Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drożyna

wypadek samochodowy - kto z was miał ?

Polecane posty

Gość drożyna

czy jest tu ktoś kto miał wypadek samochodowy i zgłosiła sie do niego jaks firma odzyskująca odszkodowania z OC ?

Gość drożyna
wszyscy bezwypadkowi ?

miałam, zgłosiła się, odzyskała, wzięła chyba 20% z tego, co pamiętam 1

Gość retr432t
ja miałem, ale z mojej winy i naprawiałem z ac... olej tą firmę i naprawiaj bezgotówkowo, tak jest najbezpieczniej, nie bądź pazerna! :classic_cool:

Gość drożyna
dzięki ewa przyszli do nas wczoraj , proponują swwoje usługi , mówią o nawet 10 tys odszkodowania , bo dozanłam urazu i zabrała mnie karetka , lae cholera nie wiem ile w tym prawdy a kłopotów jeszcze większych nie chcę . Musiałaś isć do sądu czy załatwili sprawę polubownie ?

a ty umiesz czytać czy nie vbardzo? mowa o odszkodowaniu z OC sprawcy, a nie naprawie z ac własnego sprawcy 1

Gość drożyna
tu nie chodzi o naprawę ale o odszkodowanie z polisy oc .

załatwili polubownie, dostałam całkiem ladną też kwotę, ich honorarium to był % od tej kwoty, czyli im więcej utargowali, tym więcej zarobili wg mnie to dobry interes, bo czlowiek prywatnie ani nie ma sił, ani chęci, ani wiedzy, żeby takie odszkodowanie sobie wywalczyć, a tak piszesz pełnomocnictwo i nic Cię nie obchodzi 1

Gość retr432t
przecież chodzi o oc stara ruro :O uda jej się zarobić jakieś grosze jeśli samochód naprawi u stefana w stodole :O

Gość drożyna
ode mnie chcą 25 procent i szczerze mówiąc nie mam nic przeciwko temu skoro wszystkim sie zajmą . Chodziłś prywatnie do lekarzy ?

Gość drożyna
gościu - tłumaczę ci jeszcze raz - nie chodzi o samochód ale o pasażera . Samochód idzie do naprawy z AC .

troche chodziłam i na rehabilitację też wszystkie rachunki im kserowałam i wysyłałam, bo firma nie była z mojego miasta 1 a ty baranie ani czytać, ani pisac nie umiesz w takim razie, retr432t ja miałem, ale z mojej winy i naprawiałem z ac... olej tą firmę i naprawiaj bezgotówkowo, tak jest najbezpieczniej, nie bądź pazerna! 1

Gość drożyna
długo to trwało - od momentu kiedy sie co ?Ciebie zgłosili do zamknięcia sprawy ?

sorki, ale prezentację miałam dość długo to trwało, może z rok? jedyna moja interwencja to wizyta u lekarza na komisji, 10 minut to trwało 1

Gość drożyna
dzięki ewa , poszperałam w necie , ludzie dość pozytywnie ise wypowiadają o takiej drodze odszkodowawczej . przyjadą po południu z umową . Jeszcze raz dziękuję .

Gość kalambury pod poduchy
mialam dostalam odszkodowanie dachowalam z wiaduktu na autostadzie nie z mojej winy pijak walnal we mnie pionoo w noemczech wszyscy na miejscu myslreli ze po mnie w helikopterze stracilam przytomnosc postrzymywali mnie w spiaczce farmakologicznej tydzien rozlegle urazy etc dostalłam dość sporo odszkodowania kupilam nowy samochod za ta kase i jeszcze zostalo dodam ze to dzialo sie w niemczech

Gość drożyna
nie no , przy twoim wypadku mój to piuś , nie mniej jednak obrażenia są i to udokumentowane . Nie liczę na jakieś straszliwe pieniądze ale parę złotych mogłoby być .

Gość drożyna
pikuś :D

Gość zboczek91
mój pikuś - twoje usta :classic_cool:

Gość jesis
ja też niedawno dostałam odszkodowanie z OC sprawcy wypadku; miałam tylko lekkie skręcenie kręgosłupa i stłuczenie kolana a kasa konkretna. Jeśli będziecie zainteresowani firmą, która wywalczyła dla mnie kasę piszcie : jesis@interia.pl Wzięli 15 %.

Gość gość
Wiesz co, ja gdyby nie ta firma http://www.zco.com.pl/ to bym w życiu na oczy swoich pieniędzy nie zobaczyła. Mój ubezpieczyciel podpierał się milionami gwiazdek w umowie, żeby tylko nie wypłacić mi kasy. Żenada przeokrutna…

Gość wiktoria741
Ja miałam wypadek jakiś rok temu i do dzisiaj walczę o odszkodowanie:/ W przyszłym tygodniu mam zamiar umówić się z Panią adwokat Agnieszką Mikołajczyk z http://meritumodszkodowania.pl/ bo sama nie odzyskam tych pieniędzy. Z tego co wiem Pani Agnieszka ma bardzo duże doświadczenie w odzyskiwaniu odszkodowań i wierzę, że mi pomoże.

Gość gość
ja miałam omało nie zginęłam.