Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana zakochana

Rozpieprzył mi całe życie

Polecane posty

Gość załamana zakochana

od 24 godzin tonę włzach, nie mam juz siły:((((

Gość HuemeHue
ejj, a co sie stało?

Gość traffka24
nie martw sie mi facet tez rozpiepszył życie i ciagle stara sie robić wszystko by mnie jeszcze bardziej zranic .... faceci to dranie

Gość traffka24
i tez tonę we łzach tylko , że już 1'5 roku

Gość załamana zakochana
po prostu mam ochote zasnąć i juz sie nie obudzic:((((((((

Gość ajamysleze
czyżbyś miała 15 lat a facet Cię zostawił i życie Ci się skończyło? jeśli chcesz serio pogadać to chociaż napisz o co chodzi

Gość aranie
Kochanie, posłuchaj teraz bardzo uważnie. Bo nie będę tego powtarzać. Musisz sobie z tym poradzić, musisz mu zabronić siebie krzywdzić, od teraz. Kolesie są przeważnie silniejsi, więc jeśli sobie nie poradzisz przegrasz. A nie chcesz przegrać. Poznasz nowych ludzi i nowego faceta, twoje doświadczenie spowoduje może nawet że będzie to lepszy facet. Ale nie możesz się poddać, ani za bardzo idealizować kolesia.

Gość załamana zakochana
nie mam 24 lata przez dwa lata żyłam z tyranem, zastraszana i ponizana, przeszlam pieklo na ziemi, pol roku temu poznalam M. znowu nauczyl mnie smiac, cieszyc sie z niczego, troszczyl sie i czulam sie wspaniale, niestety nie potrafilam mu do konca zaufac a on stracil cierpliwosc i zostawil mnie sama:( Wszystko we mnie pęka, od tygodnia prawie nie wstaje z łozka, czuje ze jestem na dnie

Gość Lambadaqqq
To idz na terapie do psychologa a nie pakujesz się w zwiazki i marnujesz ludziom zycie jesli masz problemy psychiczne. I naucz się funkcjonowac i zyc jako kobieta i człowiek a nie bezwolna istota ktora musi miec faceta obok siebie bo bez tego ma "rozpieprzone zycie"

Gość dkhnh
@Lambadaqqq Empatia to twoja mocna strona...

Gość Lambadaqqq
Tak, klepmy się wszyscy po głowkach jakie to życie jest okrutne a faceci to chuje ktorzy niszczą życie. "Zostawił mnie bo nie potrafiłam mu zaufac" Subtelne sformułowanie za ktorym kryje się na 100% gnębienie psychiczne i jazdy na tego chłopaka który w koncu miał tego dosyć. W jaki sposob on ci to zycie rozpieprzył? Byłam z kims takim jak autorka związku i mam nauczke zeby nie wiązać się z osobami z problemami, po toksycznych związkach bo oni nie potrzebuja partnera tylko psychologa

Gość amerykaniepiszglupot
niestety to prawda, myślę autorko że przydałby Ci się psycholog, lub dłuższa przerwa w związkach. wiem to z doświadczenia, też trochę przeszłam i miałam problemy z zazdrością, które nie tylko partnera ale i mnie doprowadzały do szału... nie skorzystałam z pomocy psychologa i żałuję, bo doszłam do siebie, ale zajęło mi to kilka lat i chyba dalej nie jest w 100% idealnie, ale mam męża, który nie stwarza mi żadnych powodów do zazdrości. ale gdybym drugi raz miała podejmować te decyzje to udałabym się do specjalisty.