Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imponująca666

Anemia?Mam 15 lat.

Polecane posty

Gość Imponująca666

Jestem tu nowa. Więc przepraszam jak coś zrobiłam nie tak... Obecnie czuję się bardzo słabo.. Nie mam siły na nic. Zacznę od tego iż mój okres trwa miesiąc i jest bardzo obfity. Mam napady zimna czasami gorąca... Jestem blada jak trup! Nigdy nie miałam takiej cery jasnej zawsze miałam ładną opalone rumieńce a teraz blada jak ściana. Nic nie jem. Mam niedowagę nie widać tego. Mogłabym nic nie jesc przez 2 dni. Teraz jestem głodna a jednoczesnie nie mam ochoty jeść;( Mam dość jedzenia nie chce mi sie po prostu. Słabo mi mam mroczki przed oczami czuje sie słabsza. Zimne poty... Jestem nie pełnoletnia. Powiedziałam mamie o moim problemie ona powiedziała ze bedziemy musiały isc do lekarza. Mineło kilka dni i zapomniała po prostu. To jest normalne u niej...Mam dość tego wszystkiego. Wszystko jest takie monotonne nudne nie potrzebne. Ona nie zabierze mnie do lekarza stwierdzi ze udaje ;/:( Nie daje rady za duzo tego;( nie moge ufac tacie on sie smieje ze mnie i z moich problemow mama tak samo :( ja jestem w kropce. Nie jestem w stanie iść znow do nich i prosic o pomoc

Gość gość
sluchaj mam bardzo podobne objawy tyle ze wypadają mi również wolosy trace swoj kolor skury i td to jest anemia powinnas dużo buraków jeść cos czerwonego nie pij nic gazowanego, kawy i td bierzy jakieś witaminy hm ale właśnie najlepiej jak byś jadła zupy pomidory buraki wątrobke może jednak ci to.nie.smakowac ale naprawdę pomoze ci to i pij dużo wody ;)