Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinka30

Ból piersi po owulacji a ciaza

Polecane posty

Gość malinka30

Dzien Dobry mam pytanie do swiezo zafasolkowanych mamusiek :) czy bol po owulacji wyklucza ciaze? staramy sie z mezem o dziecko juz 6 miesiecy i nic:( wczoraj mialam owulacje wiem to z testow owulacyjnych i z mocnego bolu lewego jajnika... dzis od rana mam bol piersi ze nie moge ich dotknac tak boli:( moje pytanie brzmi czy jesli piersi juz mnie bola to znaczy ze nic z tego znowu ??? dodam tez ze zawsze po owulacji mam bol piersi :( i tak sie zastanawiam czy znowu nic z tego:(? Pozdrawiam Magda.

Gość zau
Raz jeden bolały mnie piersi od połowy cyklu prawie więc myślałam że zaszłam. A tu nic z tego. Gdy zaszłam nie było żadnego bólu.

Gość malinka30
dzieki za odpowiedz :) tak tez mysle ze jak boli znowu po owulacji to nic z tego ehh znowu trzeba sie starac..

Gość malinka30
nie moge przestac myslec o tych piersiach kurka wodna czemu znowu sie nie udalo:( moze ktos cos jeszcze napisze... moze ktos jednak mial bol piersi po owulacji i wyszlo ze to ciaza? jestem taka zla na wszystko ze szok!!!

Gość malinka30
hej dzieki za odpowiedz choc ciut nadziei ;) choc bardzo malutki ciut... juz sie jakos przyzwyczailam ze nic z tego za kazdym razem nie wychodzi :( powoli zastanawiam sie czy wszystko ze mna ok.. :( dodam ze mam juz coreczke ma 5 latek i bardzo chce malutkiego braciszka tak jak ja ;) piszcie kobietki czy was tez bolaly piersi od owulacji jak bylyscie w ciazy? moze choc to da mi troszke nadziei bo jak narazie jestem zalamana :/

Gość loeowoeoe
w sumie dlaczego mają nie boleć, jest więcej estrogenów i progesterony niż zwykle

Gość malinka30
szczerze mowiac to nie znam sie na tym wszystkim za dobrze.. objawow z pierwszej ciazy juz nie pamietam bylo to prawie 5 lat temu :/ po za tym dowiedzialam sie o niej w 2 mies poniewaz w pierwszym dostalam bardzo skapy okres i nie zwrocilam na to uwagi dopiero jak oklejny nie przyszedl okazalo sie ze to juz zaawansowana ciaza ;)

Gość brak objawow ciazy
Kazdy bol okresowy moze byc objawem ciazy,nie ma jakis konkretnych objawow przepowiadajacych wczesna ciaze. Jedynie brak okresu.