Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kgbhpolkhkl

podoba sie wam ta sukienka?

Polecane posty

Gość heidi Klummmmm
ładna

Gość Mietek z Wrocławia
może,

Gość maczooooooo198
ładna .

ładna, klasyczna, aczkolwiek jest elegancka i według mnie pasuje nie jako tunika np do legginsów, tylko jako sukienka do rajstop i ładnych bucików szpilki, eleganckie koturny itd. Ale ogólnie jestem na tak :-)

Gość kgbhpolkhkl
Mamo Nasturcjo, ubieglas mnie. A potrzebuje bardziej eleganckiego stroju. Z tym, ze mam nadwage i chce cos do zakrycia faldek, nie lubie sukienek a spodnie, no i uwazam, ze przy grubych nogach nie powinno sie ich odslaniac

Gość goonies
napisze ci tak-jesli masz fałdki na brzuchu to taki fason sukienki jest do bani, bo uwidoczni kazdy walek na brzuchu jesli dodatkowo zapniesz sie pod sukienka paskiem od spodni to masz dramat murowany jesli masz w miare plaski brzuch to OK jesli jestes przy kosci to moze pomysl o takim fasonie jak w linku nizej http://allegro.pl/animabella-dzianinowa-sukienka-pasek-black-xxl-i2725086612.html

Gość juliannka
ta sukienka ABSOLUTNIE NIE PASUJE DO SPODNI!! bedziesz wygladala karykaturalnie

Gość kgbhpolkhkl
No mam faldki bo nosze rozmiar 44. Z tym, ze sukienka z Twojego linka jest chyba z cienkiej dzianiny, a to bardzo uwydatnia faldki, to raz, a dwa, ze szukam czegos eleganckiego do pracy w kolorze szarym, z dobrej jakosci tkaniny. Wpadly mi w oko princeski, bo jest ich sporo na Allegro, i czesc wydaje sie dosc gruba i sztywna (to na jesien, zime) i mam wrazenie ze tego typu material maskuje te faldy

Gość heidi Klummmmm
jest elegancka,ale nie ubieraj jej do spodni,co z tego ze masz grube nogi ;)

Gość kgbhpolkhkl
To takie spodnie materialowe ze zwezonymi nogawkami, nie maja widocznych szwow, wygladaja troche jak getry, ale przynajmniej nie mam bariery psychicznej, ze nosze getry... a co sadzicie o podobnych butach? pasuja?

te botki fajne, pasują do sukienki (tej pierwszej o której mowa), a możesz ubrać przecież rajstopy czarne, wyszczuplające, jest teraz taki wybór w sklepach, na pewno coś Ci doradzi ekspedientka, żebyś się czuła dobrze :-)

hmmm ale jak nogi są trochę grubsze niż byśmy chciały no to w sumie najfajniej byłoby kupić wysokie kozaczki, koniecznie ze szpicem - on po prostu wyszczupla, jak nie przepadasz za "długim dziobem" no to coś takiego, wklejam przykładowo z jakiejś aukcji http://allegro.pl/zara-czarne-skorzane-kozaki-w-szpic-37-i2813930111.html

Gość kasia od
faceta 26 moglaby sie ubrac bo w staniku paraduje na kafe i zboki sie podniecaja

Gość kgbhpolkhkl
Na ogół nie ma kozaczków na szerokie łydki.

hm... ewentualnie streczowe takie wkładane ale nie wiem czy to się komuś jeszcze podoba,,,ale czasami są takie, z gumą z tyłu i się rozciągają.

Gość goonies
autorko, sa takie kozaki wiekszosc ma rozciagliwe wstawki i pasuje na kazda lydke mam wrazenie ze masz mnostwo kompleksow i nie widzisz tego ze chcac ukryc pewne miejsca jeszcze bardziej je podkreslasz:O sukienka plus bielizna wyszczuplajaca plus fajne kozaki plus dobre kryjace czarne rajstopy ( z naciskiem na dobre, a nie jakies rozlazle rajstopichy jak z Prl-u) i bedziesz wyg;adac super do tego wisior do tej kiecki i cud miod

Gość kgbhpolkhkl
Nie, po prostu jak kupowałam u siebie w mieście to nie widziałam z gumką, fakt, że polowałam na zdecydowanie tańsze modele.

Gość kgbhpolkhkl
Poza tym jakoś tam mi się strasznie spodobał podobny fason,bo pasuje i do dżinsów

tak, posłuchaj goonies i ubierz sie tak jak pisze, będziesz wyglądać super. I daj spokój z tymi kompleksami, bez przesady. Widziałaś Grycanki? popatrz jak one siebie podziwiają a mają kilka kg nadwagi..:-)

Gość kgbhpolkhkl
Dzięki za rady. Zobaczę :_)

Gość goonies
wlasnie, wyluzuj z kompleksami bo szkoda zycia:) polowa sukcesu to wiara w to ze wyglada sie dobrze, a to "dobrze" zazwyczaj niewiele ma wspolnego z waga liczy sie zadbanie, usmiech i pozytywne nastawienie-no i fajne ciuchy ofkors:D:D

Gość kgbhpolkhkl
Dzięki. Pomyślę ;-) Tak naprawdę dziwnie czuję się w sukienkach, bo jestem chłopczycą - zazwyczaj noszę jako bluzki. Ale czas zmienic styl

Gość kgbhpolkhkl
Skoro tak chetnie piszecie, mam jeszcze jedna prosbe. Czy moglybyscie wyszukac mi przyklad jakiejs eleganckiej bluzki, koszuli? (Pod szara marynarke)

Gość goonies