Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ON bedzie moj!!

mam ochotę na chłopaka mojej kuzynki !

Polecane posty

Gość ON bedzie moj!!

Ja też mam chłopaka i w sumie to przez nas nasza kuzynka poznała Pana K! Kocham swojego faceta ale jesli chodzi o Pana K to jest coś innego! mój ideał pod każdtym względem! brunet, zniewalający uśmiech, odważy, zwariowany, szalony , pełen energii ! Oj tak zdecydowanie ten chłopak powinien być ze mną:) wiem , że jestem su*ą ale nie mam żadnych zahamowań tymbardziej , że moja kuzynka nie jednego chłopaka mi odbiła! Zawsze jej wybaczałam i zawsze byłam grzeczna ale dość tego mu się nie oprę . Podrywa nie albo to baaardzo wielka sympatia .. hmm nie ważne mam zamiar go uwieść nie chce z nim być chce żeby był moim kochankiem . Nigdy nie miałam kochanka on bedzie pierwszy i teraz proszę dziewczyny które uwiodły ionnych mężczyzn o rady! jak to zrobić ? a co do tych którzy zaczną mnie tu wyzywać MAM TO W DU*IE! Każdy z was udaje grzecznego a tak na prawdę w głębi duszy marzy o ramansie z przystojnym mężczyzną lub młodą kobietką ! także odpuście sobie :)

Gość ON bedzie moj!!
żadna z was nie uwodła zajetego mężczyzny?

Gość ON bedzie moj!!
no nikt? nie wierze!

Gość podszywwwwwwwwwwwww
chciałabys faceta po kuzynce;/? taki wyruchany przez nia? fuj nie stac ciebie na nowego niezuzytego? i nie od kuzynki;/?

Gość kafeteriankaa
oczywiscie, że stać ale ja mam właśnie ochotę na NIEGO

Gość ON bedzie moj!!
Oczywiscie, że stać ! ale ja mam ochote akurat na niego !

Gość podszywwwwwwwwwwwww
ponadto jak on ma kuzynke i ciebie to ON powinien zdecydowac ktora mu blizsza i wazna i z ktora chce byc nie ty

Gość ON bedzie moj!!
Ale mi tu nie chodzi o miłość czy coś ja po prostu chce byc jego kochanką. tylko i wylacznie sex

Gość podszywwwwwwwwwwwww
to tak jakby brac faceta po siostrze;/ fuj

Gość czarno włosa cyganka
ale moze on nie chce pomyslaś

Gość ON bedzie moj!!
Powiem wam jak to dokladnie jest. przyjezdzaja do nas czesto. jak ubiore mini to gwizdże , patrzy się na mnie a za chcwilkę przypomina sobie, że jego dziewczyna stoi obok i mowi "moja myszka wyglada zajebiscie", patrzy mi się na biust (ale to typowe dla mezczyzny) zaczepia mnie czyli drażni sie ze mną lubi mi "dowalać" różnymi tekstami, zwraca uwage na moje szczególy(komentuje jakie mam kolczyki,na jaki kolor pomalowane usta) nawet powiedział mi kiedyś ,że fryzjerka krzywo mi grzywkę obcieła. nie wiem ..

Gość wedrujackusloncu
Ile lat ma Twoja kuzynka?

Gość podszywwwwwwwwwwwww
facet który lubi dogryzac to juz nie facet, zakochany czy zainteresowany facet robi tak aby to kobieta ktora jest zainteresowany sie smiała miała miły dzien, a n ie ze ona jest powodme do nabijania sie a by inni sie smiali ponadto facet po kzynce to tak jak facet po geju czy lesbijce..fuj;/ mało to normalnych jest? czesto przyjezdzaja? a co nie pracuja? na zasiłku sa? a kto im sponsoruje przyjazdy sa drogie przeciez? wkacje maja ciagle? ipewnie placza ze mało kasy maja..co za hipokryzja czas na przyjady na prace przeznaczyc

Gość ON bedzie moj!!
Obie mamy po 22lata. Uczymy się jeszcze i ja dorabiam w sklepie odziezowym wykladam towari w weekendy jestem kelnerka na weselech, 18stkach itd.a moja kuzynka nie robi nic. pieniadze ma od mamy . ale tu nie chodzi o to za co przyjezdzaja. mają 15km do nas takze katastrofy nie ma.

Gość ON bedzie moj!!
Obie mamy po 22lata. Uczymy się jeszcze i ja dorabiam w sklepie odziezowym wykladam towari w weekendy jestem kelnerka na weselech, 18stkach itd.a moja kuzynka nie robi nic. pieniadze ma od mamy . ale tu nie chodzi o to za co przyjezdzaja. mają 15km do nas takze katastrofy nie ma.

Gość podszywwwwwwwwwwwww
daj se spokoj jakis wyruchany facet po innej fuj;/ wez sie za innych;)

Gość ON bedzie moj!!
Podzywww : nie wiem z iloma facetami spałaś ale czy każdy z nich był prawiczkiem?

Gość markusia
boze ale ludzie sa durni jak jeszcze raz przeczytam ze jest wyruchany przez inna to sie pozygam. znaczy ze wy wszyscy byliscie tylko z prawiczkami czy dziewicami????? ja pierole a co do ciebie autorko to skoro twoja kuzynka nie miala skrupułów to i ty nie miej ale pomysl moze o swim facecie wydocznie nie kochasz go tak bardzo... a jesli chcesz z tamtym zaszalec to poprostu wez go któregos pieknego wieczora w ustronne miejsce i pocałuj i wtedy zobaczysz co zrobi , jesli odwzajemni znaczy mozesz posuwac i on pary z ust nie pusci

Gość podszywwwwwwwwwwwww
tu nie otochodzi zuzyty przez nia..a nie ze czysty w sensie prawiczek ni eobrzydza ciebie kto sie z kim zadaje? bo mnie tak chodzi osobe ze nie po wszystkich bym chciala faceta bo bbay to tez brudaski niechluje itp i sama ich osoba mnie odrzuca i takiego faceta po kims bym nie chciala

Gość babciajadzia
Dzisiajsza mlodziez nie ma zadnych zasad wpojonych. Czyja to wina>? rodzicow? rodzin? Czy systemu?

Gość podszywwwwwwwwwwwww
nawet jak sie stoi obok kogos ramie w ramie to zapach przechodzi ine rzeczy jak sie ma fuj;/ a ty takiegoco z nia spal chcesz? tak spod nosa..?

Gość ON bedzie moj!!
Dzięki za rady markusia. :) i tak zrobie. szkoda mi mojego faceta i go kocham niestety w naszych sprawach łóżkowych nam nie wychodzi

Gość ON bedzie moj!!
boże.. pomyśli ilu facetów z którymi ty spałaś spało z brudnymi laskami i w ogóle