Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sonda dla kobiet

sonda o wibratorach

Polecane posty

Gość sonda dla kobiet

1.ile masz lat 2.czy masz wibratorek 3.czy masz inne zabawki tego typu 4.czy często się masturbujesz ile razy na dzień 5.czy wkładasz do cipki coś innego niż wibratorek jeślitak to co to jest 6.czy ktoś cię kiedyś przyłapał na masturbacji 7.czy robiłas to w miejscu publicznym jeśli tak to gdzie 8.ile cm ma twój wibratorek 9.czy mieści się cały do cipki 10.czy dziś już to robiłas jeśli tak to opisz jak to robiłas

Gość Almette_z_ziolami
1.ile masz lat 33 2.czy masz wibratorek tak, nawet 2 :-) 3.czy masz inne zabawki tego typu kulki gejszy 4.czy często się masturbujesz ile razy na dzień roznie, ale prawie dziennie 5.czy wkładasz do c*pki coś innego niż wibratorek jeślitak to co to jest marcherwke, ogorek, dezodorant, ale w prezerwatywie 6.czy ktoś cię kiedyś przyłapał na masturbacji tak starsza siostra ale daaawno to bylo 7.czy robiłas to w miejscu publicznym jeśli tak to gdzie paluszkami w autobusie, nad jeziorem tez sie czasami zabawiam 8.ile cm ma twój wibratorek taki sredni 9.czy mieści się cały do c*pki taaaaaaak 10.czy dziś już to robiłas jeśli tak to opisz jak to robiłas nie, ale juz sie robie mokra

Gość ona 18
a może wstawcie zdjecia swoich wibratorków?

Gość Wibratorka
1.ile maszlat - 32 2.czy masz wibratorek - dildo 3.czy masz innezabawki - seksowna bielizna, kiedyś wibrator 4.czy często się masturbujesz ile razy na dzień - kilka razy w miesiącu, każda sesja po 3-4 razy 5.czy wkładasz do c*pki coś innego niż wibratorek jeślitak to co to jest - opakowanie po żelu durex 6.czy ktoś cię kiedyś przyłapał na masturbacji - nie ale nie raz robiłam pokaz przy facecie 7.czy robiłas to w miejscu publicznym jeśli tak to gdzie - praca, pociąg, u rodziny w gościach 8.ile cm ma twój wibratorek - ok 18 9.czy mieści się cały do c*pki - tak 10.czy dziś już to robiłas - nie

Gość laska małolatka
hej ja mam super długi wibrator 18cm i wchodzi mi calutki:)

Bez sensu. Kupcie sobie dłuższe. Przecież jak cały wchodzi do cipki to się nie da nim operować. Nie ma za co złapać.

Gość mała mi 1990
czy dziewczyny nie maja wibratorków ja mam zamiar sobie kupic ale nie wiem jaki najlepszy jak któras może mi pomoc to niech wstawi zdjecie jaki mam kupic :)

1.ile masz lat--52 2.czy masz wibratorek--tak 3.czy masz inne zabawki tego typu--też mam 4.czy często się masturbujesz ile razy na dzień--4 razy 5.czy wkładasz do c*pki coś innego niż wibratorek jeślitak to co to jest-- świeca pogrzebowa jest dość gruba 6.czy ktoś cię kiedyś przyłapał na masturbacji--nie 7.czy robiłas to w miejscu publicznym jeśli tak to gdzie--w teatrze 8.ile cm ma twój wibratorek--16 cm 9.czy mieści się cały do c*pki--tak i jeszcze duzo miejsca pozostaje 10.czy dziś już to robiłas jeśli tak to opisz jak to robiłas --teraz robię i nie chce mi sie.Jestem zaaferowana za mocno.

@nei_nei "Bez sensu. Kupcie sobie dłuższe. Przecież jak cały wchodzi do c*pki to się nie da nim operować. Nie ma za co złapać." nei nei powiedz - ile cm wchodzi do Twojej cipki? :-)

1.ile masz lat- 29 2.czy masz wibratorek - mam dwa z czego jeden juz zarznelam 3.czy masz innezabawkitego typu - 21cm gumowe dildo 4.czy często się masturbujesz ile razy na dziwn - w tygodniu prawie codziennie...max 2 razy pod rzad, nie czesciej, w weekend tylko czasami 5.czy wkładasz do c*pki coś innego niż wibratorek jeślitak to co to jest - nie 6.czy ktoś cię kiedyś przyłapał na masturbacji - nie 7.czy robiłas to w miejscu publicznym jeśli tak to gdzie - nie 8.ile cm ma twój wibratorek - dzialajacy ma 14 cm, niedzialajacy 16 ;) 9.czy mieści się cały do c*pki - te dwa sie mieszcza cale ale dildo juz nie,. 10.czy dziś już to robiłas jeśli tak to opisz jak to robilas - dzisiaj robilam to prysznicem...weszlam do wanny, rozdziabalam nogi na boki, odkrecilam wode, wycelowalam w cipe i poszloooo :D:P

Gość wewewq34
"wibratorek"?! jesteś infantylny jak laski na ciążowym od fasolek. .

1.ile masz lat: 32 2.czy masz wibratorek: tak 3.czy masz inne zabawki tego typu: dwa zestawy kulek gejszy (po 2 i po 4 kulki), żelowe dildo 4.czy często się masturbujesz ile razy na dzień: czasem co 2 dzień, czasem co 2 tygodnie. nie ma reguły 5.czy wkładasz do c*pki coś innego niż wibratorek jeślitak to co to jest: tak, np ostatnio ogórek ale w prezerwatywie, rączkę od szczotki do włosów, lokówkę (oczywiście zimną! :) 6.czy ktoś cię kiedyś przyłapał na masturbacji: mąż wiele razy, ale to było celowo zaplanowane 7.czy robiłas to w miejscu publicznym jeśli tak to gdzie: w lesie, na łące. Lubimy latem wypady w różne dzikie miejsca aby tam uprawiać seks 8.ile cm ma twój wibratorek: 16 9.czy mieści się cały do c*pki: tak, ale nie wciskam go głębiej niż do końcówki z regulacją obrotów 10.czy dziś już to robiłas jeśli tak to opisz jak to robiłas: dzisiaj nie, ale wieczór dopiero się rozpoczyna ;-P

Gość larysssa
1.ile masz lat - 32 2.czy masz wibratorek - tak, kilka 3.czy masz inne zabawki tego typu - tak 4.czy często się masturbujesz ile razy na dzień - średnio raz na 2-3 dni, ale mam faceta 5.czy wkładasz do c*pki coś innego niż wibratorek jeślitak to co to jest - już nic, jak byłam młodsza i nie miaam wibratora to wkładałam np. marchew, pisaki, dezodorant itd 6.czy ktoś cię kiedyś przyłapał na masturbacji - nie 7.czy robiłas to w miejscu publicznym jeśli tak to gdzie - tak, np. w autobusie PKS, wokół byli ludzie a ja przykryłam się kurtką 8.ile cm ma twój wibratorek - mój ulubiony ma 13 cm, mam większe, ale ich nie lubię 9.czy mieści się cały do c*pki - tak, bo jest mały 10.czy dziś już to robiłas jeśli tak to opisz jak to robiłas - nie

Gość fgtjm
1.ile masz lat 26 2.czy masz wibratorek owszem-kilka 3.czy masz inne zabawki tego typu tak 4.czy często się masturbujesz ile razy na dzień masturbuję się głónie moim mężczyzną;) wibrator to dodatek 5.czy wkładasz do c*pki coś innego niż wibratorek jeślitak to co to jest penis i paluchy:D 6.czy ktoś cię kiedyś przyłapał na masturbacji nie 7.czy robiłas to w miejscu publicznym jeśli tak to gdzie na plaży, 8.ile cm ma twój wibratorek 14 9.czy mieści się cały do c*pki tak 10.czy dziś już to robiłas jeśli tak to opisz jak to robiłas za dużo chciałbyś wiedzieć

Gość majamala
A która z was ma taki który się zginą jak się go włączy i włoży do cipki?

Gość mala i mloda lalka
Mój też wchodzi tylko do króliczka

Gość pimpek26
Ponawiam