Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trantula

Facet i komputer.

Polecane posty

Gość trantula

Czy wasi faceci dlugo przesiaduja przed kompami? Np. teraz, ani z nim pogadac ani co, ja przy swoim kompie, on przy swoim, tyle ze on to od rana non stop.

Gość rozowa zapalniczka
nie

Gość trantula
No to zes pomogla :D

Gość u nas jest na odwrot , bo
to ja przesiaduje nad kompem, on tylko w pracy, bo musi, ja non stop i on sie wscieka. Teraz poszedl spac obrazony,ze zona zamiast z nim to z kompem. No i ma racje, fakt.

Mój eks mąż potrafił siedzieć przed komputerem 24/24. Nic po za komputerem go nie interesowało. Kiedyś omal nie utopiłam się w wannie (zasłabłam - mam chore serce). Nie słyszał, jak go wołałam, tak był pochłonięty grą. A pies go drapał :D Skrajności zazwyczaj są destrukcyjne.

Gość Inżynier serwisowy /a /aa/
Kolejna baba chce zepsuć kompa mężowi? Takiego wybrałaś to toleruj. Nie tolerujesz zostaw. ja dlatego jestem sam. Bo nie mam zamiaru zapierdalać po dyskotekach, siedzieć 3h w sklepie itp. Wiec innaczej tego nie widzę jak ona przy swoim kompie ja przy swoim.

Gość trantula
Taa inzynier, od razu mezowi :D Sie pytam, bo mnie szlag trafia momentami na te jego "juz juz"

Gość trantula
A kompa to ja i swojego nie zepsuje, a jak zepsuje to naprawie se wyobraz :D Tylko ilez mozna siedziec noszz, szlag mnie czasem trafia.

Gość trantula
to nie mąż to taki roochacz dochodzący bardziej

Gość trantula
Aa i widac jakis dziwny jestes jak chcesz po dyskotekach zapierdalac albo po sklepach. Damascenka no 24h na dobe to troche przesada juz. Dobrze, ze nic mi nie jest widac, bo czasem to jest "hmm a co mowilas" ;)

Gość trantula
I nawet podszyw sie pojawil, o jak milo :D

Ja siedzę cały czas. - praca + telefon No i troche minus w czasie jazdy. Bo wtedy leci jakiś film albo muza. No ale weekend czy cos no to 18h się zdarza. WIĘC MOŻNA Nie każdy lubi wychodzić. I nie ma to podłoża jakiegoś psychicznego. Bo są jakieś baby w stylu ja to bym wyszła ale nie mam z kim. NIE NIEKTÓRZY NIE MUSZĄ NIE LUBIA ROBIĆ ZAKUPÓW więc kupują w necie wszystko co się da. A da się wszystko. Poza w moim wypadku a) ubraniami b) mlekiem c) jakąś inną żywnością d) elektronicznymi częściami (bo się nie opłaca) e) pocztą I NIE NIE MAM ZAMIARU SZWĘDAĆ SIĘ Z TOBĄ PÓŁ MIASTA Po prostu PO CO? Nie nie mam zamiaru iść na sylwestra, dyskotekę itd. Nie nie jestem brzydki. Nie nie boję się ludzi. Mam ich aż nadto na co dzień.

Ale nie chodzi o zadne szwendanie sie po miescie inzynier. Po prostu wyobraz sobie, ze sie nawet o niego martwie czasem.

A i żeczą która mnie totalnie wkurwia są kolejki. Potrafię zrobić zadymę jakich mało. W stylu 2 kasy otwarte. A ludzi na pół sklepu. Idę do ochrony mówię co to kurwa jest. I dowidzenia. Zostawiam mu koszyk i wychodzę. Chyba że jest kulturalny i zadzwoni po kogoś żeby otworzyli kasę. Albo inne tłoczne pomieszczenia nosz kuźwa. Chodzą w tych hipermarketach jak muchy za lepem. 2 kroczki na godzine. Jak by nie mieli co robić tylko spędzić tam 4h. Albo na chodnichah no kurwa. jak leziesz wolno to po prawej.

A ja nie jestem baba w stylu "bym wyszla, a nie mam z kim". Sie chyba troche nie rozumiemy ;) A elektronike akurat lepiej sie w necie oplaca kupowac, no chyba ze jako inzynier to tego nie wiesz :p

ALE ŻE NIBY CO ? Nudzi się i nie ma co robić? Chyba nei bo jakby się nudził to by cie słuchał czy zagadywał. Wiec wybacz ja wolałbym oglądnąć film niż biegać gdzieś. A z wami to tak zawsze jest że ciągle gdzieś chcecie łazić. Co innego jak chłop w domu ma nieogarnięte i masz gniazko wydarte pół roku. - leń patentowany. Gra cały dzień w gry A co innego jak czyta nawet babskie fora by poszerzyć wiedzę.

elektroniczne części ? Jak masz kupić 2 kondensatory do wymiany np? Kupuje się i w tme ale dostaniesz za tydzień a klient chce na dziś itd. A prywatnie ile ci części trzeba 3? I oszczędność rzędu 5pln

A tak z ciekawosci inzynier jako kto pracujesz? Se z nicka nie bede wywnioskowywac :D

jako inzynier serwisowy w branżach medycznych. wcześniej rehabilitacja, potem usg, potem rtg wewnatrzustne a teraz nie moge powiedziec.

Zalezy jakie Ty kondensatory kupujesz, bo wiadomo ze za 10gr nikt z netu zamawial nie bedzie ;)

"Damascenka no 24h na dobe to troche przesada juz. " xxx Przesada? To był totalny "nolajf". Brrrr. Uwielbiam komputery (sama składam), lubię grać, ale oprócz kompów istnieje normalne życie. Kurde no :D

A czy ja mowie, ze ja chce gdzies lazic? Wiesz no, siedzenie po nocach to raczej jemu nie sluzy niz mnie.

kondensatorów to zazwyczaj masz kilka paczek. Ale w sensie elementu. Standardowe zazwyczaj masz. Jak trzeba taki który nie masz to kupujesz w sklepie. A jak nietypowy to tme albo ebay. Dlatego jw. Sklep mimo że płacisz za element często podwójnie.

wytłumacz pojęcie normalne życie

Damascenka to cale szczescie, ze sie z nim rozstalas, no takiego to i ja bym w dupe kopla ;)

Hmm, to mowisz inzynier, ze jednego kondensatora to nie wiesz gdzie kupic, czy jak?

oj tam oj tam. W dodatku jakieś elektroniczne baby się zleciały. Mi by się kobita przydała do zmywania.

A sklepy tez jakies dziwne masz, ze podwojnie placisz ;) Zreszta, a bo to problem kondensator wylutowac, czy jak? Jako serwisant to chyba obczajasz?