Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tlyson

Problemy meskie, czyli brak sensu zycia jako mezczyzna

Polecane posty

Gość Tlyson

a bliżej: prawictwo w poznym wieku, nienawisc do kobiet, depresja, nerwica, niespelnienie egzystencjonalne, seksualne, emocjonalne, uczuciowe, tożsamościowe. Jak mialem naście lat, niebylo sexkamerek a na żywo panowała nieśmiałość, nie przejmowałem sie tak b. i myslalem ze bede miec dziewczyne, ale dziewczyny niebyło, a mi nastało 22lata i niepokój, do tego dowiadywalem sie jak w gimnazjach one eksponują cycki i jak któryś niechce sexu to go zgwałcą, zacząłem rozpaczliwie poszukiwac sexu w necie, ale wychodzilo tylko cos jak sie poniżałem i kłamałem że mam mniej lat. Teraz juz nie mam sily sie poniżać czy ukladac strategii aby zaciagnąc którąś na sky, a jak powiem ile mam lat dostaje odrazu ignor. Zostałem 33letnim prawiczkiem. Jestem prawiczkiem 33lata, od 10lat każda mnie blokuje i mowi mi spadaj otrzymuje odesłania normalny niepotrafie byc juz od 8lat zamierzam zgwalcic niemoge byc ladny bo nie jestem szczesliwy kazda to dziwka co sie sprzedaje, zadna nic za darmo nie daje mimo ze płec kobieca zdewastowala mnie psychofizycznie to postanowilem spojrzec na nie pozytywnie, ale sp1eprzyly to niemoge sie wziasc za siebie bo jestem caly oskubany z kazdej pozytywnej mysli przez ten zatruwajacy ród kobiecy w dodatku nie mam siostry ktora by mnie pocieszyla, ani brata stalem sie obrzydliwy z powodu braku zaspokojenia w sensie całokształtu, sex milosc rozwoj zyciowy nie moge zadbac o siebie, stac sie silniejszy, bo gdy sie tak dzieje zaczynam zaraz sie denerwowac, niemoge zasnac niechce patrzec co jest modne co nie i cos robic dla kobiet zakupy drinki melanże niech sie orwy walą niech kobiety maja jakies podejscie niedziwie sie ze nie mam dziewczyny, bo wszystkie to dziwki, zachłamne, nie życie jest złe, tylko one niewszystko jest idealne, ale starczylby mi zwykły sex niewychodzilem z domu przez 10lat z powodu smutku, mimo to byłem w klubie, na dyskotece, w parku, nic to niezmieniło niepomoze mi podpowiadanie jak rozmawiac z dziewczynami, co robic po za domem, bo ja nic niechce po za sexem bylem na wielu stronach towarzyskich, wszedzie albo małolaty oczekujące kreatywnosci albo kobiety oczekujące zamożności na dziwke nie pojde bo niechce placic, rodziny niechce bo zwyklej sexmilosci jeszcze niezaznałem chcialbym zeby mi jakas zaoferowała sex z checi dania przyjemnosci niemoge sie zaspokoic sexualnie jesli robie to z kobietą ktora mnie wykorzystuje za kase psycholog nie ma nic mi do powiedzenia pozatym co wiem, nie ma żadnych rad i wszystko skonczone

Gość Tlyson
Do tego mam 155 cm wzrostu i ważę 120 kg...

Gość to jak jest z toba ??
jestes prawiczkiem ale dodales ze ,niemoge sie zaspokoic sexualnie jesli robie to z kobietą ktora mnie wykorzystuje za kase'

Gość Nastka88888
A byles u jakiegos psychologa? TERAPIA,konsultacja np?

Gość Tlyson
5 lat już to będzie jak sie lecze na glowe... dopiero co mnie wypuscili z wariatkowa