Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yffgh

seks analny - pytanie do pan

Polecane posty

Właśnie tego buziaka:) A oczy (yyy sorry, oko) masz naprawdę bardzo ładne:)

Gość rose bonbon
tu juz mniej natchnienia ;/

Przyznaję, że bardzo chciałbym zobaczyć. Kobiecy uśmiech, to jedna z najpiękniejszych nagród:)

Bo bajka się skończyła. Życie może być złożone tylko z fragmentów bajek, a nie całe być bajką:)

Życzę Ci niebiańskich, lekkich i ulotnych snów, które poprzedzą jeszcze piękniejszą jawę:) Jeżeli będziesz chciała usłyszeć jeszcze kiedyś jakąś bajkę, to pisz (możesz także tutaj - brahmin@o2.pl) Dobranoc

Gość Frezja64
Też bolało... pomimo tego, że był bardzo, bardzo delikatny. Dla Niego to było też pewnego rodzaju novum i też miał wcześniej pewne problemy. Ja mam problem po porodzie z.. hmmm czekoladowym oczkiem ;-)) idt., ale po kolei - wcześniej o pewnych "rzeczach" nawet nie pomyślała. Oral? Anal? Brrrr, bleee. Poznałam faceta, Zakochałam się. Tak ZA... przez duże "Z". Na początku było grzecznie i dosyć tradycyjnie, ale diabeł we mnie wstąpił. On nic specjalnie nie chciał, ale mnie kusiło no i jakoś tak wyszło. Za pierwszym razem bolało jak nie powiem co pomimo lubrykantu, to fakt, ale tylko jak się przedzierał. Później.... nie wiem, nie pamiętam bo odlatywałam. Bolało, ale jednocześnie miałam prawie OOO... Tak wiem prawie stanowi wielką różnice, ale to było zupełnie coś innego. Jak doszedł we mnie to czułam każdy jego "puls" - to mnie jeszcze bardziej podkręcało. Czułam to w żołądku, pod sercem... Później w ciągu dnia (a Kochaliśmy się rano) jak tylko pomyślałam to od razu czułam "tam" pulsowanie. I to dziwne poczucie wilgotności, tak jakby cały czas coś wyciekało. Prawie cały dzień mi się włosy jeżyły. Nie, nie robimy tego za każdym razem, ale jak już to mhmmmm :-P Myślę, że podstawa to zaufanie, delikatność i rozluźnienie

Gość moniczlaakohbv
No własnie poczytajcie troche badan naukowych a nie filmiki,dla kobiety niema nic lepszego jak ładowanie do tyłka z jednoczesnym albo masowaniem łechtaczki ale lepiej wibrator do cipki jednoczesnie te 3 miejsca najlepiej, uwielbiam ten orgazm aż mbą telepało.ale niestety mam już męża i juz tak nie robie