Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nei_nei

Króciutkie pytanie: Czy lubicie zmieniać pozycje podczas stosunku?

Polecane posty

Pewnie ze lubię zmieniać pozycje ale tak jak słusznie zauważyła nei_nei nie zawsze jest na to pora . Ale generalnie dobry sex nie licząc lizanka po winień mieć co najmniej 3 pozycje :) Pytanie do nei_nei - masz rajstopki ?? :) :P

Nie róbcie (właściwie nie rób, ty wysoki) z seksu matematyki. Minimum 3 pozycje, minimum 36,5 minuty, nastąpić zmiana pozycji powinna nastąpić po wcześniejszym uzgodnieniu z partnerem (pertraktacje powinny trwać od 3 do 7 minut, bo w przeciwnym czasie się nie liczą), bla, bla, bla. Niech się każdy dyma jak lubi, ale nie samolubnie. :)

On, nie mam rajstopek, znów mnie w pizanie zaskoczyłes :P A co do tych pozycji, to też nie zaczynam i kończę na tej samej, zwykle właśnie jest jedna rozgrzewajjąca - leniwa i wygodna, potem bieg średnim tempem i finisz. Ale nie żeby co 5 minut! :O

ale moja droga matematyka jest królową nauk a tak na serio chodziło mi o to samo o czym napisała nei_nei w piżamce za pewne bardzo fajnej :) Partnerzy powinni podczas zabaw rozumieć się bez słów a nie tekst typu " Kochanie teraz od tłu albo wsiadaj na mnie " Podczas sexu zupełnie inne słowa się wymawia :)

to nie jest tak, ze mamy kilka (2,3) pozycje, w których jest 90% szans na orgazm, zresztą podobnie jest chyba z masturbacja, mamy swoje sprawdzone "techniki" , które są pewniakami jeśli chodzi o orgazm i tak samo chyba z pozycjami:(

Królową jest biologia. :P Tyle, ze nie nauk, a świata. Żeby się rozumieć bez słów trzeba czasu. To normalne, żeby trzeba nauczyć się wyczuwać dobry moment, a żeby się nauczyć trzeba chcieć.

Ja tam bardzo lube urozmaicenie w łóżku. Z mężem próbujemy różnych pozycji . Ostatnio często korzystamy z albumu , coś takiego jak Kamasutra, z ciekawości zamówiliśmy na allegro i okazał się bardzo ciekawy i przydatny jest w nim jak sam tytuł mówi aż 101 pozycji teraz dodają na allegro jeszcze pendrive w kształcie serduszka gratis :) Warto. Dla zainteresowanych dodaje linka : http://allegro.pl/show_item.php?item=3019728108 . Nuda w łóżku jest zła i często doprowadza do kłótni a nawet rozpadu związku wiec warto, próbować :)

Gość canoiOli
Zmieniamy zawsze pozycje. Od tyłu, po bożemu, na boku, ja na nim...chciałabym spróbować jakiś innych pozycji, ale nie mam koncepcji:) Na poczatku mój męzczyzna zawsze nalegał zeby zmieniać, może dlatego,żeby nie dojść zbyt szybko. Teraz, kiedy może i może i może sama proponuje zmiane, a ze najbardziej lubię od tyłu mówie: "wez mnie od tyłu" Ta pozycja to mój klucz do orgazmu:) I oczywiscie klapsy mile widziane

Jak można nie mieć koncepcji na zmianę pozycji? No jak?! Przecież to jest tak kurewsko proste! Lubisz na jezdzca? No to siadasz i jedziesz. Możesz się położyć na jego torsie. Możesz kucnac zamiast usiąść na nim. Możesz się odwrócić tyłem do niego. Możesz się położyć na jego nogach. Możesz go dosiasc kiedy siedzi, a nie leży. Tyłem, przodem. Lubisz na pieska? To raz zamiast się wypiac to się położ i zacisnij uda. Włoż poduszki ppod biodra żeby były wysoko. Kleknij przy łóżku i położ się a on niech kleczy za tobą. Złap się poręczy i możesz wisieć na jego biodrach. Kleknij na skraju łóżka on niech kleknie za tobą. Kleknij na stole on niech stoi. Gdzie wy macie, młodzieży, fantazje i kreatywność? Ja w życiu nie miałam kamasutry w rękach :D

Możne w sieci zamówić bardzo ciekawy album z pozycjami seksualnymi. Jest ich bardzo dużo więc na pewno nie będzie się wam nudzić . ten album nazywa się 101 pozycji seksualnych W dużym formacie, strony z połyskiem do każdej pozycji duże zdjęcie (realne) . Na prawdę fajny pomysł nawet na prezent pod choinkę dla partnera ;)

Zmiana pozycji w trakcie stosunku? tylko wtedy jeśli czuję że w tej którą mamy aktualnie, ciężko będzie osiągnąć satysfakcję. Natomiast chętnie zmieniam w ten sposób że najpierw kochamy się w jednej pozycji, po finale chwila na regenerację i wypróbowujemy inny wariant. Jak organizm pozwoli, to i kolejny.

Gość gość
Maz pracuje za granica to jak przyjedzie na pare co szesc miesiecy to czasem mnie przeleci ale krotko i w jednej pozycji i zaraz spi.Ale mnie to nie przeszkadza, bo juz ponad dwa lata mam kochanka, bardzo pracowitego i ma ladna pale, Jak mnie posuwa na pieska to czasami jak mi dojedzie to az wyje , na jezdzka to sama sobie steruje, a podskakuje jak zwariowana na lyzeczke tez musze sterowac glebokoscia, Na razie wszystko mi z nim odpowiada bo zawsze jak mu nogi rozlorze i on wejdzie z ta pala w moja cipulke to mam pewne ze bede dokladnie przeorana albo przeznieta jak sie nalezy, Tak ze ten co z nim mieszkam daje mi forse ile chce , a kochanek posuwa mnie na calego i zawsze na golego bo nie moge byc w ciazy, to sposzcza sie we mnie bardzo rzadko w buzi jak robie mu loda