Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TheyScreamm

Pieniadze szczescia nie daja!!

Polecane posty

Gość TheyScreamm

Tyle razy na forum widzialam jak ludzie mowili ze nie maja pieniedzy, ze nie stac ich jednak one szczescia nie daja!!. Moja historia z dzisiaj: BYlam z kolezanka przejsc sie, zazwyczaj chodzimy wzdloz wody. Malo tam jest osob dlatego jest to fajne miejsce na spacer. idziemy i widzimy nowe porsche zaparkowane z boku i na murku siedzi mlody chlopak ktory placze. Sluchal muzyki, plakal i rzucal kamyki do wody. To mnie uswiadomilo, ze mimo kasy, drogiego samochodu jest nieszczesliwy!. Wiec nie martwcie sie o brak kasy bo nawet z kasa mozna byc nieszczesliwym. On wygladal na kogos w depresji:(

Gość tak sobie tłumacz
rozumiem, że jakby nie miał porsze i kasy, to dziś siedziałby na murku i smiał się od ucha do ucha

Gość może to porsche
nie było jego i plakał dlatego, że takie by chciał

Gość TheyScreamm
Pewnie nie:) Jednak gdy bede miala wsparcie w postaci faceta ktory mnie kocha to wiem, ze jakos damy rade.

Gość przysłowie na dzisiaj
tylko pieniądze szczęścia nie dają samo szczęście nie daje pieniędzy

Gość TheyScreamm
Kolezanka ktora ze mna byla ma kogos kto zna tego chlopaka. Ona nie zna go osobiscie, tylko z widzenia i mowila mi prawdopodobna przyczyne tego jego placzu. A dlaczego tak sadzisz? to ludzie ktorzy doszli do czegos juz plakac nie moga?

Gość ja myślę że zło i dobro
Same pieniądze nie, jeszcze potrzebne jest zdrowie i uroda oraz siły do pracy czy to fizycznej czy umysłowej.

Gość TheyScreamm
Z tego co kolezanka mowila to NIE umarl mu nikt bliski. Tu bardziej o zycie uczuciowe chodzi (chociaz ja szczegolow nie znam)

Gość tak kolezanka wie dlaczego
płakał i pewnie dlatego, że ma pieniądze. O mój Boze nic dziwnego, ze autorka topiku nie ma grosza, bo ona nawet nie potrafi myśleć.

Gość TheyScreamm
Nie jestem bogata ale nie moge tez narzekac. Zyje mi sie w porzadku

Gość Tomekkeke
co za durnota. Chyba lepiej mieć pieniądze niż ich nie mieć. A te mądrości Twoje wskazują, żeś gimnazjalistka. Bez pieniędzy można płakac i z pieniędzmi też, ale pieniądze sie bardzo przydają, jak dorośniesz, to zrozumiesz. A swoją drogą żadna dziewczyna nie zostawi chłopaka z Porsze, pewnie on kopnał jakąś dziewuchę w dupkę, bo chciała się dobrać do jego kasy!

Gość TheyScreamm
a potem, to widziałam jak wąchał klej, szprycował się i wszedł cały do wody. Potem nie wiem co się działo, bo już go nie widziałyśmy.

Gość fsffsfs
pewnie plakal ze tatus mu nie chcial dac na lamborghini:D a tak wogole to wole plakac w porsche niz w tramwaju🖐️

Gość TheyScreanm
ale kolezanka mówiła, że przeszedł na drugi brzeg rzeki i podciął żyły, bo wieczorem jak się tak kochała z chłopakiem, to widziała czerwone slady...

Gość ajnukkku
chętni e wzialbym jego porsze-i wygodne zycie-skoro rodzice kasiasci

Gość swedrfgt
jakoś mu nie wspolczuje-jego kasiasci rodzice pewnie wyzyskuja pracowników zeby miec luksusy

Gość morhibbaaa
smiechu warte

Jasne, że nie dają, ale trzeba je mieć żeby kupić sporo rzeczy które mogą uszczęśliwić.

Gość powiało kulturą
pieniądze szczęscia ie dają, ale na chleb trzeba miec, chodzi o to zeby nie gnac na oslep za kasą, trzeba zyc, rozwijac sie duchowo a nie poswiecic zycie swoje i rodziny , dla powiekszania majątku. a chlopak plakal bo moze dziewczyna go rzucila, napewno nie plakal dlatego ze mial pieniądze. on je mial od zawsze wiec dla niego ai powod do szczescia ani do nieszczescia, cos innego go gryzlo

Pieniądze szczęścia nie dają a bez pieniędzy szczęścia nie ma.

Nie mozna oceniac czy ktos jest szczesliwy czy nie po zobaczeniu krotkiej chwili z życia.

Nie mozna oceniac czy ktos jest szczesliwy czy nie po zobaczeniu krotkiej chwili z życia.

Gość refvtgfrtgfdtgh
Pewnie dostał ponaglenie do zapłaty raty za tego porszaka ;)

Gość stopkaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kmayk i 07 bardzo trafne.. ponizej smieszne z ta rata