Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość qLimona

Miejsce

Polecane posty

Czy ja wiem ? Trochę ocierałem się pośladkami o korę ale to jeszcze o niczym nie świadczy. Przecież musiałem znaleźć jakiś punkt oparcia. Dobra, właściwie to nie planowałem tego aż tak roztrząsać.

Gość JDKJKDJD
uwaga , wiadomości z frontu zachodniego zaczął padaćśnieg :o

Naprawdę nie ma o czym mówić. Wciąż płacę składki, więc chyba miałem do tego prawo, no nie ? ;)

Gość JDKJKDJD
dark spokojnie złe wiadomości szybko się rozchodzą

Gość berkoofff
skrzyzowanie necrofilii z masochizmem masofilia?? zusofilizm?? necromasozusyzm?

Skoro płacisz składki i pieprzysz się z ZUS-em, to już jest prostytucja albo wręcz sponsoring:)

Gość berkoofff
dark na cholere ci snieg?? wytarzam cie w sniegu bez sniegu :P:P:P znaczy opadow nie potrzebuje w tym sensie :D

Gość berkoofff
brahmin :) to juz podpada nie tylko pod sponsoring, ale pod placenie za "czerpanie korzysci " cholera

Do dzisiaj towarzyszy mi to cudowne przeświadczenie, że stać mnie było na najdroższą dziwkę w mieście ;)

Gość berkoofff
ty sie vievior dobrze zastanow nad tymi skladkami :D

Swoją drogą powinni opodatkować taką publiczną masturbację. Wpływy do budżety mogłyby okazać się całkiem spore:P

Gość berkoofff
snieg bedziesz jesc?? cholera, dawno w polsce nie bylem, ale chyba takiej tragedii nie ma??? dark chyba ze masz na mysli ten fragment sniegu z wysikanym napisem "WITAMY" :p:p:p to w ramach goscinnosci , jak rozumiem :)

Gość berkoofff
nie powiniem ale Mnie rozbawiles niktos, w przeciwienstwie do ciebie Ja mialem piecdziesiocoparolertnia kochanke i faktycznie byla najlepsza :P:P:P:P:P:P he he he he he h

Gość berkoofff
(rotfl) to bylo dobre, :D:D z ta "nasza" :P:P:P dark bialy snieg w tym twoim city??? ostatnio przejezdzalem jak do mamusi jechalem i wszystko tam bylo ale bialego malo:P:P:P --choc sniegu nie bylo fakt :)

Dark, każdy bałwan w twojej okolicy będzie czuł się zagrożony po takim wyznaniu. ;)

Pomachaj mi następnym razem kiedy będziesz przejeżdżał. Fajne miasto co? Fajnie się oddycha tym samym powietrzem co ja:D Tak serio to dziura straszna i śniegu brak i Mikołaj pewnie nie dotrze w tym roku i w ogóle:( vieviór, nie jadam nie swoich bałwanów. Jadam tylko własnoręcznie i z miłością skonstruowane.

Gość berkoofff
fajnie to........... a zreszta nie wazne ide spac w cholere, jutro jeszcze tyrka a w sobote sie musze z nimi integrowac kurwa mac, nie moglem sie wymigac jak bym nie mial z kim pic to moze i by bylo milo, ale.... a nie istotne bawcie sie dobrze kociaczki

Zakochałem sie teraz w tym małpiszonie.Jak jest elegancka,inteligentna.Bosheeeeeeeee co ja teraz poczne.Moja pójdzie w odstawke?:O:(