Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ui7y8y78

Hahaha ale zajebistą sytuację miałem :D:D:D

Polecane posty

Gość ui7y8y78

Stoję sobie niedaleko sklepu na spacerze z psem i z niedaleka jakaś dziewczyna krzyczy " Aaa tam jesteś " :D Popatrzyłem w jej stronę ale widzę dużo ludzi to nie pomyślałem że to chodzi o mnie przecież tym bardziej że ciemno już . Nagle patrzę a ona idzie w moją stronę a im bliżej tym nie pewniej podchodzi :D W końcu przychodzi i mówi " To ty patryk ??? " a ja mówię no tak to ja a co się stało ? A ona na to " No nic ok czemu z psem jesteś gdzie masz samochód ?? " Ja odpowiadam że samochód w domu a z psem na spacerze. A ona się mnie pyta czy jedziemy czy co ? A ja a gdzie chcesz jechać :D A ona no na zakupy :D Ja w śmiech a ona patrzy bliżej na mnie i gada " O jezu przepraszam, to nie jestes tym patrykiem " Hahahahahahahahahah :D:D:D:D A Ja jej mowie ze nie chyba jakas pomylka a ona mnie zaczela przepraszac po czym podjechal prawdizwy patryk samochodem i pojechali gdzies hahahaha :D Do teraz mam pompe , taka sytuacja pierwszy raz mi sie zdarzyla :D

Gość pogromczyni debilizmu
Szkoda batdzo, że głosu nie poznała. Ściema!

Gość ui7y8y78
Hehe łokurffa ale zajawka :D nomalnie potem wsiadłem im z tym psem i uprawialiśmy seks a pies jej lizał cipę ahaahaa ale jaja, a ja patryka przeruchałem a potem on mnie, a na koniec wsadziliśmy jej we dwóch, ehehehee :D :D :D I :o 🖐️

Gość Budziwuj
Musiała miec wadę wzroku :)

Gość pogromczyni debilizmu
Chociażby po psie by Cię poznała!