Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yffgh

seks analny - pytanie do pan

Polecane posty

Ale widziałem, że ktoś z forum już się w Tobie zakochał, więc mikołaj jest na wyciągnięcie ręki:) Proszę, zdradź, co to takiego?

nie wierze w TEGO mikolaja,milej by było jakby sie zaczernil ,a tak nici z prezentu

Ale wiesz, dla mnie największa nadzwyczajność tkwi w prostocie:) To szepnij na ucho:)

a co mi szkodzi :)nie bede dluzna skoro wiem o Twoim wymarzonym prezencie chciałabym aby KTOŚ opowiedzial mi bajkę z happy endem na dobranoc

A o czym ma być ta bajka? I co dla Ciebie znaczy happy end? Bo ja z chęcią spróbuję:) Dziękuję za wyznanie

Tylko korzystaj z wyobraźni... To piękne miejsce, na skraju nieba utkanego z dotyku, pośród drzew rodzących pocałunki, śpisz samiutka okryta muślinową, różowo-ognistą poświata, za zamkniętymi powiekami zgromadziła się łzawa rosa... Opowiadać dalej?

Gość yffgh
o rany, widze, ze temat sie rozrosl w innym kierunku. ale ponawiam pytanie, czy facet moze miec problemy z wyjsciem z okreznicy?

Skroplone łzy uśpionej dziewczynki opowiadały jej los - wspominały jej tęsknotę za czułością w kotle samotności, jej pragnienie być podziwianą w cieniu odrzucenia... Zostawiona przez wszystkich, żeglowała miedzy szczytami gór, rozgrzewając zimne śniegi...

W jednej z lodowych grot, spotkała mroźnego potwora, o zimnym oddechu, lecz ciepłych słowach: "Miłość lud topi, uczyń ze mnie wodę"

Ciepłym oddechem, gorącem marzeń, ogniem namiętności, upałem serca ślicznooka dziewczyna w wodę lód zmieniła... Wody rozlały się po stokach wartkim strumieniem piękną ze sobą unosząc..

I tak w termalnych wodach źródła rozkoszy pływała senna nimf, teraz pobudza w ramiona gorącego, lodowego potwora:) O taka bajkę Ci chodziło?:)

nie ma znaczenia czy o taką opowiesc chodzilo :) cudowna jest Twoja bajka za to masz 👄

Gość rose bonbon
nie wiem,czym zakonczysz brahmin,ale talent masz -nie marnuj!