Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość buuuuuuuuuu:(

Czy to normalne ze moj chlopak od 3 lat nie wstawil naszego zdjecia na portalu

Polecane posty

spolecznosciowym? Kiedys zapytalam go czemu nie wstawi, to wstawil ale niedlugo potem sie poklocilismy i usunal, wyszlo na to ze zdjecie bylo moze ztydzien. Teraz sobie zalozyl konto na innym portalu i zdjecia tez nie wstawil, tylko po moich pytaniac zaznaczyl ze jest w zwiazku. Nie wie, on sie mnie wstydzi czy co? Mowil, ze nie. I ogolnie kiedys czesto mi mowil ze jestem ladna i mu sie podobam i duzo osob mu mowi ze ma ladna dziewczyne. Kiedys cos tam wspomnial, ze my sie czesto klocimy i jak wstawi zdjecie to bedzie zaraz musial usuwac bo sie mozemy rozstac i tak w kolko.

Gość mandarynka jaka
to kłamie wstydzi sie albo chce byc jako wolny wiele oosb ma roanice zdan i nikt ak dziecinnie nie robi ze fotki usuwa..tylko naprawia siebie swoje zachowanie itp i zwiazek trwa nadal..no chyba ze ktos nic nie robi to wtedy rozstanie.

Gość Bananaaa
ja też nie mam zdjęć na fb ze swoim facetem. Nie sądzę, żeby to był wyznacznik tego czy jesteśmy lub nie jesteśmy razem. Chronimy po prostu naszą prywatność. A znajomi i tak wiedzą, że jesteśmy razem.

ale widze profile znajomych albo po prostu obcych chlopakow, tak sie obnosza z ta miloscia, podpisy typu: moj skarb. To jest mile, ktora by tak nie chciala?

Gość martynikaaaaaaaaaaaaaaa
ja bym tak nie chciała :) tak robią buraki po zawodówie.

Gość Bananaaa
Widzisz, a mnie się zbiera na wymioty jak widzę podpisy typu "mój aniołeczek", "moja żonka" czy"mój mężuś". Obrzydliwe

tyle ze ten portal i konto na nim sluzy mu glownie do ogladania innych lasek. Wiec moze dlatego nie chce zdjecia ze mna wstawic. Bylismy jakis czas temu w gorach i kilka wspolnych zdjec porobilismy. Bedac jeszcze tam mowil ze jak wroci to wstawia nasze zdjecia- i powiedzial to sam z siebie. Jak wrocil to juz nic takiego nie zrobil. Zwykle gadanie. To po co tak gadal?eh Mozna na fb ukryc inf, ze jest sie w zwiazku?

nie kazdy ma cisnienie zeby wszystkim pokazywac swoja prywatnosc. rany, ale problem...

'moj skarb' to jest akurat normalne, nie musialby tak, wystarczy, że napisalby np 'moja (moje imie) ' Ale huj z tym podpisem jak on nawet glupiego zdjecia nie moze wstawic

zgaga- no dla mnie to problem, bo zbytnio nie czuje zeby mnie kochal, a to ze do tej pory nie wstawil zdjecia mnie w tym utwierdza. Dla porownania gdy rozstalismy sie kilka miesiecy temu na 2 miesiace to mial juz zaznaczone 'w zwiazku' z taka jedna, kolezanka niby. Jak mu napisalam ze szybko sobie inna znalazl to usunal dopiero. A zebym zaznaczyl ze jest ze mna w zwiazku to musialam mu kilka razy mowic!

Gość Bananaaa
tak, mozna ukryc, ze jest sie w zwiazku. Moze tu nie chodzi o jakieś zdjęcia, tylko o to, czy on kogoś podrywa. Zacznij najpierw od rozmowy na ten temat, bo skądś jednak masz takie podejrzenia

Gość ajamysleze
oczywiście, że można ukryć status na fb. mój mąż też super wylewny nie jest, ale kilka zdjęć ze mną jednak sam wstawił ;) myślę, ze facet chce właśnie uchodzić za wolnego w razie czego... jakby go jakaś superlaska chciała poderwać... trochę tak to wygląda skoro wstawił zdjęcie i jak najszybciej znalazł pretekst żeby je usunąć.

coz, jesli facet nie jest zdecydowany czy jest w zwiazku czy nie to nic ci tu nie pomozemy. ale akurat brak fotki o niczym nie swiadczy, ja tez nigdzie nie wciskam fotek swojego meza.

Gość GretaBarbo
czytam i oczom nie wierzę Wy już naprawdę macie kompletnie nasrane w tych łbach!!! Naprawdę bogu dziękuję, że nie mam wśród znajomych takich pustaków, dla których srejsbuk, nk i inne tego typu goovna oraz to co na nich umieszczają przesłania prawdziwe życie.

ale chodzi mi o to, ze jak zaznaczyl ''w zwiazku'' to czy moze ustawic taka opcje, ze nikt tego nie widzi poza nim samym? '' myślę, ze facet chce właśnie uchodzić za wolnego w razie czego... jakby go jakaś superlaska chciała poderwać... trochę tak to wygląda skoro wstawił zdjęcie i jak najszybciej '' super :( Ale to kazdy by czekal ze moze jakas super laska do niego zagada, a jakos wstawiaja zdjecia ze swoimi dziewczynami, widocznie je kochaja, a moj mnie nie

Gość mandarynka jaka
wiesz niektorzy pisza po ławkach kogokochają..maja tatuaze.z imionami a tu nawet fotki? 3 lata'? nie jestes tak głupia chyba co?

greta- ja nie mam tam profilu, bo to jest bezuzyteczne. Ale skoro on ma to czemu sie tak chwali wolnoscia

mandarynka- co masz na mysli?

Gość Bananaaa
skoro twierdzisz, że Twój facet Cię nie kocha, to po co z nim jesteś? Nie stać Cię na nikogo lepszego?

to co, mam mu powiedziec zeby wstawil zdjecie? i jak nie bedzie chcial to bedzie wszystko jasne

Gość dsfergtjyukijhuygt
to oznacza że ma inna albo nie traktuje cię na poważnie, raczej traktuje ten związek jak przygodę itp. ja bym się mocno zastanowiła, najlepiej postaw mu ultimatum : albo zamieszcza zdjecie na fejsie albo koniec z wami!!!!!

bananaa- nie jestem po prostu pewna czy mnie nie nie kocha, nie wiem jak mam sie upewnic. Jak go pytam to oczywiscie mowi ze tak, ale co ma niby innego powiedziec. Boje sie ze nikogo nie poznam i bede sama

dsefr......- takie ultimatum to nie najlepszy pomysl, bo wstai chocby dla swietego spokoju, zreszta co ja jestem ze mam sie prosic o to... Jakby mnie kochal to sam by wstawil, zwlaszcza ze kiedys juz mu o tym mowilam, tyle ze to byla sytuacja z nk

tak sobie mysle, ze jak sie rozstaniemy to za kilka mieisecy a moze nawet za kilka tygodni zobacze jego zdjecie z inna, ze z nia jednak bedzie mogl wstawic. Serce mi wtedy peknie

Gość Bananaaa
Rozumiem, że jesteś ostro po 30stce skoro boisz się, że zostaniesz sama?

Ja też nie mam zadnego zdjecie na portalu typu FB z moim narzeczonym, a jestesmy razem 5 lat. Wg mnie konto na portalu to osobista sprawa i kazdy powinien miec swoje zdjecia a nie calej rodziny doookola...

nie spotykałabym się z facetem, ktory ma profil na portalu społecznościowym a już w szczególnosci z takim, który publikuje prywatne zdjęcia to pedalskie, egzaltowane i niepoważne kojarzy się za szczeniactwem a nie dorosłym dojrzałym człowiekiem tyle

Gość dsfergtjyukijhuygt
"za kilka mieisecy a moze nawet za kilka tygodni zobacze jego zdjecie z inna, ze z nia jednak bedzie mogl wstawic. Serce mi wtedy peknieę" - no ale czemu??? skoro cie nie kocha nie zmusisz go do tego.. co by mu zalezalo wstawic fotke? cos jest na rzeczy!!!

Gość ja pierdocze znamt tooo
Mój facet tez nie chcial wstawic fotki, okazało sie że zarywał laski przez fejsa - dziś nie jesteśmy razem, on jest z jedna z niun znalezionych na fejsie i maja słitasne fotki razem :o