ma pewnie sporo, więc nawet duże cycki jej nie uratują. tu niestety jest 10 kg do zrzucenia.

Nie brałbym,bo to dla mnie o wiele za mało danych o kobiecie,żeby się w coś pakować ;) Nie przekreślam dobrze odżywionych dziewczyn,ale jeszcze musi być coś w główce ;)

Gość wejherland
dla mnie kuriozalnie wygląda taka mała kobieta z mega biustem hahahahaha :D:D jak karykatura, mowie to jako facet.

Gość wejherland
no ale nikt nie podał, że to jest biust 65 D ... a faceci myślą, że duży np 75 D ..każdy liczy ta niepoprawna rozmiarowka.