Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaaaaaaaaaaa1

Ciąża.

Polecane posty

Gość jaaaaaaaaaaa1

Hej :) dzis powinnam dostac okres ale jak narazie nie dostalam.. okresy mam reguralne co 29 dni.. u mojego chlopaka stwierdzono ze jest niepodny bo jego nasienie nie uplynnia sie i ma mala ilosc plemnikow.. myslicie ze jest jednak szansa na to ze bede w ciazy ? prosze pomozcie, bo zwariuje.. :(

Gość Perw mobilna
Jeśli chłopak ma jądra i uprawialiście seks bez zabezpieczenia to według mnie ciąży wykluczyć nie można. Jakość nasienia moze się zmieniać.

Gość mamusia piotrusia
hmm lekarze czasami sie myla...poczekaj tydzien jezeli nie bedzie okresu zrob test ... mozliwosc moze byc ale bardzo mala ... czasami organizm kobiety jednak wariuje i spozni sie ta miesiaczka pare dni

Gość Perw mobilna
Do 5 dni to nawet nie jest spóźnienie. Dzień się jeszcze nie skończył, a tu już panika.

Gość jaaaaaaaaaaa1
panikuje bo staramy sie juz od okolo roku o dziecko.. bardzo chcemy miec.Moj chlopak bedzie wykonywac powtorne badanie nasienia. Bo lekarz mi powiedzial ze roznie moze byc.. ii dlatego do was napisalam zeby dowiedziec sie czy ktos moze zaszedl w ciaze w takiej sytuacji jak moja..

Gość jaaaaaaaaaaa1
ii wiem ze jesli okres spozni sie okolo tygodnia to dopiero wtedy moge cos podejrzewac.. alee napalam sie z miesiac na miesiac ze moze kaurat w tym cyklu sie uda :(

Gość mamusia piotrusia
jak sie mozecie starac o dziecko ze swiadomoscia ze on jest bezpolodny ???? leczy to ?

Gość jaaaaaaaaaaa1
Moj chlopak nie jest bezplodny tylko nieplodny.. jakby byl bezplodny to by w ogole nie posiadal plemnikow w nasieniu.. a jednak ma. 9mln/20mln. wiec szansa jest jeszcze.. tak lekarz powiedzial. a wyniki odebralismy miesiac temu.. i teraz w ta sobote chlopak bedzie wykonywal powtorne badanie nasienia. bo lekarz powiedzial ze zawsze trzeba powtorzyc badanie bo po jednym nie da sie stwierdzic w 100%. i jak odbierzemy wyniki w nastepnym tygodniu mamy zglosci sie do ginekologa a pozniej do kliniki nieplodnosci jesli wyniki sie powtorza..

Gość mamusia piotrusia
a widzisz juz ineczaej gadasz... mysle zebyc poczekala tydzien ... wczesniej sie nie dowesz na 100% ale zycze powodzenia :)

Gość jaaaaaaaaaaa1
no poczekam.. ale myslisz ze raczej nie ma szans na naturalne zajscie ? juz mi nie chodzi konkretnie o ten cykl ale o nastepne..

Gość mamusia piotrusia
mysle ze sanse sa ... ale jak sie kochacie to z przyjemnoscia i nie myslcie takj o dziecku .... moja znajoma sie kochala codziennie az w 6 cyklu zaszla :) tylko ze problem byl z nia

Gość mamusia piotrusia
szanse*

Gość jaaaaaaaaaaa1
tzn jak sie kochamy to nie myslimy tak o tym.. oddajemy sie przyjemnosci.. ale dopada mnie smutek i myslenie o dziecku gdy zbliza sie okres i wtedy uswiadamia sobie ze pewnie nici z tego..

Gość jaaaaaaaaaaa1
Dzis powinnam dostac okres ale jeszcze nie dostalam.. nie mam tez boli jak na okres tak jak zawsze mialam.. ale z testem mysle poczekac jak naprawde bedzie mi sie spozniac. bo jeszcze dzis moge dostac ;/ mysle ze w mojej sytuacji chyba jest nierealne abym zaszla niestety :(